facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Be Fit Venlo Roermond

Info

Verkoop Sportvoeding, Fitness-kleding en Vechtsportartikelen

Geschiedenis

Met 2 vestigingen in Venlo & Roermond zijn wij uitgegroeid tot DE specialist op het gebied van Sportvoeding, Fitness-kleding en Vechtsportartikelen! Bij onze vestigingen in Venlo en Roermond kun je 7 dagen per week terecht en staan wij altijd klaar voor een deskundig advies over onze producten, maar ook voor een trainingsschema en voedingsschema.

Zaken als (persoonlijke) Service, Klanttevredenheid, Kwaliteit en Expertise zijn de sleutel tot ons succes! Niet voor niets zijn wij daarom al sinds 2005 een stabiele basis voor tienduizenden fanatieke en recreatieve sporters in onze eigen regio, maar ook ver daarbuiten.


Realiseer jouw Droomlichaam

Onze persoonlijke en professionele benadering in “het helpen” van onze klanten is iets wat er voor zorgt dat mensen bij ons terugkomen. Wij nemen 100% de tijd voor jou en ons doel is om jou je eigen droomlichaam te laten realiseren door middel van ons deskundige advies op het gebied van (sport)voeding en training!


Gratis Service

Ieder mens is uniek en daarom zijn trainingsschema’s en voedingsschema’s ook altijd persoonlijk. Wat voor de ene persoon werkt, hoeft voor jou niet te werken. Als klant van Be-Fit hoef jij je hier natuurlijk niet druk om te maken. Wij begeleiden jou op het gebied van voeding en training indien gewenst totdat jij jouw persoonlijke doelen hebt bereikt.Voor al onze klanten is deze service volkomen gratis.

Adres: Puteanusstraat 8, 5911 EV Venlo (gemeente)
Stad: Venlo
Route: Puteanusstraat 8
Postcode: 5911 EV


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: be fit heerlen, be fit online, be fit store, be fit roermond openingstijden, sportvoeding roermond, body en fit, bokswinkel venlo, be fit brunssum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Athlete's Foot Venlo The Athlete's Foot Venlo 339 meter Goeie keuze aan schoenen. Ook eens wat anders dan alleen de sneakers die ze overal he...
Ruitersport Equidrôme Ruitersport Equidrôme 1 km Mooie grote winkel, oogde wel erg vol met veel "sjiek" spul. Vriendelijk pe...
Krybo.store Krybo.store 3 km Selling sportswear worldwide.
Recensies
Een behoorlijk assortiment voor zo'n kleine winkel met een vriendelijke verkoper, hoewel hij mij al een paar keer het duurste heeft proberen aan te smeren en hij lijkt weinig verstand van supplementen te hebben. Zo ging ik een keer creatine halen en bood hij me een dure niet-monohydraat variant aan. Daarop zei ik dat ik monohydraat wilde van een bepaald merk, waarop hij zei: 'van monohydraat hou je alleen maar vocht vast.' Alsof het verder geen effecten heeft. En een andere keer ging ik oa magnesium halen en hij bood me een bepaald product aan. Daarop zei ik dat ik citraat zocht aangezien dit de best opneembare variant is. Daarop reageerde hij met 'oh ok' met een intonatie van 'oh ja het zal wel'. Ik zou er alleen heen gaan als je zelf al goed weet wat je gaat kopen.
Goede service,moest voor mijn dochter scheenbeschermers hebben,hadden ze niet op voorraad meteen gebeld met filiaal Roermond konden ze daar ophalen en kreeg 10% korting voor de overlast. Top bedrijf
Top winkel! Enthousiasme van meneer is super! Veel informatie gekregen en heel duidelijk ook meneer weet waar hij over praat ben super blij met mijn pre workout en mijn creatine ik weet waar ik de volgende keer langs moet gaan!
Ruime keus aan supplementen en sportvoeding met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Maar nog belangrijker; vriendelijk en deskundig personeel die de tijd nemen om je goed te adviseren.
Super winkel en altijd goed en accuraat te woord gestaan en altijd even behulpzaam en meedenkend!
Bokshandschoenen gekocht , naar 3 maanden was er een klein defect aan fabrieksfout. Met aankoopbon gratis een nieuw paar gekregen en nog een gratis bandage erbij ! Thx Be-Fit super service !!!
Nice klein winkel met veel supplementen veel goeie uitleg Ook veel tips wat je daar krijgt Ben er tevreden over
Zeer slechte kwaliteit, boksspullen na 2 maanden kapot en kreeg er niks voor terug. Veel verkooppraatjes en uiteindelijk ben ik opgelicht!
Goede zaak, veel keus en altijd bereid te helpen
Leuke zaak met enthousiaste medewerkers die gepassioneerd zijn over het fitnessgebeuren
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Be Fit Venlo Roermond met het openbaar vervoer


Venlo, Mgr. Nolensplein 190 meter
4
683
813
83
Venlo, Mgr. Nolensplein 190 meter
83
Venlo, Mgr. Nolensplein 190 meter
5
83
Venlo, Hogeweg 400 meter
5
83
Venlo, Hogeweg 470 meter
4
683
813
83

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid