facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Running Mood

Running Mood

Info

Running Mood - webshop voor hardloopkleding en meer. Voorlopig richten wij ons op dames maar op korte termijn zijn ook heren van harte welkom.



"Functioneel én vrouwelijk sporten gaan hand in hand bij Running MoodHardlopen in een standaard zwarte outfit is niet nodig. Het dragen van kleurrijke rokjes en broeken tijdens het hardlopen draagt onmiddellijk bij tot een blij gevoel.Hardlopen gaat een stuk makkelijker als je lekker in je vel zit. Kleren maken de man maar ook zeker de vrouw. Dat geldt ook tijdens het sporten. Voel jij je zeker in je hardloopkleding, dan komt dit zeker ten goede aan je prestaties.Of je nou wilt hardlopen in een rokje of in een broek, bij Running Mood vind je beide.Ook de dames met een volslank figuur zijn bij ons van harte welkom. Wij hebben hardloopkleding in de maten XS t/m 3XL, veelal uit voorraad leverbaar."
Adres: Rengerslaan 38, 9615 AM Kolham, Groningen, Netherlands
Stad: Kolham
Route: Rengerslaan 38
Postcode: 9615 AM



op zoek naar gerelateerd: Coole hardloopkleding, Hardloop pak dames, Hardloop Trui dames, Hardloopkleding dames, Hardloop kleding, Leuke hardloopshirts, Hardloopshop online, Hardlopen COVID
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restoration Design Europe Restoration Design Europe 356 meter Order all your vintage Porsche panels on www.restoration-design.eu
M.C.S jubileum M.C.S jubileum 506 meter Het mooie dorpshuis van ons dorp. Altijd gezellig na afloop van ons wandeluurtje.
Zwerwer's Fruit Zwerwer's Fruit 729 meter Zwerwer's Fruit
Jomilly Jomilly 735 meter Heb op 31 juli een bestelling geplaatst en betaald. Tot op heden geen levering, geen ...
BY EDITH BY EDITH 2 km Leuk winkeltje. Mooie bloemen en kransen.
Rustarrestor  tanksealer Rustarrestor tanksealer 3 km Rustarrestor is een vloeistof die door droge roest dringt tot op het harde ijzer, de ...
Recensies
míjn witte bril was helaas beschadigd... laten zien aan Marie-José van Running mood.. Contact opgenomen met de fabrikant en mochten een nieuwe vergoeden... nu heb ik een groene en zit ook weer geweldig!! binnen 2 dagen kwam hij binnen! top service!!!
Een fijn webshop met hardloopkleding van bekende merken zoals Craft en Rönish. Via de webshop netjes verpakt en een snelle bezorging. Naast kleding hebben ze ook ascesoires zoals zonnebrillen van Goodr, startnummermagneten en verlichting. Kortom, alles voor hardlopen op 1 website!
Zaterdag besteld en dinsdag in huis, snelle service! En wanneer de maat niet goed was, kon ik langskomen om te passen. Wat een topservice! Het was ook nog eens lastig om een keuze te maken uit al dat leuks... Succes!! En ik ben benieuwd naar de toekomst!
Super service! Ik had helaas een product wat stuk ging, probleem werd direct serieus genomen en het product snel vervangen. Heel erg bedankt!
Blij met mijn hardlooptight en blij met de service. Tot gauw :
Mooie en functionele hardloopkleding en een hoop gezelligheid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid