facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RTO Rotterdamse Taxi Onderneming

"ROTTERDAMSE TAXI CENTRALEDe Rotterdamse Taxi Centrale is al meer dan 47 jaar de grootste taxicentrale van Rotterdam en omstreken en werkt met zorgvuldig geselecteerde aangesloten taxiondernemers. Met meer dan 700 voertuigen vervoeren wij dagelijks meer dan 10.000 passagiers veilig naar hun bestemming.TAXI BESTELLEN 010-462.60.60U kunt een taxi bestellen door te bellen naar ons vertrouwde nummer: 010-462.60.60. Onze telefonistes staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, voor u klaar evenals onze chauffeurs. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen voor al uw vragen en/of prijsopgaven."
Adres: Grote Wielen 78 , Rotterdam 3068 PT, NL
Telefoonnummer: 06 26178950
Stad: Rotterdam
Route: Grote Wielen 78
Postcode: 3068 PT



op zoek naar gerelateerd: Taxi naar Rotterdam Centraal, Taxibedrijven Rotterdam, Snel een taxi Rotterdam, Taxi bedrijf, Stadstaxi Rotterdam, Cheap taxi Rotterdam, Taxi Rotterdam Rozenburg, Luxe Taxi Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
St Job Taxi St Job Taxi 3 km Wij hadden een taxi besteld op maandag, expres ruim op tijd, naar Centraal op zaterda...
Faircab Faircab 7 km Vanochtend opgepikt door FairCab - van Noord Brabant naar schiphol. Bijzonder pretti...
Primo Taxi Primo Taxi 8 km Netjes op tijd, schappelijke prijs en vriendelijke chauffeur. Dacht zelf ook mee over...
Taxi 010 Taxi 010 8 km Via taxi service haal en brengen geboekt beide keren niet komen opdagen maar vtv we...
Stadstaxi Rotterdam Mobiliteit Stadstaxi Rotterdam Mobiliteit 8 km Taxi komt niet opdagen op vliegveld op afgesproken tijd. Na 18:00 uur is er niemand b...
Watertaxi Rotterdam Watertaxi Rotterdam 9 km Snelle service, handig om met de watertaxi te verplaatsen van A naar B. Misschien goe...
GJM Taxi GJM Taxi 10 km
Elegant Taxi Elegant Taxi 10 km
BIZDRIVE BIZDRIVE 10 km Mijn agentschap heeft BIZDRIVE gekozen als vervoerder van en naar diverse bestemminge...
AMC Taxi AMC Taxi 10 km
Barclay Taxi Barclay Taxi 11 km
Recensies
Afgelopen mei op voorhand een taxi geregeld die mij om 1 uur in de nacht op Schiphol zou komen ophalen. Er was mij niet verteld waar ik heen moest van te voren en bij aankomst kon ik geen taxi vinden. Contact krijgen met de organisatie was ook heel moeilijk. Uiteindelijk werd mij eerst verteld dat het nog 45 minuten kon duren terwijl het al 01:20 was en in de seconde erna zou de taxi er binnen een paar minuten zijn. Weer geen taxi gezien dus nog een keer gebeld, toen werd mij verteld dat de rit al was begonnen zonder mij en uiteindelijk contact gekregen met de chauffeur die op dat moment aangehouden werd door de politie! Voelde me totaal niet veilig om hier in te stappen en stond al 45 minuten te wachten. Door al dit gedoe €70 meer kwijt geweest om thuis te komen midden in de nacht. RTC reageert steeds niet op mails, pas na reminders en weigert in de gaan op de extra gemaakte kosten.
Netjes een uur van tevoren gebeld om taxi te bestellen. Meneer die opnam was heel ongeinteresseerd. De taxi kwam nooit aan en daardoor miste ik bijna mijn vlucht! Heel slecht!
Ik zou op maandag 1 mei 2023 gebruik gaan maken na een telefonische reservering te hebben gemaakt, vorige week, om ons op te halen om half 6. Wij moesten om kwart voor 6 bij de bus staan waar onze vakantie zou beginnen. Helaas was er geen taxi om half 6 dus even de centrale gebeld, de dame leek niet onder de indruk en zei dat ze ermee bezig waren. Nou niet dus want er kwam niks, je kunt van dit bedrijf dus HELEMAAL niet op aan alsof je voor Jan joker om half 6 een taxi besteld. Helaas kwamen we dus te laat aan bij de bus wat niet een goed begin is van een vakantie. We zijn erg benieuwd of de RTC nog iets van zich laat horen.
Heel erg slechte service. Ik heb een taxi besteld en vooraf betaald via de website van RTC. Na twee uur wachten en vier keer bellen was er nog steeds geen zicht op een beschikbare chauffeur. En dat op een doordeweekse dag niet in Oudjaarsnacht.
De planning bij dit bedrijf is ongelooflijk slecht en onprofessioneel. Heb nu meerdere keren meegemaakt dat de rolstoeltaxi veel te laat komt. Geen waarschuwing vooraf, geen excuses, je hebt het er maar mee te doen. Ik raad aan dat als je voor een afspraak een rolstoeltaxi van dit bedrijf nodig hebt, dat je 2 uur minimaal speelruimte neemt. Maar beter is bedrijf ontwijken. Niet te doen.
Echt super slecht. Taxi besteld. Ze zeiden het is druk, dus duurt 20 minuten. Ik wacht 20 minuten en ik bel terug. Die persoon zegt, sorry het gaat nog 15 min duren. Ik wacht weer 15 minuten en ik bel terug. Zeggen ze gwn: ja de taxi moet nog toegewezen worden. Ik weet niet hoelang het gaat duren!!!!!! Ik heb heel de tijd voor niets lopen wachten en had ondertussen allang een andere taxi service kunnen bellen als ik dit wist. Not nooit zo iets meegemaakt echt.
Pauper taxibedrijf! Je belt uren van te voren voor een afspraak om te zorgen dat je optijd bij de finale bent voor Feyenoord vader slecht ter been. Chauffeur komt niet opdagen, je belt de centrale en die zeggen dat de klant de rit heeft geannuleerd. Waardeloos bedrijf niet boeken hier!
Ik had een hele attente chauffeur. Mijn locatie was niet snel te bereiken. Het was al laat en toch heeft de chauffeur ons opgehaald en veilig thuis af gezet. Ik raad deze zeker aan.
Niet meer wat het is geweest. De laatste maanden werkt een taxi bestellen via de app niet goed. De centrale zelf werkt niet fijn, omdat de rit pas een kwartier voor vertrek wordt verzonden naar een chauffeur. Is er geen chauffeur in de buurt, dan komt de taxi niet. Klantenservice aan de telefoon is niet vriendelijk en zeker niet begripvol. Dit ligt echt puur aan de RTC en hun manier van werken. Met de chauffeurs zelf heb ik geen slechte ervaringen, altijd vriendelijk en netjes. Maar nadat zij me zondagavond hebben laten zitten, zal ik geen gebruik meer maken van RTC.
De slechtste taxi bedrijf ter wereld. Uren laten wachten, geen gehoor geven. De chauffeurs zouden op cursus gestuurd moeten worden met hun gebrekkige Nederlands.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid