facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruitersport Equidrôme

Ruitersport Equidrôme

Info

Bij Ruitersport Equidrôme vind je alles onder één dak en inmiddels voor velen vanzelfsprekend, 7 dagen per week geopend en online zelfs 24 uur per dag!

Geschiedenis

Bij Ruitersport Equidrôme vind je alles onder één dak en inmiddels voor velen vanzelfsprekend, 7 dagen per week geopend en online zelfs 24 uur per dag!

Met een winkeloppervlakte van 1500 m² hebben wij niet alleen een groot assortiment, maar kun je ook alles direct testen in onze rijhal met of zonder onze hulp. Onze medewerkers met o.a. ook een gecertificeerde bitfitter, zadelpasser en schoenen/laarzenspecialist zijn deskundig en helpen jou graag met het vinden van het juiste product.

Je vindt bij ons natuurlijk ook een borduurservice, reparatieservice en dekenwasservice. Maar dat is niet het enige, we organiseren wekelijks te gekke clinics en evenementen.

Even bijkomen doe je tenslotte in ons ruitercafé met een lekkere lunch of voor de vroege vogels een heerlijk ontbijt, met een leuk uitzicht op onze lieve pony’s in de rijhal!



"Ruitersport Equidrôme in Venlo is geopend!Equidrôme is een ruitersportwinkel die alles heeft voor zowel de professionele paardenliefhebbers als de beginner. We hebben niet alleen een groot assortiment, maar je kunt ook alles direct testen in onze rijhal met je eigen paard! Bij ons Ruitercafé kijk je uit op de overdekte rijhal waar clinics, cursussen en demo's worden gegeven. Onze deskundige medewerkers helpen je graag met het vinden van het juiste product."
Adres: Straelseweg 374, 5916AD Venlo Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: +31 77 321 6006
ln.emordiuqe@neemegla
Stad: Venlo
Route: Straelseweg 374
Postcode: 5916AD Venlo


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: equidrome ontbijt, ruitersport online, ruitershop boxmeer, equidrome webshop, ruitersportzaak limburg, ruitersport webshop, ruitersportzaak duitsland, ruitersport winkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Be Fit Venlo Roermond Be Fit Venlo Roermond 1 km Een behoorlijk assortiment voor zo'n kleine winkel met een vriendelijke verkoper, hoe...
The Athlete's Foot Venlo The Athlete's Foot Venlo 2 km Goeie keuze aan schoenen. Ook eens wat anders dan alleen de sneakers die ze overal he...
Run2Day Venlo Run2Day Venlo 2 km Vandaag super goed geholpen! Goed advies en super blij met mijn aankoop.
GymCreators GymCreators 3 km Heel fijn bedrijf. Denken goed met je mee zonder alleen maar commercieel over te will...
Krybo.store Krybo.store 4 km Selling sportswear worldwide.
Recensies
Mooie grote winkel, oogde wel erg vol met veel "sjiek" spul. Vriendelijk personeel, maar de jongedame die me hielp kon nauwelijks antwoord geven op vragen over schoeisel wat ik aan wilde schaffen. Dat kan, is ook niet erg, maar vraag dan even hulp van een collega ofzo. Ik kon zelf nog meer informatie vinden via internet.
Zeer professioneel personeel begrijpen hun vak snel klaar zonder poespas geen aandringen van producten zoals andere winkels ...zeer fijne goede winkel....
Mooie grote winkel groot assortiment vriendelijk personeel
Prachtige winkel voor de paardenliefhebber. De ingang is rolstoelvriendelijk. Wanneer je op zondag komt ontbijten mogen de kinderen gratis een rondje paard rijden. Waar echter nog ruimte voor verbetering is, is de effectiviteit van het personeel in de lunchroom. Bij drukte moet je lang wachten en niet alles lijkt even soepel te verlopen. Ze blijven er meestal wel vriendelijk onder. Dus wanneer je veel tijd meeneemt en het niet erg vind om langer dan een half uur te wachten kun je hier prima eten. De prijzen voor mijn gevoel gelijk aan de lunchroom bij Leurs.
Altijd behulpzaam zoals een klant dat wilt.
Helpen je heel goed. Weten precies wat je wilt en geven je de juiste informatie. Wel een beetje aan de prijs, maar daar krijg je ook goede kwaliteit voor en deskundig advies.
De communicatie met de klant en tussen het personeel ter plaatse is zeer slecht. Tot 2x toe werd mij door slechte informatie een korting beloofd die ik uiteindelijk gewoon NIET heb gekregen. Ontzettend klant-onvriendelijk behandeld..! Uiteindelijk heb ik het produkt ergens anders besteld 35% beneden hun prijs!! Aan mij hebben ze zeker een klant verloren en dat heb ik ook eerlijk in de winkel gezegd maar hun gezicht vertrok niet eens. Enorm teleurstellend.
Heel mooie winkel, erg veel keuze, met zeer klant vriendelijke medewerkers.
Voor iedereen wat.voor de grote en de kleine beurs.top dat er van deze winkels zijn.
Heel veel mooie spullen, maar helaas weinig voor kids. Ik miste vooral wedstrijdshirtjes. Er waren er maar een paar en helaas in ons geval niet de juiste maten. Daarnaast was ik op zoek naar softshell jasje en laarzen tassen voor kinderlaarzen. Maar voor de rest erg mooie winkel met heel veel mooi overig spul.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid