facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RunnersHigh

RunnersHigh

Info

Verantwoord (leren) hardlopen? RunnersHigh biedt Sportmassage, Personal Trainingen en cursussen Bewust Hardlopen.

Geschiedenis

RunnersHigh biedt Hardlooptrainingen, Personal Trainingen op het gebied van hardlopen, Sportmassage en cursussen Bewust Hardlopen. Alles is erop gericht om jou met minder kans op blessures meer loopplezier te bieden. Als eigenaar van RunnersHigh streef ik ernaar om jou het geluksgevoel van RunnersHigh te laten ervaren in alle diensten die ik lever.



"Fascia Release, Sportmassage, Triggerpoint therapie, Bewust Hardlopen trainingen, bedrijfstrainingen, personal trainingen"
Adres: ampereweg 3a, 3442 AB Woerden
Telefoonnummer: 0650123272
Stad: Woerden
Route: ampereweg 3a
Postcode: 3442 AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mom in Balance Woerden, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Gouda en Breukelen Mom in Balance Woerden, Bodegraven, Alphen a... 569 meter Iedere zondagochtend op het strand in Zandvoort. Fijn dat de trainster rekening houdt...
F2G Woerden F2G Woerden 904 meter Top sportschool! Heel veel ruimte en zoveel nieuwe apparatuur. Nu Ijsselstein nog..
Fitnesscentrum FIT2GO Fitnesscentrum FIT2GO 904 meter Top sportschool! Heel veel ruimte en zoveel nieuwe apparatuur. Nu Ijsselstein nog..
Synergy Movement Synergy Movement 1 km Synergy Movement
Milo-Pt Milo-Pt 2 km MILO-PT - Personal Training - Groepstrainingen - Sportmassage - Lifestyle Adviezen e...
Recensies
Rita gaat verder, waar de fysio niet veel meer kan; ik heb al meerdere keren last gehad van uitstralende pijn in een arm. Rita krijgt het bindweefsel rond het schoudergebied soepel waardoor ik in staat ben een goede houding aan te nemen, en de pijn weg kan trekken. Zo fijn! Daarnaast is het ook altijd heel erg gezellig en relaxed met Rita.
Vertaald door Google Ik kan geen commentaar geven op de kwaliteit van de massage, maar ik kan wel commentaar geven op het gebrek aan ervaring in de service. Nadat zowel de eigenaar als ik de afspraak aanvankelijk een paar keer hadden verzet, werd deze uiteindelijk geboekt, maar vanwege een ernstige ziekte met mijn kleintje kon ik de maandagmiddag niet halen zoals gepland. Ik begrijp dat er T&C's zijn en dat bedrijven moeten overleven in deze moeilijke tijd, maar in plaats van wat medeleven, kreeg ik te horen dat ik mijn geld zou verliezen en als ik zou willen omboeken, zou het me nog een boekingskosten kosten. Ik vind dat echt een teleurstellende weergave van het stellen van zaken boven welzijn, empathie en zorgzaamheid. Origineel I can’t comment to the quality of the massage but I can comment to the lack of experience in the service. After both the proprietor and I rescheduled the appointment a few times initially, it was finally booked in but due to a serious illness with my little one I couldn’t make it on the Monday afternoon as planned. I understand there are T&C’s and businesses have to survive in this tough time but instead of some compassion, I was told that I would lose my money and if I wanted to rebook it would cost me another booking fee. I find that a really disappointing display of putting business before well-being, empathy and care.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid