facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rovelo-bikes Lochem

Info

Verkoop, reparatie en verhuur van fietsen. Specialist in Electrisch fietsen,Race en ATB fietsen.Mobiele fietsenmaker. Betaalbaar en aandacht voor de klant.

Geschiedenis

Rovelo-bikes is gespecialiseerd in Fietsen. Bij ons kunt u terecht voor service en onderhoud aan iedere fiets. Zoekt u een nieuwe fiets? Laat ons dan ook helpen in advies en de aanschaf. Zoekt u als particulier of bedrijf een huurfiets ook dan bent u aan het juiste adres. E-bikes, tandems, ATB, stadsfiets en diverse producten die bij een fiets horen. Maar denk ook aan de leuke aanhangfietsen of de Onderwater tandem. Nee hierbij krijgt u geen snorkel, dit is een fiets voor een ouder met kind. Kindje zit voorop en ouder achterop.
U kunt bij Rovelo-bikes terecht voor diverse merken: Batavus, Union, Bikkel, Golden Lion, Vogue,Puch, Sensa, Shimano, Sram, Campagnolo, Schwalbe, Continental, XLC bike parts, Bioracer, FietsNED verzekeringen.

Heeft u een probleem met een e-bike als specialist kunnen wij met u op zoek gaan naar de juiste oplossing. Met gespecialiseerde apparatuur kunnen vele type accu's gemeten worden.
Heeft uw fietsclub nieuwe fietskleding nodig? Laat u door ons helpen.

Als mobiele fietsenmaker actief onder de bekende naam FietsNED.

Alles is en blijft maatwerk.

Adres: Albert Hahnweg 1, 7242EA Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573-254611
Stad: Lochem
Route: Albert Hahnweg 1
Postcode: 7242EA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fiets Service Finke Fiets Service Finke 428 meter Mooie fiets voor onze kleindochter gekocht goed prijs en netjes geholpen. Dezelfde da...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid