facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Russell Chiropractie

Russell Chiropractie

Info

Chiropractie is wereldwijd de meest gebruikte vorm van manuele therapie en richt zich op het optimaal functioneren van de gewrichten.

Adres: amerbos 227, 1025 ZD Amsterdam
Telefoonnummer: 020 - 636 23 18
Stad: Amsterdam
Route: amerbos 227
Postcode: 1025 ZD



op zoek naar gerelateerd: Chiropractor Amsterdam, Beste Chiropractor Amsterdam, Chiropractor Amsterdam West, Chiropractie Amsterdam Centrum, Vrouwelijke chiropractor, Chiropractor Amsterdam Oost, Chiropractor Tilburg, Rug kraken Amsterdam
Recensies
James, wat een geweldige man!! Ik had al veel dingen geprobeerd voordat ik bij James terecht kwam. Op advies van mijn nicht ben ik hier terecht gekomen. Het is reizen waard, omdat ik niet in de buurt woon. Dankzij de behandelingen van James klachtvrij!! Ik voel mezelf herboren en kan weer genieten van het leven. Ik raad praktijk Russel iedereen aan. Voor onderhoud ga ik nog langs. Hij luistert niet alleen maar hoort echt wat je zegt en voelt mee. De meest zorgzame behandelaar die ik heb mogen meemaken en kennen! Dankjewel James!!
James is een van de beste chiropractors in Amsterdam. Zeer kundig en ervaren. Heeft het geduld en de kennis om elke patiënt een unieke behandeling te geven. Absolute aanrader.
Loop ruim drie jaar met chronische rug klachten, heb heel veel verschillende therapieën gehad maar niks heeft geholpen. Uiteindelijk bij Meneer Russel terecht gekomen ook dat was geen succes. Uiteindelijk heb ik een fitnes riem gekregen €20 Voor meer mobiliteit maar dat kan ik niet op mijn werk dragen en bovendien mijn rug werd er niet beter van. Wat ik zo ontzettend jammer vindt is dat de behandeling elke keer weer precies het zelfde is namelijk rechterkant en linkerkant kraken op een tafelbank zonder vering. De behandeling duren meestal niet langer dan 5 minuten. Ik hoop dat er iets gedaan wordt met deze feedback.
De boodschap van specialist bij AMS was,slijtage mevrouw,wordt nooit beter,met de pijn moet U leren leven.Dat zouden wij nog zien,dacht ik toen.En ik ging op zoek naar andere methodes,waar ik misschien baat heb.Dan kwam de eerste bezoek bij chiropracticus Russel en binnen 3 bezoeken,was de pijn weg.En nu,30 leterkom ik daar nog steeds. En hij verricht nog steeds wonderen
Ik heb een hernia in mijn rug en het begon heel erg pijn te doen en ik kon twee maanden niet eens aan mijn speciale behoeften voldoen, maar ik kan zeggen dat ik na een paar dagen na manuele therapie trouwens weer aan mijn baan begon, ik' ik ben een stukadoor Ik kan weer aan het werk, ook al is het zwaar op mijn werk En ik voel me erg goed voor de behandeling, dank u meneer Russell
Very bad. I've been here for my back, sir was working on my back for 10 minutes and I could leave again. Mister had cracked three parts and that was it. This for 56.00. People don't go here, you better go to the Physiotherapist. Here you pay less and the treatment takes longer. This is really pure scam. If I could turn back time I would never have been here, just that you have to give at least one star. This chiropractor earns 0. The reviews below maybe fake Heel slecht. Ik ben hier geweest voor me rug, meneer was 10 minuten bezig met me rug en ik kon alweer vertrekken. Meneer had drie onderdelen gekraakt en dat was het. Dit voor 56,00. Mensen ga hier niet heen, je kan beter naar de Fysiotherapeut gaan. Hier betaal je minder en duurt de behandeling langer. Dit is echt pure oplichterij. Als ik de tijd terug kon draaien was ik hier nooit geweest, het is maar dat je minimaal een ster moet geven. Deze chiropractor verdient 0. Mijn gevoel zegt dat de reviews door de eigenaar zelf zijn geplaatst
Ik ben door een vaste klant van Russel doorgestuurd, en ik wou dat ik eerder was doorverwezen. Na jaren pijn in mijn nek, rug en bekken was ik na de eerste behandeling al voor een groot gedeelte pijn vrij. Na 3 behandelingen kon ik weer alles doen. Nu blijf ik komen als ik ergens weer een blokkade voel. Hij denkt met je mee en hij weet echt heel veel en anders dan gaat hij op onderzoek uit. Zoals hij altijd zegt " je hoeft echt niet met pijn te leven" en dat is dan ook wat ik nooit meer wil. Ik raad iedereen deze chiropractor aan.
Na een jaar lopen met klachten van mij stuitje toch maar naar Russel ik kon niet zitten en staan. Ik moest minn letterlijk ban mijn stoel.af gooien. Na de eerste behadeling kan ik lekker net als elk normaal mens van mij stoel af!! Erg dankbaar op naar de vervolg behandelingen!!! Helemaal geen spijt!!
Vanavond voor de eerste keer een afspraak gehad met Mr. Russell, al langere tijd rug klachten en vrijwel direct na behandeling het gevoel dat er iemand van me af is gestapt. Op advies van Mr. Russell een vervolg afspraak gemaakt voor volgende week, daarbij zei hij dat als ik zelf geen last meer heb ik die afpraak dan gwn af mag bellen!! Ik heb de indruk dat hij het beste met je voor heb en niet op je centen uit is, ik raad deze praktijk zeker aan!!
Na een verkeerde beweging heb ik 6 maanden met veel pijn in de onderrug gelopen. Ook nabezoek van diverse Fyshiotherapeuten ging het niet beter. Dus advies Huisarts die gaf mij een verwijskaart voor Nurologie daar een afspraak gemaakt maar!! toen hoorde ik over Russel Chiropractie toen ben ik daar 8 keer geholpen en de verbetering is 80% Ik ben dus bizonder tevreden over de behandeling van deze Dokter ,<Chiropractor> Ik heb de verwijskaart maar even weggeborgen?
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Russell Chiropractie met het openbaar vervoer


Amsterdam, Amerbos 110 meter
38
N91
Amsterdam, Amerbos 150 meter
38
Amsterdam, Spelderholt 280 meter
38
Amsterdam, Spelderholt 300 meter
38
N91
Amsterdam, Bakkerswaal 430 meter
38

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Russell Chiropractie.

Amsterdam chiropractor

openingstijden, locatie, vervoer. amerbos 227 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Russell Chiropractie adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Russell Chiropractie. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Russell Chiropractie delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chiropractie Ceintuurbaan Chiropractie Ceintuurbaan 6 km Een Topper ,je loopt de zelfde dag weer recht op weg .
Boothe Chiropractie Boothe Chiropractie 6 km Hele fijne ervaring! Het is niet alleen behandelen en doei. Chris luistert oprecht n...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid