facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mom in Balance Woerden, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Gouda en Breukelen

Info

Sportprogramma voor tijdens de zwangerschap, actief herstel na de bevalling en voor moeders die graag meer energie willen ervaren en sterk willen blijven

Geschiedenis

Wij brengen en houden graag 'aanstaande' moeders in top conditie voor een energieke balans tussen werk en gezin.



"Wij geven outdoor trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen. Onze trainingen helpen je sterker te worden en je conditie te verbeteren, maar ze geven je ook energie en een positieve mindset. Precies wat je nodig hebt in de eerste jaren van het moederschap! Je vindt ons in bijna alle parken in Nederland en hebben meer dan 320 trainingslocaties wereldwijd verspreid over 12 landen."
Adres: Woerden
Telefoonnummer: 06-11515705
Stad: Woerden


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RunnersHigh RunnersHigh 569 meter Rita gaat verder, waar de fysio niet veel meer kan; ik heb al meerdere keren last geh...
F2G Woerden F2G Woerden 1 km Top sportschool! Heel veel ruimte en zoveel nieuwe apparatuur. Nu Ijsselstein nog..
Fitnesscentrum FIT2GO Fitnesscentrum FIT2GO 1 km Top sportschool! Heel veel ruimte en zoveel nieuwe apparatuur. Nu Ijsselstein nog..
Synergy Movement Synergy Movement 2 km Synergy Movement
Milo-Pt Milo-Pt 2 km MILO-PT - Personal Training - Groepstrainingen - Sportmassage - Lifestyle Adviezen e...
Recensies
Iedere zondagochtend op het strand in Zandvoort. Fijn dat de trainster rekening houdt met je huidige lichamelijke gesteldheid. Krijg er veel energie van en een goede conditie, ondanks de kwalen. En leuk anderen te ontmoeten uit de buurt wanneer je dat wilt. Heel blij dat dit bestaat!
Leuke oefeningen in het park, speciaal gericht op zwangeren. Zo weet je zeker dat je de juiste spieren traint en de juiste met rust laat.
Super fijn om lekker buiten te sporten en even een momentje voor jezelf te hebben! En met de kennis van de trainers weet ik zeker dat ik effectief en veilig aan het sporten ben.
Wat fijn dat we nu, ondanks Corona, heerlijk kunnen blijven sporten via de lifestream workouts! Echt super dat ik nu nóg vaker sport en me daardoor nog fitter voel.
Heerlijk buiten sporten. Begeleidt, gezellig met andere meiden en goed voor de bevalling en herstel. Echt een aanrader
Heerlijke workouts, effectief én leuk! Na een training kom ik altijd vol energie weer thuis.
Zo fijn om het hele jaar door buiten te kunnen sporten, en dan ook nog met hele leuke vrouwen!
Heel eerlijk, ik heb niet altijd zin om te gaan maar na afloop heb ik zo veel energie gekregen van de workout en andere members dat ik er weer tegenaan kan!
Heerlijk om het hele jaar buiten te kunnen sporten met kundige trainers! Het is echt even me-time!
Heerlijk buiten sporten in een gezellig team, goede workout!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid