facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Royal Phone Nederweert

Royal Phone Nederweert

Info

Reparaties voor o.a. Samsung, iPhone, Huawei, LG, iPad, Tablet. Accessoires zoals hoesjes, laders, protectors etc. Inkoop en verkoop van mobiele telefoons.

Geschiedenis

Diverse hoesjes, display glas, opladers, kabels, autohouders, sportarmbanden, geheugenkaarten en nog veel meer...



"Snelle reparatie. Klaar terwijl u wacht. Accessoires voor verschillende smartphones, tablets en iPads. Grote assortiment van hoesjes, oplader, temper glas en autohouders etc."
Adres: Kerkstraat 49, 6031 CG Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0495626608
Stad: Nederweert
Route: Kerkstraat 49
Postcode: 6031 CG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alatas Computers, Satellieten en GSM Alatas Computers, Satellieten en GSM 448 meter Open, eerlijk en behulpzaam. Vriendelijke en betrouwbare eigenaar, dankjewel voor uw ...
Recensies
Uitstekende service! klantvriendelijk en de reparaties zijn van goede kwaliteit.
Zeer vriendelijk, behulpzaam, kundig en goedkoop! Echt een aanrader! Top!
Geweldige, kundige & snelle service. Ik ben dik tevreden, een dikke 10! Problemen worden direct opgelost zonder extra kosten. Mocht ik ooit nog problemen hebben met mijn telefoon kom ik zeker terug! Oprecht een aanrader!
Dit is voor mij de allerbeste reparatie telefoon winkel in Nederland. Heeft mij écht overal mee geholpen. Ook mijn vriendin uit Harderwijk is zo ontzettend blij met alles wat hij gestuurd heeft.
Super service! Meneer gaat heel snel aan het werk en heeft er alles aan gedaan om mijn telefoon te maken. Uiteindelijk de chip vervangen en hij deed het weer. Mijn dag kan niet meer stuk, ik raad iedereen aan om deze winkel te bezoeken!!!
Scherm van iphone kapot, werd meteen gelopen. Super service!
Erg tevreden over de service en snelheid! Gsm was gevallen en laadde niet meer op. Binnen één dag onderdeel besteld en gerepareerd! Blij mee!
WAT een Geweldige serviceDeze Geweldige man had voor mij een nieuw scherm vd Samsung 52a besteld.Omdat op mijn scherm een vlek zat,waar ik mij mateloos aan stoorde.En ik dacht dat dit door een poetsmiddel kwamNieuwe Samsung van 2 dagen oud.Maar nu bleek dat dit iets van een achtergrond was.wat die vlek veroorzaakte.Deze Geweldige meneer.heeft er heel wat tijd ingestopt,en dus het oude scherm terug geplaats.toen ik de Samsung op ging halen,en vroeg wat de kosten waren.ik had een oude Samsung ingeleverdzei hij dat dit zo in orde was!!Ik kon het niet begrijpen dat er zo een enorm geweldige service nog bestaatdus 5 sterren voor deze super service
Meteen geholpen en defect cameraglaasje Samsung S10 gemaakt. Voor een prima prijs!
Meerdere malen fijn geholpen, hele goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid