facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruinemans Interim en Advies

Ruinemans Interim en Advies

Info

Interim Manager en Business Partner
HRM en Organisatieontwikkeling

Adres: Dalmatië 46, 3831 EG Leusden
Telefoonnummer: +31 (6) 52 406 404
Stad: Leusden
Route: Dalmatië 46
Postcode: 3831 EG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schmidt communicatie Schmidt communicatie 479 meter Schmidt communicatie is dé plek voor online marketing met resultaat!
Ton Voortman Advies en Toezicht Ton Voortman Advies en Toezicht 610 meter managementvraagstukken conflicthantering- en oplossing regelgeving en vergunningverle...
Jongkind Training & Coaching Jongkind Training & Coaching 1 km We hebben een hele ontspannen training gehad met veel informatie maar toch compact. O...
Spijkman Spijkman 1 km Met veel plezier zetten wij Spijkman in voor ons middenkader en Management team. Zowe...
POSsystems POSsystems 1 km Uitstekende ervaring met POSsystems en hun kennis over Lightspeed Restaurant! Daarnaa...
Boelen Adviesgroep B.V. Boelen Adviesgroep B.V. 2 km Goed ervaring mee Luisteren goed naar de kandidaat en zijn goed voorbereid.
Versplatform Versplatform 2 km Specialisten met hart voor uw zaak! Versplatform is een winkeladviesbureau gespecial...
Romotion Romotion 2 km Vertaald door Google Top Origineel Top
EY VODW EY VODW 3 km Top bedrijf, maakt grote bedrijven snelle en snelle bedrijven groter. digitalisatie, ...
Recensies
Top bedrijf, denken met je mee niet alleen bij het afsluiten maar ook in de verdere looptijd samen. Zeer persoonlijk en transparante werkwijze, echte aanrader!
Heb John van Groenevelt Financieel advies leren kennen als een toegewijde financiële -/ en verzekeringsprofessional. John heeft ons niet alleen geholpen inzicht te krijgen en te behouden in onze privé financieren maar bundelt ook alle lopende schade verzekeringen. De kosten voor het totale verzekeringspakket zijn hierdoor verlaagd en John neemt je daarnaast zeer veel werk uit handen. Zeker wanneer er daadwerkelijk schade is wat wij hebben ervaren met een lekkend riool neemt hij initiatief en regelde alles, van advies rondom wie je kunt inschakelen tot aan de factuur van de reparatie die dankzij zijn tussenkomst zeer spoedig werd betaald. Hierdoor was voorschieten van de reparatie niet eens nodig! Kortom zou John van harte aanbevelen wanneer je opzoek bent naar een toegewijde financiële en/of verzekeringsadviseur.
Wij zijn erg goed geholpen door John. Inzicht in onze huidige- en toekomstige financiële situatie waardoor we weten waar we aan toe zijn. Naast de diensten die John aanbied helpt hij je graag bij andere zaken. Hij leest zich helemaal in en geeft goed advies. Wij zijn dan ook super tevreden over de service van John!
John bied een uitgebreide en complete financiele analyse aan en weet op een heldere manier zaken toe te lichten. Het was even wat werk om al onze verzekeringen uit te pluizen maar het heeft ons wel een mooie besparing opgeleverd!
Na een zeer prettig gesprek heb ik mijn verzekeringen naar Groenevelt Financieel Advies overgebracht. John heeft neemt de tijd om alles rustig uit te leggen. Vragen waar hij niet direct antwoord op heeft komt hij op terug. Tot nu toe zeer te vreden!
Aanrader! Goede duidelijke uitleg en advies waar je wat mee kan. Zochten advies mbt financiële levensloop en pensioen, hier door John een heldere goed begrijpbare uitleg gekregen gevolgd door een advies op maat. Ook de tarieven zijn zeker goed betaalbaar.
Wij zijn nu een stuk minder kwijt voor onze verzekeringen en hebben alles bij dezelfde partij lopen. Duidelijk advies en een erg prettig gesprek. Een echte aanrader!!
Goed gesprek gehad. Duidelijk en eerlijk advies gekregen. Als ik tussendoor vragen hebt is dat geen probleem, ik krijg snel een antword. Wij zijn blij dat we over gestapt zijn!
Ik heb dankzij Groenevelt Financieel Advies nu een extra verzekering zonder meer te betalen en ben zeer tevreden over de dienstverlening!
Een grote aanrader. John helpt je overal waar je hem maar nodig hebt binnen zijn vakgebied en neemt de tijd voor zijn klanten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid