facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderlogopediepraktijk Best

Kinderlogopediepraktijk Best

Info

Loopt jouw kind achter in de spraak- en/of taalontwikkeling? Wil jij dat jouw kind PLEZIER ervaart in het communiceren? Dan kan ik jullie helpen!



"Logopedie en coaching voor kinderen met spraak-taalproblemen.Omdat elk kind met een vermoedelijke TOS anders is en een behandeling op maat verdiend!"
Adres: Zomereik 8, Best
Telefoonnummer: +31614239615
Stad: Best
Route: Zomereik 8



op zoek naar gerelateerd: Logopedie assistent, Logopedie Kardol Best
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CND Nederland CND Nederland 2 km CND™ (Creative Nail Design) is de marktleider in professionele nagel, hand & voet bea...
POPtalk POPtalk 2 km Bedankt voor deze ontzettend leerzame en verrijkende cursus! Je hebt me enorm geëntho...
Roots Hockey Roots Hockey 2 km Roots is een merk wat nog niet super lang bestaat volgensmij maar ze hebben nu al een...
TwinOxide TwinOxide 3 km Graag danken wij Jolanda Lemmens en Jolanda Wiersma van de Oplosmiddelspecialist voor...
Procomat B.V. Procomat B.V. 3 km Vriendelijke ontvangen
Recensies
Onze zoon Maks heeft bij Hanneke een traject gevolgd. Ze is een heel prettig en rustig persoon waarbij Maks zich meteen op zijn gemak voelde. Hij had moeite met lip sluiting, daar door sliep hij altijd met open mond en had hij een slecht melk gebit, door de oefeningen van Hanneke is dit probleem helemaal opgelost. Ook dachten zijn juffen in groep 2 dat hij een taalachterstand had door een slechte CITO uitslag. Omdat Maks al in behandeling was bij Hanneke is ze daar ook mee aan de slag gegaan. Door het afnemen van testen heeft ze een taalachterstand uit kunnen sluiten. Maks is altijd met veel plezier naar de afspraken gegaan en het heeft ons enorm geholpen!
Ik heb samen met mijn zoon een pilottraject bij Hanneke mogen volgen. Hanneke is een lieve en betrokken logopedist en coach. Ze voelt Thijs perfect aan. Het geboorteverhaal in combinatie met logopedie is goud. Het is zo bijzonder en ook ogen openend. Kwartjes vielen op zijn plek. Thijs gaat als een malle vooruit. Echt een aanrader!
Ik ben met onze zoon bij Hanneke geweest voor logopedie. Ze heeft een bepaalde rust over zich en ook het nodige geduld. Onze zoon was snel afgeleid en maakte vaak een grapje van lastige opdrachtjes maar Hanneke pakt dat op een leuke manier op zodat het ongemerkt toch lijd naar waar ze heen wilde met hem.
Super fijne ervaring met Hanneke. Mijn zoontje voelde zich erg bij haar op zijn gemak. Het aanbod paste ze echt aan op zijn gedrag en stemming. Hier was ze flexibel in. Lief en vriendelijk is Hanneke ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid