facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roog Bikes

Roog Bikes

Info

De vintage racefietsen pagina van Rogier. Via deze pagina houd ik jullie op de hoogte van het beschikbare assortiment stalen racefietsen.

Geschiedenis

De vintage racefietsen pagina van Rogier. Via deze pagina houdt ik jullie op de hoogte van het beschikbare assortiment vintage racefietsen. Daarnaast zal ik ook andere zaken zoals retro ritten en andere leuke weetjes met jullie delen.



"Roog Bikes restaureert en verkoopt vintage racefietsen en onderdelen. Vintage racefietsen uit de jaren 70, 80 en 90 vind je hier in volledig originele staat."
Adres: mgr schaepmanlaan 27, 5102 AD Dongen
Telefoonnummer: 0031615458196
Stad: Dongen
Route: mgr schaepmanlaan 27
Postcode: 5102 AD



op zoek naar gerelateerd: Roog Bikes Marktplaats, Vintage fietsen Antwerpen, Kildale Bikes, Vintage fietsen Groningen, Some see Vintage Bikes, Vintage road Bike, Vintage race fiets, Vintage bike shop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RB Fietsen RB Fietsen 515 meter Begrijp niets van positieve beoordelingen vriendelijkheid en servicegerichtheid. Meer...
Tweewieler Specialist Dongen Tweewieler Specialist Dongen 3 km TWEEWIELER SPECIALIST DONGEN is een door de RDW erkend bedrijf! Wij zijn geopend op...
Recensies
Ik heb Rogier een bericht gestuurd n.a.v zijn website. De fietsen zagen er daar uit als om door een ringetje te halen. Ik hieb mijn oude Cannondale ter reparatie gebracht voor het vervangen van een shifter en een set nieuwe banden. Mijn fiets schakelt zo extreem soepel en alles is heel netjes afgewerkt. Zelfs de merktekentjes van de banden zaten keurig bij het ventiel. Iemand die met zoveel zorg en aandacht werkt, daar laat je graag je fiets achter. 5*
Ik heb mijn fiets Gazelle Tour de France uit waarschijnlijk 1976 bij Rogier gebracht om het racestuur te vervangen voor een path racer stuur met bijpassende remgrepen. Tevens ook de remmen in orde laten maken. Met een mooi resultaat en de prijs was uiteindelijk nog wat lager dan Rogier begroot had. Waar vindt je nog mensen die eerlijk werken en het ook leuk vinden om aan oudere fietsen te werken? Hier dus
Rogier heeft passie voor retro racefietsen en dat merk je. Eerlijke prijzen voor mooie fietsen; zowel de inruil van mijn 'oude' fiets als de aanschaf en onderhoud van mijn 'nieuwe' fiets helemaal in orde!
Roog bikes is HET adres voor de retro fietser. De winkel is een luilekkerland voor een ieder met een voorliefde voor vintage racefietsen. Rogier is kundig en weet waar hij het over heeft. #Rogierpedia Vandaag, 12 augustus, m'n koga miyata roadspeed L uit 1978 opgehaald bij Roog na een grondige restauratie. De fiets was voor de restauratie niet rijdbaar en is door Rogier flink onderhanden genomen. De fiets ziet er nu uit als nieuw en is weer volledig origineel. Top bedrijf dit!
Dé plek om een goeie kwaliteit retro racefiets te kopen! Top service van Rogier, die weet waar hij het over heeft, en al zijn retro fietsen opknapt, zodat je met een fiets in perfecte staat de deur verlaat. Niks is hem teveel moeite! Ik was hetzelfde weekend door een doorn gereden en hij heeft m’n fiets kosteloos gemaakt en er zelfs nog een extra binnenband bij gegeven! Een aanrader voor iedereen, en ook wij komen er zeker nog wel terug!
Tijdens een rondrit in de buurt van Roog Bikes gestrand. De winkel was eigenlijk gesloten maar de eigenaar was er toevallig en heeft mij toch op weg geholpen. De winkel en vakkundige manier van werken straalt passie uit voor fietsen: fietsen die tip top de weg op gaan zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zeker een winkel waar je fiets in vertrouwde handen is.
Vandaag een hele mooie Peugeot fiets uit de jaren 80 gekocht. We zijn direct van Purmerend naar Aalsmeer gefietst 40 km . De fiets is in een prachtige staat. Alleen de bandjes van de trappers zijn direct afgebroken Uitgedroogd. De zaak in Dongen ziet er top uit. De eigenaar is aardig en behulpzaam. Hij is er niet op uit om je van alles aan te smeren. Ik raad iedereen aan als je twijfelt gewoon een kijkje te nemen.
Roog Bikes, prachtige fietsen, gezellige zaak, zeer kundige eigenaar. Beste wat ik kan zeggen is dat hij, Rogier, er altijd voor je is, voor een volledige fiets, een apart onderdeel, reparatie advies of wat klets over oude fietsen en het herstellen ervan. Roog Bikes ik zal er nog jaren komen. Tot vrijdag!
Vriendelijke, kundige en meedenkende fietsenmaker en verkoper. Als je een retro fiets wilt opknappen of aanschaffen, dan ben je daar bij het juiste adres. Een kerel met passie voor z'n vak!
Geweldige specialist in vintage racefietsen uit 60s 70s en 80s met stalen frames. Echte vakman in z'n vak! Leuk ingerichte shop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid