facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Royal Jewel

Royal Jewel

Info

Professioneel inkoopbedrijf op het gebied van goud en zilver.
Wij werken voornamelijk op afspraak. Bezoek onze website voor meer informatie en onze actuele hoge prijzen.



"Intratuin Heerhugowaard is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie , tips en trends voor je huis , tuin, terras en dier passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen ? Dat kan in onze gezellige Proeftuin. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Heerhugowaard."
Adres: Stationsplein 99-262, 1703WE Heerhugowaard
Telefoonnummer: +31622655514
Stad: Heerhugowaard
Route: Stationsplein 99-262
Postcode: 1703WE



op zoek naar gerelateerd: Siebel juwelier Sale, Siebel Juweliers, Lucardi, Lucardi Juweliers, Beste online juwelier, Siebel trouwringen, Siebel Den Haag, Siebel Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Schouten Juwelier Schouten 795 meter aan de etalage te zien betalen de klanten een hoge prijs voor de 'PhoeHaa' factor en ...
Nice 2 Have Nice 2 Have 1 km Geweldige winkel met prachtige spullen waar je fantastisch geholpen word.
Recensies
Eerlijk!! Tot aan nu toe de mooiste Intratuin die ik gezien heb. De winkel is schoon, duidelijk en verzorgd. Zoveel keus wat betreft kruiden en zien deze er zo gezond uit!! Ook wat betreft solar verlichting....een verademing, mooi gestyled en duidelijk geprijsd. Tuinmeubelen mooi uitgestald en veel keus! Ook een diversiteit aan tuinposters. Voor in huis veel keus wat betreft potten waxinelichtjes,kaarsen en kandelaars. Huiskamer planten zien er mooi en gezond uit. De tuinplanten heel mooi en gezond gegroepeerd. Er is een koopjeshoek, super moderne kassa 's en aardig personeel
Wat een geweldig tuincentrum! Echt een aanrader om heen te gaan Was er om te kijken naar vogelvoerhuisjes. En hier hebben ze de leukste!! Hele leuke versiering voor in de tuin met beeldige afbeeldingen er in. Leuk voor het oog en de vogeltjes. Uiteraard ook even een hapje gegeten. Heerlijke salade met geitenkaas, soepje en een verse thee
Goed opgezet, net als ikea kan er gekozen worden voor een kortere route naar de kassa. De uitverkoophoek staan soms echt leuke dingen bij. Inpandig lunchrestaurant en toiletruimte maakt het makkelijk om hier met kind een middag te slenteren. Al zou ik hier niet snel naar binnenlopen om een lamp te kopen, toch zat keuze hierin.
Je kan veel kopen alles voor buiten 'fruit' bomen, planten, tuinsets .Bbq, binnen potten en planten, voor buitenvogels voer, zelf zag ik alleen goudvissen, je kan gezellig eten en drinken, gratis parkeren.
Leuke Intratuin. Veel parkeerplaatsen. Deze Intratuin is mooi aangekleed. Kamerplanten zien er goed en netjes verzorgd uit. Lekkere koffie. Vriendelijk personeel. Niet echt veel bijzondere kamerplanten gezien maar wel een leuk assortiment.
Fantastische plek om je kerstversiering te halen of een prachtige kerstboom maar ook de mooiste spullen voor in je tuin.
Fantastisch aanbod aan binnenplanten. Veel keuze en goed verzorgd! Personeel mag iets vriendelijker wat mij betreft. Toen wij een boom van bijna €300 wilden meenemen, die hoog in een pot stond, werd deze ruw naar beneden getrokken… We kregen hem vervolgens met een snauw mee van de verkoper . Jammer, want de winkel is top!
Intratuin is in de corona periode behoorlijk verbouwd en inmiddels de parkeerplaats ook, echt super! Het is heerlijk ruim opgezet, met genoeg ruimte voor alles wat intratuin aanbiedt! De kerstafdeling is van het begin tot einde van de winkel. Dus voor kerstfanaten is er genoeg te zien! Veel plezier!
Hier geweest tijdens kerstperiode. Sfeervol opgezet, mooi versierd, lekker ruim, helemaal niet druk. Niet zo groot als de Boet, maar mij groot genoeg. Geen levende stallen en koek en zopie. Horeca is beperkt en prijzig. De patat was lauw.
Leuk om even een rondje te lopen. Beetje inspiratie opdoen. Ik vind Intratuin niet de goedkoopste winkel, maar ze hebben wel altijd leuke spullen. Het eigen merk kerstdorp spullen is de moeite waard en past over het algemeen goed bij de andere merken. En is wel weer goedkoper dan lemax/ luville ect.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid