facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roots Hockey

Roots Hockey

Info

Hockey & Lifestyle Brand

Geschiedenis

Roots Hockey is ontworpen in Nederland, door spelers voor spelers! Wij zijn ervoor hockeyers over heel de wereld! Klein of groot, jongen of meisje, beginneling of gevorderde, ooit zijn we ergens begonnen met onze gemeenschappelijke passie hockey. Wij vinden dat hockey voor iedereen toegankelijk moet zijn. Bij het produceren van onze hockeysticks wordt gebruik gemaakt van de laatste technologieën en de nieuwste designs. Wij zijn van mening dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn! Bekijk onze producten en maak gebruik van onze klantvriendelijke service. We helpen je graag!



"ROOTS Hockey is een Nederlands hockeymerk die zich specialiseert in het combineren van kwaliteit, uitstraling en passie. De producten van ROOTS Hockey worden in samenspraak met spelers en speelster van het hoogste niveau ontwikkeld. Dit resulteert in een collectie wat speciaal voor de hockeyster maar ook zeker door hockeyers is ontworpen. Daarnaast heeft ROOTS Hockey de visie om hockey zo toegankelijk mogelijk te maken, we zijn immers allemaal ergens begonnen. Deze visie slaat perfect op onze slogan: “Never forget your ROOTS” ~ Vergeet niet waar je vandaan komt."
Adres: Nijverheidsweg 27, 5683CJ Best
Telefoonnummer: 0499745069
Stad: Best
Route: Nijverheidsweg 27
Postcode: 5683CJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CND Nederland CND Nederland 590 meter CND™ (Creative Nail Design) is de marktleider in professionele nagel, hand & voet bea...
TwinOxide TwinOxide 1 km Graag danken wij Jolanda Lemmens en Jolanda Wiersma van de Oplosmiddelspecialist voor...
Procomat B.V. Procomat B.V. 1 km Vriendelijke ontvangen
Kinderlogopediepraktijk Best Kinderlogopediepraktijk Best 2 km Onze zoon Maks heeft bij Hanneke een traject gevolgd. Ze is een heel prettig en rusti...
POPtalk POPtalk 3 km Bedankt voor deze ontzettend leerzame en verrijkende cursus! Je hebt me enorm geëntho...
Recensies
Roots is een merk wat nog niet super lang bestaat volgensmij maar ze hebben nu al een uitgebreide en in mijn ogen mooie collectie van spullen. Zelf in het bezit van een Roots stick Origin veldstick en die hockeyt heerlijk. Ook heb ik de duffle bag, lekker ruim tasje en waterdicht dat is ook fijn voor als het regent of de sproeier opeens aan gaat.. Tevreden met mijn aankopen en zeer tevreden met de geleverde service bij de aankopen! Zeker een aanrader!
Roots is een jong merk, wat leuke en goede spullen verkoopt. Het personeel is vriendelijk en het merk positioneert zichzelf op een aantrekkelijke wijze, wat zeker jongere hockeyers meetrekt.
Top sticks! Ik heb altijd met Adidas gespeeld maar sinds ik met Roots speel zou ik nooit meer terug willen!
Stick, sticktas en scheenbeschermers gekocht van Roots, stick speelt super en kwaliteit van alle drie is top. Erg te spreken over het merk!
Erg goeie stick kan je lang mee door voor een goede prijs.
Erg mooi design van de producten en goede kwaliteit! Snelle service en vriendelijke mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid