facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Schouten

Juwelier Schouten

Info

Juwelier Schouten een jong en dynamisch juweliersbedrijf gevestigd in Winkelcentrum Middenwaard te Heerhugowaard. Bekend om zijn kwaliteit en service.



"Prachtige Juwelier met vele bekende merken maar ook vele mooie gouden en briljante sieraden. Werkplaats aanwezig voor kleine reparaties en de wisseling van batterijen. Gaatjes schieten? Geen probleem maar je moet wel ouder zijn dan 3 jaar. Ook nemen wij uw oude goud in voor een gunstige prijs..... kortom bij ons zit goed en bent u van harte welkom!! Zie ook onze webwinkel op de site."
Adres: Middenwaard 15, 1703SB Heerhugowaard
Telefoonnummer: 0725715500
ue.netuohcsreilewuj@ofni
Stad: Heerhugowaard
Route: Middenwaard 15
Postcode: 1703SB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: juwelier schouten wervershoof, sjaak knijn, juwelier heerhugowaard, time square middenwaard, juwelier alkmaar, juwelier langedijk, juwelier middenwaard, juwelier schagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Royal Jewel Royal Jewel 795 meter Eerlijk!! Tot aan nu toe de mooiste Intratuin die ik gezien heb. De winkel is schoon,...
ByMo Designs ByMo Designs 948 meter By Mo Designs maakt handgemaakte (haar) accessoires en hippe sieraden voor meisjes, d...
Brashida Brashida 977 meter Official Facebookpage from BraShiDa. Pearl jewelry that makes you smile!
Juwelier Sjaak Knijn Juwelier Sjaak Knijn 1 km Super service, klein maar top.
Nice 2 Have Nice 2 Have 1 km Geweldige winkel met prachtige spullen waar je fantastisch geholpen word.
Atelier Geejee, Hand Made Sieraden Atelier Geejee, Hand Made Sieraden 3 km Erg blij met mijn brillenkoordje. Snelle levering. Zeer tevreden.
Post is veel leuker Post is veel leuker 4 km http://www.postisveelleuker.nl Leuke cadeautjes voor jezelf of voor een ander! Verzen...
Recensies
aan de etalage te zien betalen de klanten een hoge prijs voor de 'PhoeHaa' factor en de service. na 3dagen schijnt het slechts een normaal sieraad te zijn..
Prima service en advies bij uw nieuwe aankoop. Ook voor reparatie van horloges en het vermaken van uw kostbaarheden.
Mooie oorbellen gekocht maar blonde dame die mij hielp was niet vriendelijke. Vandaag stond ik met mijn dochter te kijken voor een ketting. Ze nam niet eens de moeite om te helpen. Daar kom ik niet meer. Maar een andere dame hielp ze wel, waarom? Ik ben uitvaartondernemer ik kan echt wel een dure ketting kopen. Maar zeker hier niet. Mijn vrienden en familie ook niet.
Zoals elk jaar heb ik hier weer de batterij van mij horloge laten vervangen. Goede service: na een half uurtje te hebben gewinkeld kon ik het horloge weer ophalen. Top!
Ik ben niet in de winkel geweest, maar heb een online bestelling gedaan. - Snelle levering - Goed en duidelijk met zorg verpakt - Product precies zoals omschreven en op de foto's - Duidelijke informatie over het geleverde product - Duidelijke informatie over bijvoorbeeld retouneren Mijn vrouw is er super blij mee! Daarnaast zat er een persoonlijk briefje bij. Super lief!
Professioneel team en weten exact wat bij je past. Adviseren zoals het hoort, nemen de tijd voor je en zijn zeer stijlvol en up-to-date in de collecties. Aanrader!
Mooie zaak ruime entree voor rolstoelen zeer goed te doen. Vriendelijk personeel
Weer een juwelier gevonden met veel reviews. Dit zie je niet zo vaak. En vrijwel alles positief over service , producten en de reparatie 's. Vijf sterren dus voor deze nette en moderne anno 2022 zaak.
Zolang als middenwaard bestaat komen wij er als klant. Geweldige service en kwaliteit
Prima zaak. Aardige mensen
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Juwelier Schouten met het openbaar vervoer


Heerhugowaard, Stadshart 110 meter
160
260
409
N60
Heerhugowaard, Stadshart 120 meter
160
409
N60
Heerhugowaard, Diamant 470 meter
162
Heerhugowaard, Diamant 480 meter
162

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid