facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Zheng

Restaurant Zheng

Info

As culinary establishment Zheng takes a deep bow to the Chinese (food) culture, the ancient traditions and the ritual acts. The four most important types of Chinese cuisine are presented in 12 chapters per evening.

Geschiedenis

Chef Han combines 5,000 years of traditional Chinese dietetics with modern cooking techniques and Western flavors. Within a unique style he develops sophisticated dishes that fit within his philosophy of mindful eating.



"Zheng restaurantAt Zheng, gastronomy, culture, art and health are the focal points. Zheng takes us to the Chinese Empire, where at one time, on the day after New Year, the most important officials were invited to an extensive Zheng banquet. It was an impressive spectacle where the table was fully adorned with luxurious food and drinks, all of which were served according to ancient ceremonies. As culinary establishment Zheng takes a deep bow to the Chinese food culture, the ancient traditions and the ritual acts. The four most important types of Chinese cuisine are presented in 12 chapters per evening, with a different Chinese cooking technique and an art object being presented centrally during each chapter."
Adres: Prinsestraat 33, 2513 CA Den Haag
Telefoonnummer: 0703620828
Stad: The Hague
Route: Prinsestraat 33
Postcode: 2513 CA



op zoek naar gerelateerd: restaurant zheng den haag recensie, zheng iens, zheng restaurant menu, han ting rotterdam, zheng den haag iens, restaurant zheng michelin, zheng den haag review, restaurant den haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rosarium Westbroekpark Rosarium Westbroekpark 3 km In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is dit géén restaurant, maar een rozen e...
Fong Shou Fong Shou 4 km Ruim dertig jaar geleden kwam ik hier voor het eerst. Het interieur is natuurlijk opg...
Li's Palace Li's Palace 6 km Goed eten vriendelijke bediening beetje druk dus wat langer moeten wachten daarom ***...
Les Cayes - Les Cayes - 6 km Wij zijn al een jaar trouwe fans. De dragon roll hier is heeeerlijk. Nog beter dan de...
Recensies
Fantastische avond gehad. Het personeel is heel vriendelijk en helpen je met alles. Je kan hier heel onbezorgd heen terwijl er helemaal voor jou gezorgd wordt. De menu keuze moet je overlaten aan de chef. Die weet hoe hij eten moet klaarmaken waarvan je niet eens wist dat het bestond of eetbaar is. Als je van wijn houdt kan je een bijpassend wijnarrangement nemen waar echt over nagedacht is bij het samenstellen van de gerechten. De informatie die erbij verteld wordt is bijna teveel om te onthouden. Al met al een Fantastische ervaring. Speciale dieetwensen: Je kan dit aangeven bij de chef. Niks is te gek.
Leuke ervaring! Fijn dat je bij ieder gerecht ook kleine bijgerechten krijgt, het drank arrangement was ook erg lekker. Leuk dat er 2 cocktails bij zat ipv alleen wijn. Voor ons was de enige tegenvaller het toetje, erg veel groente smaken en de matcha cake was erg droog.
Van de herfst gegeten bij Zheng en genoten van het menu met als hoofd gerecht de Franse eend bereid op wijze Peking eend. Kwa eten niks aan te merken, een top ervaring gehad met voor Nederland originele gerechten en smaken geserveerd op prachtige borden. Daarentegen moest ik helaas opmerken dat de bediening niet bij de kwaliteit van het restaurant past. Bij het menu wordt een verhaal verteld dat vrij snel en zonder passie verteld werd. Voor het hoofdgerecht vroeg ik om een bijpassende witte wijn, deze werd mij zonder uitleg geschonken waarna ik uiteindelijk maar de ogende leidinggevende heb aangehaald voor verdere uitleg over mijn new world wijntje. De bediening mag wat mij betreft nog een stuk rustiger overkomen, op dit prijspunt van een sterren zaak verwacht ik een bediening die de tijd neemt voor de gast.
Fantastisch eten, akoestiek niet helemaal optimaal als je boven zitEten: 5/5
Restaurant met lekker en mooi gepresenteerd eten. De sfeer in het restaurant is gemoedelijk met rustige muziek op de achtergrond. Met z’n tweeën hadden we gekozen voor het viergangenmenu. De bediening was vriendelijk, maar liet soms wat steken vallen. Bijvoorbeeld niet uitleggen wat op het bord lag. Wijn is helaas niet hun sterkste punt. De wijnkaart toont veel wijnen die per fles gaan en de losse glazen zijn fors aan de prijs. Echter het oog voor detail bij de gerechten zie je niet terug in de presentatie van de wijnen. De dessertwijn kwam te laat en te koud op tafel bijvoorbeeld. Er werd ook geen wijn-spijs advies gegeven/aangeboden, terwijl de kaart het wel suggereert. Persoonlijk vind ik dat gerechten, wijn/drank en bediening in balans moeten zijn. Dat is hier niet het geval. Laat dit je echter niet weerhouden om hier te eten.
Fantastische moderne versies van Chinese gerechten! We namen het Emperor’s Banquet van negen chapters. Elke gang chapter bestond uit drie à vier gerechten die uit één hoofdingrediënt bestaan en elkaar aanvullen. De bereidingen zijn niet traditioneel Chinees maar zijn wat ons betreft zeer goede interpretaties van klassiekers. Er is een mooie opbouw qua smaken zowel in de gangen als in het geheel. De oester en Iberico buikspek waren fantastisch, maar de sterren van de avond waren de Anjou duif en de Sichuan ossenhaas! Qua drank is er ook genoeg keuze en de cocktails en thee pasten ook weer mooi bij de gangen. Als dan ook nog de bediening erg prettig is heb je hier opeens een perfecte avond uiteten waar we graag nog een keer terugkomen.
Gisteren voor het eerst kennis gemaakt met Zheng, via een thuis-uiteten-box. Wat lekker was dit, en ook niet zuinig ook. Mooie hoeveelheden, en heerlijk op smaak. Zodra het mag komen we zeker een keer bij jullie eten. Bedankt Zheng, zo heb ik toch nog een beetje mn verjaardag kunnen vieren.
Een heerlijke ervaring om te eten bij Zheng. Van ieder gerecht genoten, mede door de smaakopbouw van de gerechtjes. Mijn partner eet niet alle vis. Hier werd rekening mee gehouden, waardoor hij ook heeft kunnen genieten!
Was weer heerlijk! Vriendelijk personeel en een hele goede/aardige sommelier! Wij hadden de 5 gangen genomen met de crispy duck! Die komen ze aan je tafel snijden! Hele leuke ervaring zeker weer snel eten!
Voordat we hier kwamen hadden we hoge verwachtingen vanwege de reviews en foto's. Maar dit was echt een diepe teleurstelling. Zelf ben ik van chinees afkomst en naar mijn mening is dit het verre van het hele concept van het restaurant . Als je u op zoekt bent autentieke chinese smaken dan raad ik het af om hier heen te gaan, het menu en de smaken van de gerechten is erg verwesterd. De specerijen verborgen de clean taste van de gerechten en het proteïne. In ieder gerecht zit rozemarijn waardoor dit 'overpowered'. De gerechten hieronder zijn erg mooi gepresenteerd maar hier zat wederom geen smaak aan. Kortom, het wordt zwaar afgeraden. Het eten is niet het waardig voor de gevraagde prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid