facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rosval Production & Development B.V.

Rosval Production & Development B.V.

Info

Welkom op de officiële Facebook pagina van Rosval Production & Development B.V. Ruim dertig jaar geleden werd het eerste Rosval-fornuis geproduceerd in onze fabriek in Best.

Geschiedenis

Ruim 30 jaar geleden werd het eerste Rosval-fornuis geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we dé producent van topkwaliteit fornuizen voor de 'top'​ gastronomie.

Uw ideeën, visie en eisen gecombineerd met jarenlange ervaring en oog voor detail vormen het juiste recept voor een handgemaakt 'grootkeuken'​ fornuis voor de Horeca. Al sinds jaar en dag lopen we voorop in de ontwikkeling en productie van roestvrijstalen producten voor de grootkeuken techniek. En dat doen we met passie! Kwaliteit en maatwerk, dat is wat we beloven!

Rosval is uitvinder van het rubberloze afdichtingssysteem Easy-Cooling®, waarmee we in 2016 de Horecava Innovation Award in de categorie Equipment & Services hebben gewonnen én tevens overall winnaar zijn geworden. Daar zijn we uiteraard trots op!

Kijk op onze website voor meer informatie!



"Al ruim 40 jaar worden de Rosval grootkeuken fornuizen voor de horeca geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we als familiebedrijf uitgegroeid tot dé grootkeukenproducent voor de topgastronomie in de horeca, hotellerie en instellingen.Al sinds de eerste grootkeuken lopen we voorop in de ontwikkeling, productie, levering en installatie van roestvrijstaal RVS producten voor de grootkeukentechniek. Met onze passie voor grootkeukens leveren we maatwerk en kwaliteit."
Adres: Fabrieksweg 42, 5683 PP Best
Telefoonnummer: 0031499367272
Stad: Best
Route: Fabrieksweg 42
Postcode: 5683 PP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:15
Dinsdag: 07:30 - 16:15
Woensdag: 07:30 - 16:15
Donderdag: 07:30 - 16:15
Vrijdag: 07:30 - 16:15


op zoek naar gerelateerd: Rosval inductie, Rosval vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Huiskamer van Best De Huiskamer van Best 1 km Die heerlijkste hamburger van de Bank is echt een aanrader lekker stuk vlees goed gek...
Prinsenhof Best Prinsenhof Best 2 km We hadden een gezellige avond
Vriens Horeca Service Vriens Horeca Service 2 km Heel leuk om voor te werken , je komt op verschillende plekken waardoor het werk heel...
Aquabest Aquabest 2 km Aquabest is een gastvrij recreatiepark voor jong en oud rond een mooie royale plas ge...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid