facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Akatherm BV

Akatherm BV

Info

Akatherm ontwikkelt, produceert en verkoopt haar gespecialiseerde afvoersystemen wereldwijd. Verkoop, service en advies van Aliaxis-producten in Nederland.

Geschiedenis

Akatherm kunststof leidingsystemen

Akatherm ontwikkelt, produceert en verkoopt haar gespecialiseerde afvoersystemen wereldwijd en is verantwoordelijk voor de verkoop, service en advies met betrekking tot Aliaxis-producten in Nederland.

We richten ons op drie gebieden:
- Bouw: Leidingsystemen en sanitairsystemen voor de woning- en utiliteitsbouw.
- Industrie: Procesleidingsystemen in PVC-U, PVC-C, PP-H, PE en PVDF en leidingsystemen voor perslucht en koeling.
- Infra: Verbindingstechniek en fittingen voor PE drukleidingen, lijnafwatering en buitenriolering.

Akatherm BV is onderdeel van de Aliaxis groep, een toonaangevende en mondiale producent van kunststof leidingsystemen voor de Bouw, Industrie en Infra. Aliaxis telt meer dan 15.000 werknemers en is gevestigd in 40 landen met ruim 100 bedrijven. Naast onze traditionele markten in Europa en Noord-Amerika, zijn wij actief in Zuid-Amerika, Australië, Azië, Afrika en het Midden-Oosten.

Optimaal presteren
Een enorm breed pakket aan kunststof leidingsystemen en toebehoren. Ruim 27.000 kwaliteitsartikelen, altijd op voorraad in Nederland. Op tijd geleverd, met snelle service voor advies en instructie. En alles tegen de best mogelijke prijs.

Het kan, als je je processen tot in detail hebt geoptimaliseerd. En dat hebben we. We werken extreem efficiënt en concentreren ons uitsluitend op de dingen die belangrijk zijn voor de klant. Innovatieve producten waar u kwaliteit mee kunt maken. Tegen lage kosten. Tijdige levering vanuit een constant gevulde voorraad in ons Nederlandse logistieke centrum. En een service die er altijd voor u is. Allemaal voordelen waar ú beter van wordt.

Dat is Akatherm. Wat klanten willen.

Adres: Industrieterrein 11, 5981 NK Panningen
Telefoonnummer: +31773088650
Stad: Panningen
Route: Industrieterrein 11
Postcode: 5981 NK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:45
Dinsdag: 08:00 - 16:45
Woensdag: 08:00 - 16:45
Donderdag: 08:00 - 16:45
Vrijdag: 08:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Akatherm Puurs, Aliaxis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rossi Benelux BV Rossi Benelux BV 1 km Wij zijn een directe dochteronderneming van Rossi SpA te Modena, producent van motorr...
Recensies
Meestal wachten om te lossen.sta nu alweer 45 minuten te wachten.
Vertaald door Google Ladingen voor grote schepen vinden plaats aan dok 2, tweede poort vanaf de straat. Weinig manoeuvreerruimte. haasten Origineel Załadunki dla duzych odbywają się w doku 2 druga brama od ulicy. Mało miejsca na manewry. Popędzając
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid