facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alatas Computers, Satellieten en GSM

Alatas Computers, Satellieten en GSM

Info

Heeft u problemen met uw computer, is uw telefoonscherm kapot of kunt u geen televisie meer kijken omdat u geen zenders ontvangt? Alatas helpt u!

Geschiedenis

Alatas Computers, Satellieten en GSM is opgericht op 2 mei 2009. Op de dag van vandaag is Alatas bezig met het repareren van computers, telefoons, tablets en nog veel meer op elektronica gebied. Ook voor onderdelen/accessoires kunt u terecht bij ons.

Daarnaast is Alatas gespecialiseerd in het installeren van schotels en netwerken. Als u problemen heeft met uw televisie kunt u terecht bij ons. Wij leveren ook service bij uw thuis!

Heeft u een vraag over uw computer, satelliet artikelen, telefoon, tablet of TV? Dan kunt u ons altijd bellen, mailen of langskomen in de winkel.

Brugstraat 33
6031 EE Nederweert
0495-840492
[email protected]
www.alatas.nl



"OVER ONSAlatas is opgericht op 2 mei 2009. Op de dag van vandaag is Alatas bezig met het repareren van computers, telefoons, tablets en nog veel meer op elektronica gebied. Ook voor onderdelen/accessoires kunt u terecht bij ons.ONS DOELWij streven er naar om de klant zo een goed mogelijke service aan te bieden. Dit houdt in dat we altijd ons best doen om hoge kwaliteit werk af te leveren, natuurlijk tegen een scherpe prijs. We denken met u mee en adviseren u om samen op de beste oplossing te komen voor uw probleem of vraag. Naast reparatie kunt u ook ook bij ons terecht voor aanschaf van o.a. PC, laptop, tablet, smartphone of accessoires."
Adres: Brugstraat 33, 6031 EE Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0495-840492
Stad: Nederweert
Route: Brugstraat 33
Postcode: 6031 EE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ITS computers, It's Amazing
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Royal Phone Nederweert Royal Phone Nederweert 448 meter Uitstekende service! klantvriendelijk en de reparaties zijn van goede kwaliteit.
Recensies
Open, eerlijk en behulpzaam. Vriendelijke en betrouwbare eigenaar, dankjewel voor uw service dhr Alatas!
Ze zijn enorm behulpzaam en snel met reageren. Ik had een probleem met een product dat ik een tijdje terug had aangeschaft en intens is gebruikt en ik kreeg gelijk reactie. Samen hebbe we een mooie oplossing gevonden. Ben enorm blij! Zeker aan te raden!
Vriendelijke man die zijn uiterste best doet om je te helpen
Probleem met de harde schijf op mijn PC. Binnen 24 uur was het probleem opgelost dankzij de vakkundigheid van Alatas. Dank je wel.
Zeer vriendelijke bediening en correcte werkwijze met duidelijke prijsafspraken . Reparaties gebeuren snel, correct en tegen een goede prijs. Aanrader voor je computer- en tabletreparaties
hier komen dus ineens alle pakketjes van wish aan en daar kom ik achter nadat al meer dan 10 pakkete niet heb gekregen ik bestel wish m3t thuis bezorg en dan komt hier alles steets aan geen wonder dat zoveel wish pakketjes kwijt raken stond ineens onder aan de kleine lettertjes moest hier wel heel lang wachten voor er iemand kwam maar goed opgelost
Zeer slechte service. Telefoon gebracht voor schaderaport volgens u moest u hem open maken om te kijken of het moederbord niet stuk was . Uiteindelijk had u de aperture niet om het moederbord door te meten . 5 maal gevraagd of ik de telefoon in de bak wilde gooien vanwege het milieu denk voor de onderdelen Mijn zoon is ook eens bij u geweest en kreeg 10% korting als hij een positieve reactie hier zou plaatsen . Goede service?
Uitermate vriendelijke bediening, eerlijk, vakmanschap en snelle service. Ook WU locatie.
Afgelopen vrijdag telefonisch contact gehad. Ik kreeg meteen goed en duidelijk advies. Daarop mijn laptop naar ze toe gebracht. Ik ben zeer snel geholpen, vandaag de laptop weer kunnen ophalen! Bedankt voor de fijne en goede service!
Ineens werkten enkele toetsen van mijn laptop niet meer. Ik bracht de laptop naar Alatas en zij constateerden dat er niks anders opzat dan een nieuwe toetsenbordmodule op mijn laptop aan te brengen. Zij vroegen mijn akkoord om die module te mogen bestellen. Binnen 2 dagen was de module ontvangen en aangebracht. Nu werkt de laptop weer als vanouds. Bedankt voor de goede service. Laura Bastian
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid