facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chiropractie Ceintuurbaan

Chiropractie Ceintuurbaan

Info

Chiropractie Ceintuurbaan

Geschiedenis

Bij chiropractie staat de mens in zijn totaliteit centraal. We behandelen patiënten volgens een holistische principe. Dat betekent dat we naar het hele lichaam kijken omdat alles met elkaar samenhangt. Een chiropractor richt zich op de wervelkolom van waaruit de zenuwen sensorische en motorische informatie naar de organen sturen. Hij zal blokkades van de zenuwen weghalen zodat de hersenen beter kunnen communiceren met de rest van het lichaam.

Na een gericht onderzoek worden blokkades door middel van manuele wervelmanipulaties gelokaliseerd en opgeheven. Dit resulteert in het beter functioneren van het lichaam. De chiropractor stelt een diagnose en behandelplan op. Hierin worden uw levensstijl, dieet, postuur, medische historie, gezinssituatie, stressgevoeligheid en werkhouding in acht genomen.

Diagnose, spinal decompression (Cox protocol) en spinal revalidatie in een 3 stappen programma om te zorgen voor een betere ruggengraat en daardoor een beter kwaliteit van leven!

Dr. George is de enige chiropractor in Amsterdam met een officiele Cox 8 tafel voor spinal decompression. Wij werken volledig op basis van het 'evidence based practice' principe. Download de divese wetenschappelijke onderzoeken op onze website om na te lezen waarom onze werkwijze het meest effectief is.

Bel voor een gratis vrijblijvend gesprek 020-846 0091.

Adres: Ceintuurbaan 424hs, 1074 EB Amsterdam
Telefoonnummer: 0208460091
Stad: Amsterdam
Route: Ceintuurbaan 424hs
Postcode: 1074 EB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor Amsterdam rivierenbuurt, Chiropractor Amsterdam Osdorp, Chiropractor Amsterdam Zuidoost, Chiropractor Rodermans, Chiropractor Amsterdam review, Chiropractor wat is dat, Chiropractor zorgverzekering, Chiropractor Amstelveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Russell Chiropractie Russell Chiropractie 6 km James, wat een geweldige man!! Ik had al veel dingen geprobeerd voordat ik bij James ...
Boothe Chiropractie Boothe Chiropractie 6 km Hele fijne ervaring! Het is niet alleen behandelen en doei. Chris luistert oprecht n...
Recensies
Een Topper ,je loopt de zelfde dag weer recht op weg .
George is een goede chiropractor die echt wel verstand heeft van zijn vak! Hij heeft mij goed geholpen en van het juiste advies voorzien. Thx voor jou expertise, hulp en medeleven! Je hebt het hart op de juiste plaats.
Na lang last te hebben gehad van m'n rug goed geholpen door George! Professionele behandeling en vriendelijke man.
Fantastisch. De ontvangst, uitleg en de tijd die George er voor neemt. ''n opluchting. Kom zeker terug indien nodig, woon alleen te ver weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid