facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rosarium Westbroekpark

Adres: Kapelweg 35, 2587 BK Den Haag
Telefoonnummer: 70-3546072
Stad: The Hague
Route: Kapelweg 35
Postcode: 2587 BK


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:30
Zaterdag: 12:00 - 22:30
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Rosarium Westbroekpark menukaart, Rosarium prijs, Rosarium Den Haag, Rosarium Westbroekpark korting, Westbroekpark Rosarium, Westbroekpark restaurant, Rosarium Westbroekpark review, Rosarium Westbroekpark Social Deal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Zheng Restaurant Zheng 3 km Fantastische avond gehad. Het personeel is heel vriendelijk en helpen je met alles. J...
Fong Shou Fong Shou 6 km Ruim dertig jaar geleden kwam ik hier voor het eerst. Het interieur is natuurlijk opg...
Li's Palace Li's Palace 7 km Goed eten vriendelijke bediening beetje druk dus wat langer moeten wachten daarom ***...
Les Cayes - Les Cayes - 9 km Wij zijn al een jaar trouwe fans. De dragon roll hier is heeeerlijk. Nog beter dan de...
Recensies
In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is dit géén restaurant, maar een rozen en plantentuin binnen het Westbroekpark. In de zomer bloeien hier honderden verschillende rozen en is het één van de mooiste plekken van Den Haag. Het rosarium is goed onderhouden en de planten staan er heel mooi bij. Omdat er veel bankjes staan, is het ook een goede plek om rustig een boek te lezen.
Mooi park er om heen
Prachtige rozentuin, met ook andere planten, bomen en struiken. De moeite van een bezoekje waard.
Prachtig aangelegde en onderhouden. Ga nog een keer terug. Nu waren niet alle rozen in bloei, wel schitterende rhododenderons.
Park stond gedeeltelijk in bloei 29 mei. Prachtige Roze en paarse tinten van de Hortensiaas. Prachtige foto's kunnen maken. Ook van de slootkipjes met jonge.
Momenteel zijn de rozen allemaal in bloei echt mega mooi. Voor trouwerij foto's of familie foto's zeer aan te raden
Heerlijk beschut genieten van de zomerse dagen die er zijn, terwijl het bommetje vol is op de stranden
Het mooiste Rosarium van Nederland in het, volgens de principes van de Engelse Tuin aangelegde, Westbroekpark is een niet te missen attractie. Een lust voor het oog, balsem voor de geest.
Mooi stukje Westbroekpark met 2 ingangen. Eentje leidt direct naar de theeschenkerij. Heel veel rozenstruiken uit allerlei landen. Gelukkig ook heel veel andere mooie planten en een ontzettend fijn grasveld. Schoenen uit en lekker met je blote voeten. Handdoekje mee en lekker ontspannen, want er zijn genoeg plekjes om te liggen en het is er echt rustig en vredig. Er staan ook beelden door het hele park. Bbq-en, dat moet wel in het andere deel van het park dat ernaast ligt, maar het is ook ideaal voor een picknick. Je zou je bijna in Engeland wanen. Je kan het dus combineren met de theetuin of het wokrestaurant die er beiden in liggen. Wil je echt alle rozen in bloei zien, dan moet je in juli gaan. Maar in de zomer en herfst is het sowieso fijn vertoeven als de zon schijnt, want er bloeit en groeit genoeg. Aanrader!
Een mooie rozentuin en goede sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid