facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fiets Service Finke

Fiets Service Finke

Info

Fiets Service Finke, alles wat u nodig heeft voor uw fiets. Onderhoud, reparatie, verkoop,verhuur van fietsen en verkoop van accessoires en fietskleding.

Geschiedenis

Bij Fiets Service Finke vind u alles voor u fiets, wij staan u graag te woord en werken met gediplomeerd personeel.



"Alles op fietsgebied. Verkoop, verhuur en reparate"
Adres: Walderstraat 22, 7241Bj Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573251712
ln.eknifecivressteif@ofni
Stad: Lochem
Route: Walderstraat 22
Postcode: 7241Bj



op zoek naar gerelateerd: tweedehands fietsen lochem, fietsen laren, fietsenwinkel lochem, rovelo bikes lochem, goossens lochem, fietsverhuur lochem, fietsen huren lochem, elektrische fiets huren lochem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rovelo-bikes Lochem Rovelo-bikes Lochem 428 meter Verkoop, reparatie en verhuur van fietsen. Specialist in Electrisch fietsen,Race en A...
Recensies
Mooie fiets voor onze kleindochter gekocht goed prijs en netjes geholpen. Dezelfde dag als besteld nog af te halen. Zo weer!
Een klein misverstand onder het personeel mijn huurfiets stond nog niet klaar. Een electrische fiets moest het zijn. Uiteindelijk goed opgelost moet ik zeggen. Ook telefonisch contact onderweg op de fiets over het uitschakelen van de bediening was goed opgelost.
Spaakbreuk tijdens lange fietsrit. Fiets binnengebracht en direct werden er 2 nieuwe spaken gespannen. Top service waardoor ik mijn rit heb kunnen volmaken.
Weinig interesse en tijd voor de klant.Sorry maar hoeft niet meer.
Super vriendelijk geholpen. Hele goede service.
Vandaag een nieuw fiets gekocht, het gaat hier niet alleen om verkopen maar nog meer om je tevreden en met de juiste fiets voor jou te laten weg gaan.
Wij zijn hier tijdens een fietstocht toevallig terecht gekomen. Mijn vrouw had zadelpijn op haar praktisch nieuwe e-bike en dacht dit nu met een extra gel zadelhoes te kunnen oplossen. De verkoper dacht dat dit niet direct de oplossing zou zijn en deed met speciale meetapparatuur een meting van de afstand van de 'zitbotjes' en bekeek daarna het huidige zadel en de afstelling hiervan. Na wat aanpassingen aan de stand van het zadel hebben we ons pas vervolgd. Hoewel de aardige verkoper wel een kwartier met ons bezig is geweest, wilden ze er niets voor hebben. Topservice dus en dat mag gezegd worden ! NB. Banden oppompen kan daar ook gewoon buiten want er hangt een vulpistool aan de geven die gekoppeld is aan een compressor. Helemaal top voor alle fietsers die fietstochten doen door de omgeving van Lochem.
Ben een weekje op vakantie en heb de fiets meegenomen. Tijdens het fietsen maakt deze rare geluiden en trapte heel zwaar. Tijdens telefonisch contact het probleem uitgelegd en er werd gezegd dat als ik de fiets nog kon brengen zij hun best gingen doen om de fiets de volgende dag klaar te hebben. Aangekomen bij de werkplaats ging en van de monteurs gelijk aan de gang en twintig minuten later was hij klaar. Bleek van mijn kant achterstallig onderhoud te zijn en na het nodige vet en olie op de juiste plaatsen was de fiets gereed. Ondanks de tijd die nodig was en gebruikt olie en vet hoefde ik niet te betalen. Ik vind dit een hele goede service waarvoor hartelijk bedankt. Als ik in deze omgeving zou wonen was dit de fietsenmaker waarbij ik mijn fietsen zou kopen. Flinke is echt een aanrader
Super zaak vlug en vriendelijk personeel
Ben nu een paar x bij fiets service Finke geweest en niets dan lof ! Je wordt vriendelijk te woord gestaan en prima geholpen! En nee , ik heb geen aandelen in het bedrijf om het zo te promoten . Ben gewoon heel tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid