facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rossi Benelux BV

Rossi Benelux BV

Info

Wij zijn een directe dochteronderneming van Rossi SpA te Modena, producent van motorreductoren, tandwielkasten en elektromotoren.

Geschiedenis

Rossi heeft als doel gesteld om altijd een stap voor te zijn in het leveren van producten die uiterste betrouwbaarheid bieden in verschillende applicaties en diverse industrieën.
Voor Rossi is kwaliteit, het voortdurend investeren en het continue onderzoek naar betere oplossingen en producten een belangrijke focus voor het internationale zaken doen.

De afgelopen 60 jaar is Rossi dan ook vaak leidend geweest in nieuwe toepassingen, zoals de universele montage en de modulaire opbouw van de componenten, die later de standaard werd in de markt van aandrijvingen



"Rossi Spa., onderdeel van het Zwitserse Habasit AG, fabriceert tandwielkasten en motorreductoren van industriële kwaliteit.Wij, Rossi Benelux, zijn met ons lokale team in Panningen de directe schakel tussen de fabriek en onze klanten in de Benelux.Producttechnisch gezien bieden wij aandrijvingen vanaf 30nm tot aan standaard 3.000.000 Nm. Van wormwiel tot kegelwiel tot aan planetaire aandrijvingen.Vanuit onze oorsprong, sinds 1953, ligt hierbij de focus op het leveren van kwaliteit. Binnen de aandrijftechniek staan wij hierom ook wereldwijd goed bekend.Is uw bedrijf gevestigd in Nederland, België of Luxemburg?Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvend advies."
Adres: J.F. Kennedylaan 236-B, 5981 WX Panningen
Telefoonnummer: +31 (0)77 390 3526
Stad: Panningen
Route: J.F. Kennedylaan 236-B
Postcode: 5981 WX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mivali-interieur Mivali-interieur 186 meter
Akatherm BV Akatherm BV 1 km Meestal wachten om te lossen.sta nu alweer 45 minuten te wachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid