facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Faircab

Adres: Waterloostraat 188G-188H , Rotterdam 3062 TZ, NL
Telefoonnummer: 010 307 4211
Stad: Rotterdam
Route: Waterloostraat 188G-188H
Postcode: 3062 TZ



op zoek naar gerelateerd: Faircab reviews, Luchthaven taxi Schiphol, Luchthaven taxi Rotterdam, Faircab annuleren, Goedkope taxi Rotterdam Airport, Taxi Schiphol Rotterdam, Taxi Amsterdam naar Rotterdam Airport, Taxi Rotterdam Eindhoven Airport
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taxi 010 Taxi 010 1 km Via taxi service haal en brengen geboekt beide keren niet komen opdagen maar vtv we...
Watertaxi Rotterdam Watertaxi Rotterdam 3 km Snelle service, handig om met de watertaxi te verplaatsen van A naar B. Misschien goe...
GJM Taxi GJM Taxi 3 km
Stadstaxi Rotterdam Mobiliteit Stadstaxi Rotterdam Mobiliteit 4 km Taxi komt niet opdagen op vliegveld op afgesproken tijd. Na 18:00 uur is er niemand b...
AMC Taxi AMC Taxi 4 km
St Job Taxi St Job Taxi 4 km Wij hadden een taxi besteld op maandag, expres ruim op tijd, naar Centraal op zaterda...
Primo Taxi Primo Taxi 5 km Netjes op tijd, schappelijke prijs en vriendelijke chauffeur. Dacht zelf ook mee over...
Taxi Babel Taxi Babel 6 km
CS Taxi CS Taxi 6 km
BIZDRIVE BIZDRIVE 6 km Mijn agentschap heeft BIZDRIVE gekozen als vervoerder van en naar diverse bestemminge...
Recensies
Vanochtend opgepikt door FairCab - van Noord Brabant naar schiphol. Bijzonder prettige ervaring. Hieronder puntsgewijs onze bevindingen: - schone taxi, - vriendelijke behulpzame bestuurder , koffers werden in en uit de auto geplaatst, chauffeur vroeg vriendelijk of we alles hadden en of we de paspoorten niet vergeten waren top check de vlucht werd erbij gezet op een aparte telefoon om te borgen dat we op de juiste plek werden afgezet en hij dacht mee over de tijd die we nog hadden met zijn kennis van afstand en verkeer tijdens het rijden kregen we informatie als we opgepikt zouden worden na de terug vlucht. Voor vertrek kregen we een SMS. Ze maken gebruik van meerder chauffeurs dus als 1 verlaat is om bepaalde redenen dan kan een ander je komen ophalen en invallen. Van te voren gereserveerd - hoe eerder je bent hoe goedkoper. Reserveren is zeer makkelijk en goeie mail daarna met je details van reservering met een contact nummer van de centrale. Al met al a aanrader.
Taxivervoer naar luchthaven op 12 en 20 december 2022. Al paar keer gebruik gemaakt van hun diensten. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Nette en vriendelijke chauffeurs. Op tijd en rijden veilig ook bij file. Behulpzaam met bagage. Communicatie met bedrijf en chauffeurs is zeer goed. Ik maak bij volgende reis weer gebruik van deze taxidienst.
Erg te vreden met hun dienst , mooi optijd ,geduldig ,top . Aanrader voor mensen die taxi nodig hebben . Nooit problemen gehad . Service: Limousines
Een aantal jaren goed gebruik van gemaakt. Taxi's altijd netjes op tijd, bevestigd, vriendelijke chauffeurs en goedkoop. Afgelopen maand ging het mis. Onder andere door alle vertragingen en tumult rondom Schiphol. Resultaat was dat de taxi planning volledig in de war ging. Dat kan natuurlijk, maar communicatie met de klant zou dan juist no1 prioriteit moeten zijn. Maar niets van dat alles. Toen uiteindelijk mijn geboekte taxi op zondag ochtend niet kwam opdagen, geen excuses. Ze hadden het toch in 20min opgelost, wat is nu mijn probleem?! Uiteindelijk een paar dagen laten ook op de terugweg taxi te laat. Dit keer een preek over begrip tonen, omdat ze het zo zwaar hebben. Dat ik als klant er last van had was totaal niet relevant. Ik heb continue rustig geprobeerd uit te leggen wat ik als klant verwacht, maar dat kwam niet over. Uiteindelijk zelfs een licht racistische opmerking over mij heen gekregen. Jammer, want als straks de crisis voorbij is en de drukte afneemt kom ik nooit meer terug bij Faircab. Juist in deze tijden zou je loyale klanten moeten koesteren, niet uitkafferen.
Heen naar schiphol top geregeld, je krijgt een sms en kan zelf met de chauffeur bellen. Terug vanuit schiphol vandaag, vliegtuig 45 min eerder geland, dus toen ik de chauffeur belde zei hij sorry ben er pas na 45 min. Na 1 belletje met hoofdnummer, stond in zelfde sms... is er een andere chauffeur geregeld, top verzorgd! Efficie nbt en voiral duidelijk en vast niet de goedkoopste maar wel goedkoop!
Aanrader! Zo'n drie weken geleden heb ik een taxi geboekt naar Schiphol vanuit Rotterdam. Ik moet zeggen dat ik heel erg blij ben met de chauffeur en dienst. De chauffeur was netjes op tijd, nam de koffers direct aan en wij konden genieten van de rit. Ook qua prijs zitten ze erg goed.
Taxi ruim van te voren besteld, sms ontvangen dat de taxi ons om 4.15 uur zou ophalen maar die kwam niet. Na 15 minuten wachten gebeld met vaste lijn. En die persoon zou contact opnemen met chauffeur. Uiteindelijk kwam de taxi en bleek het een Uber te zijn die net was besteld door Faircab. Raar verhaal. Nog om toelichting gevraagd per mail bij Faircab maar nog steeds niks gehoord. Had van te voren ook al een vraag per mail gesteld maar ook geen antwoord op gekregen dus toen telefonisch contact opgenomen.
Goed taxibedrijf. Komt alle afspraken na. En goede chauffeurs . Dik tevreden .
Faircab doet wat het belooft! Keurig op tijd, belletje vlak van te voren. Bij de terugreis weer een belletje en ze houden rekening of je vlucht vertraagd is met een app. Perfecte chauffeurs met comfortabele auto's. Prima prijs! Dank en zeker de vlgnd keer weer!
Zojuist goede ervaring met Faircab gehad. Chauffeur Marcel was er 7 min eerder dan de afgesproken tijd en nam telefonisch contact op toen bleek dat mijn deurbel niet werkte. Fijn. Leuk gesprek gehad in de taxi en we waren precies op de tijd bij Schiphol. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid