facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor POSsystems

POSsystems

Info

POSsystems, uw Lightspeed Diamond partner

Geschiedenis

POSsystems is dé Official Partner en Lightspeed Restaurant-expert van Nederland. Wij zijn uw partner in de aanschaf en onderhoud van uw horeca kassa.

Een kassa kan tegenwoordig meer zijn dan alleen maar een afrekentool. Het kan je bijvoorbeeld overzicht geven op drukke momenten, de momenten wanneer overzicht goud waard is. Vergeet geen gast en bezorg bij elk bezoek weer die fantastische ervaring. Niet alleen culinair, maar ook op het gebied van service en hospitality.

Uw bezoeker is steeds veeleisender en de concurrentie steeds heftiger. Wij zijn ervan overtuigd dat met goede software en hardware je de gast beter kan bedienen en je de concurrentie een stap voor kan zijn.

Al vanaf 2002 helpen wij horecaondernemers hun organisatie te optimaliseren. Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u eerlijk en duidelijk naar de mogelijkheden die wij u en uw organisatie kunnen bieden.

Bellen kan op 033-432 44 11 of mail ons op: [email protected].

Adres: Moerbeilaan 2, 3833 AW Leusden
Telefoonnummer: +31 33 432 44 11
Stad: Leusden
Route: Moerbeilaan 2
Postcode: 3833 AW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: POS system, Wat is een POS systeem, Restaurant kassasysteem, POS kassasysteem, POS horeca software, Simpel kassasysteem horeca, Kassasysteem horeca België, Kassa café
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spijkman Spijkman 240 meter Met veel plezier zetten wij Spijkman in voor ons middenkader en Management team. Zowe...
Sodexo Catering Achmea Leusden Sodexo Catering Achmea Leusden 387 meter Sodexo Catering verzorgt de bedrijfs lunch binnen Achmea.
Boelen Adviesgroep B.V. Boelen Adviesgroep B.V. 557 meter Goed ervaring mee Luisteren goed naar de kandidaat en zijn goed voorbereid.
Versplatform Versplatform 598 meter Specialisten met hart voor uw zaak! Versplatform is een winkeladviesbureau gespecial...
Ton Voortman Advies en Toezicht Ton Voortman Advies en Toezicht 639 meter managementvraagstukken conflicthantering- en oplossing regelgeving en vergunningverle...
Romotion Romotion 670 meter Vertaald door Google Top Origineel Top
Schmidt communicatie Schmidt communicatie 1 km Schmidt communicatie is dé plek voor online marketing met resultaat!
Ruinemans Interim en Advies Ruinemans Interim en Advies 1 km Top bedrijf, denken met je mee niet alleen bij het afsluiten maar ook in de verdere l...
Jongkind Training & Coaching Jongkind Training & Coaching 2 km We hebben een hele ontspannen training gehad met veel informatie maar toch compact. O...
EY VODW EY VODW 2 km Top bedrijf, maakt grote bedrijven snelle en snelle bedrijven groter. digitalisatie, ...
Recensies
Uitstekende ervaring met POSsystems en hun kennis over Lightspeed Restaurant! Daarnaast zijn zij een totaal oplosser voor iedere horeca uitbater. Denk daarbij aan boekhouden, service, support hardware en andere benodigdheden.
Overgestapt van het oude gizmo systeem naar lightspeed. Installatie was binnen een dag geregeld, en de nazorg was goed. Kortom zeer tevreden!
Kassasysteem lightspeed is één van de mooiste en betere kassasystemen. POS Systems is een bedrijf welke zijn afspraken nakomt. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid