facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koi-s-enter twente

Koi-s-enter twente

Info

met ruim 17 jaar ervaring is Koi-s-enter twente een vijver speciaalzaak gericht op Koi en alle aanverwanten.

Geschiedenis

Koi-s-enter twente heeft een winkel die gespecialiseerd is op het gebied van koi en personeel dat al ruim 17 jaar ervaring heeft met koi en het houden ervan.

Met een groot aantal unieke vijverproducten zoals: filters / pompen / UV-C units en daarnaast de hulpmiddelen zoals:

P.V.C / lijm / folie voor de professionele eindgebruiker.

Wij zijn al een geruime tijd actief op de Nederlandse markt waar onze producten en service dan ook al een gevestigd begrip zijn.



Koi-s-enter twente gebruikt uitsluitend de betere merken zoals;



Air aqua, Auga(messner), arcadia, Bactoplus, Colombo, Ecomax, Estrad, Evolution aqua, Fish pharma, Griffon, Hailea, Hi blow, Hikari, JPD food, Kinshi, Kusuri, Oase, Osaka, Perfect pond, Performance, Sansai, Saki hikari, Sera, Seneye, Takazumi, Sequence, en vele andere merken op het gebied van professionele vijverbouw.



Kom langs bij ons in de winkel en geniet van al het moois wat Koi-s-enter twente te bieden heeft.

Adres: stationsweg 9 b, 7468 AS Enter, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0547384414
ln.etnewtretnesiok@ofni
Stad: Enter
Route: stationsweg 9 b
Postcode: 7468 AS


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: koi enschede, koi winkel overijssel, koi nijverdal, koi kopen, koi overijssel, koi karper, koi hengelo, koi borne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Harms Farm Harms Farm 1 km Deze pagina van Harms farm gaat over het fokken van konijnen en kippen. Harms farm zi...
Rutjes Pferdeboxen und Zäune Rutjes Pferdeboxen und Zäune 2 km Via internet kwam ik in aanraking met Rutjes paardenboxen. De woning die we gekocht ...
Recensies
Vakmanschap en klantvriendelijk. Ze nemen hier nog alle tijd voor elke klant, of je nu komt voor een artikel van €5,- of voor een compleet aan te leggen vijver maakt voor hen geen verschil. Ze denken met je mee, geven goed advies en indien er een betere en/of goedkopere oplossing is voor jouw probleem zullen ze niet aarzelen om dit aan te geven. Moet je hierdoor soms even wachten voor ze jou kunnen helpen? Ja dat klopt, maar geen probleem de koffie staat altijd klaar.
Veel keuze in koi...mooie zaak,goede service
Uitstekende service. Enorme keus in zowel materiaal, benodigdheden en zeer goede kwaliteit Koi. Een zaak waar men verstand heeft van het houden van Koi en een duidelijk advies geeft zelfs als het alleen maar voor informatie is.
Prima organisatie met verstand van zaken. Blijven altijd netjes en geven eerlijk advies bij het uitzoeken van koi. Ongeacht het formaat of prijs van de koi blijven ze tijd in hun klanten steken, dat zie je niet vaak meer. Het merendeel van mijn koibestand hier ook gekocht en bij problemen kun je altijd terecht. Eerlijkheid, deskundigheid en gastvrijheid staan hier hoog in het vaandel.
Koi-s-enter twente, Een zeer betrouwbaar adres voor al uw vijver producten, goed advies en een ruim aanbod zowel producten als koi’s En er staat natuurlijk altijd een bak koffie voor uw klaar !
Gezellige winkel waar voor iedere prijsklasse wat te vinden is. Vriendelijk personeel die geen onderscheid maakt of je een koi van €25,- of €500,- koopt.
Behulpzaam en zonder kapsones iemand helpen is wat Maikel volgens mij doet. Hij reageert vlot op appjes die je s'avonds laat nog stuurt en zelfs dat lijkt geen moeite te kosten, terwijl hij de zaak gesloten heeft en hij dus privé reageert. Maikel dank je wel.
Je wordt er zeer goed geholpen en neemt de tijd voor je als je vragen heb vooral als je nieuw bent in de koi wereld Maikel ter harmsel ga zo door
Koi-s-enter twente is een bedrijf waar ze goed en duidelijk advies geeft over alles wat met de vijver te maken heeft.
Mooie winkel. Deskundig personeel. Een aanrader om eens te bezoeken, als je geïnteresseerd bent in koi en alle benodigdheden voor vijvers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid