facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jomilly

Jomilly

Info

Voor al uw vintage & retro in huis, met hier en daar een vette knipoog naar lekker kitsch. Nu ook met een unieke fysieke winkel en theehuis in molen de Entreprise in Kolham, kom snel een kijkje nemen! Koffie staat klaar!

Geschiedenis

Voor al uw vintage & retro in huis, met hier en daar een vette knipoog naar lekker kitsch.
Gewoon alles waar we zelf zo happy van worden voor betaalbare prijzen! We hopen iedereen op deze manier mee te laten genieten van de nostalgie van vroeger aangepast (of juist lekker niet) aan de tijdsgeest van nu.

Online webshop maar nu ook met unieke fysieke winkel en zelfs theehuis! In de prachtige, grote molen de Entreprise in Kolham. Kolham ligt in een prachtig wandel- en fietsgebied. Er zijn zelfs mooie ruiterroutes dus wil je even pauzeren met je trouwe ros (metalen versie mag ook ;) kun je daar nu ook voor bij ons terecht. Zelf kun je dan lekker shoppen of gewoon met een koffie en gebakje bijkomen op het terras. Tot snel!

JoMilly Vintage, fysieke winkel (&theehuis) open op zaterdag & zondag van 13.00 tm 17.00uur

Adres: Hoofdweg 90, 9615 AD Kolham, Groningen, Netherlands
Stad: Kolham
Route: Hoofdweg 90
Postcode: 9615 AD



op zoek naar gerelateerd: Bij Ons Sappemeer, Kerstornamenten, Molen Kolham
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Running Mood Running Mood 735 meter míjn witte bril was helaas beschadigd... laten zien aan Marie-José van Running mood...
Restoration Design Europe Restoration Design Europe 1 km Order all your vintage Porsche panels on www.restoration-design.eu
BY EDITH BY EDITH 1 km Leuk winkeltje. Mooie bloemen en kransen.
M.C.S jubileum M.C.S jubileum 1 km Het mooie dorpshuis van ons dorp. Altijd gezellig na afloop van ons wandeluurtje.
Zwerwer's Fruit Zwerwer's Fruit 1 km Zwerwer's Fruit
Rustarrestor  tanksealer Rustarrestor tanksealer 2 km Rustarrestor is een vloeistof die door droge roest dringt tot op het harde ijzer, de ...
Recensies
Heb op 31 juli een bestelling geplaatst en betaald. Tot op heden geen levering, geen reactie na invullen contactformulier, mail en nemen de telefoon niet op. Nodeloos te zeggen dat ik erg baal en mijn geld nu gewoon kwijt ben!!!
We volgden met ons 6 de leuke Wieze Winkeltjes Route. Hier ook leuke kerstspullen, maar tot 3x toe werd er foutief afgerekend... steeds in ons nadeel! Wij komen hier niet weer!
Mijn favoriete winkeltje. Brocante plus nieuwe dingen in retro stijl. In de zomer ook terras.
Leuke spullen en je word super goed geholpen! Hele aardige mensen en als iets niet goed is word er samen naar een goede oplossing gekeken. Super service!
Prima vintage winkeltje
Vertaald door Google Geweldige milly en super vriendelijke eigenaar. Kusjes voor haar en haar huisdieren. Ik raad iedereen aan om iets te kopen bij de vintage winkel in de molen! Origineel Great milly and super friendly owner. Kisses for her and her pets. I recommend everybody to buy something from the vintage shop in the mill!
Vertaald door Google Een hele mooie molen interessante winkel Origineel Bardzo ładny wiatrak ciekawy sklep
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid