facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prinsenhof Best

Prinsenhof Best

Info

Zalencentrum Prinsenhof. Feestelijk, zakelijk en vooral persoonlijk.

Geschiedenis

Trots. Dat zijn we als we u mogen ontvangen in ons onlangs vernieuwde zalencentrum. Elke keer weer. Wij zeggen niet snel: dat kan niet. Voor ons is dat de basis van gastvrijheid. We willen dat onze gasten zich bij ons thuis voelen en zichzelf zijn. Dat is ons streven. Onze passie.



"Hartelijk welkom bij Zalencentrum Prinsenhof, een unieke locatie in het hart van Best. Als gast verwelkomen wij u graag in een van onze zalen. Of het nu gaat om een kleine vergadering of een complete bruiloft, wij staan graag voor u klaar met ons enthousiaste team.Dat kleine beetje extra, daar worden wij blij van. U toch ook."
Adres: Hoofdstraat 43, 5683 AC Best
Telefoonnummer: 0499371822
Stad: Best
Route: Hoofdstraat 43
Postcode: 5683 AC



op zoek naar gerelateerd: Prinsenhof Best trouwen, Prinsenhof Best carnaval 2022, Prinsenhof feestzaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vriens Horeca Service Vriens Horeca Service 393 meter Heel leuk om voor te werken , je komt op verschillende plekken waardoor het werk heel...
De Huiskamer van Best De Huiskamer van Best 431 meter Die heerlijkste hamburger van de Bank is echt een aanrader lekker stuk vlees goed gek...
Rosval Production & Development B.V. Rosval Production & Development B.V. 2 km Welkom op de officiële Facebook pagina van Rosval Production & Development B.V. Ruim ...
Aquabest Aquabest 3 km Aquabest is een gastvrij recreatiepark voor jong en oud rond een mooie royale plas ge...
Recensies
We hadden een gezellige avond
Wat is dit een perfecte locatie!!! Wij hebben op 15 juli 2022 onze bruiloft hier gevierd, deze was 2 jaar uitgesteld wegens corona. Maar toen het eindelijk zo ver was, was alles ultiem in de puntjes verzorgd. De ruimtes zien er van zichzelf al mooi uit, maar met de aankleding verzorgd door de locatie was dit meer dan perfect! De eigenaar heeft enorm veel ontzorgd, en het personeel was enorm enthousiast, energiek en constant vrolijk! Echt een aanrader voor elk evenement! Iedereen van Prinsenhof ongelofelijk bedankt voor het zo enorm bijdrage aan werkelijk waar onze perfecte dag!
Een heel gezellig feest gehad, verzorging door medewerkers van de Prinsenhof was meer dan uitstekend! Heerlijke hapjes, doorlopend waren de glazen gevuld, fijne muziek, lekker gedanst! Topavond gehad!
Vriendelijk personeel. Mooie geschikte ruimte. Ook geschikt voor mensen in een rolstoel. Invalide toilet aanwezig. Volop parkeerruimtes bij en in de omgeving.
Afgelopen weekend onze 40 jarige bruiloft in de Prinsenhof in Best gevierd. Heerlijk buffet gehad en prima bediening! Een gast had speciale dieetwensen waaraan prima werd voldaan. De Steegse Kamer was een mooie intieme zaal voor ons gezelschap van 28 personen. Ook konden wij met de auto’s parkeren op de eigen parkeerplaats achter de Prinsenhof, wat gezien de drukte tijdens de kermis erg makkelijk was. Goed door Martijn op geanticipeerd. Chapeau voor Martijn de Poorter en zijn team!
Altijd een warm welkom. We komen hier met de leden van onze vereniging al vele jaren met plezier.
Leuke bediening tijdens lokaal festival.
Geweldige reünie gehad op 4 november met dank aan de vriendelijke bediening en de leuke zaal. De organisatie heeft daar veel positieve reacties op binnengekregen. 126 man hebben genoten.
Prachtige accommodatie om een feest te geven,zowel voor trouwerijen als andere feesten
Super gezellig met het orkesje we hebben genoten Francien en Ruud
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid