facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RB Fietsen

RB Fietsen

Info

Fiets reparatie, onderhoud, verkoop Fietsen.
Dealer van : GIANT/ Cortina Fietsen

Geschiedenis

Reparatie, onderhoud , verkoop gebruikte fietsen



"E-bike specialist . Fiets reparatie / e-bike reparatie / onderhoud , verkoop gebruikte fietsen. reparatie alle merken . Giant dealerYamaha / Bosch / Shimano / ion / tranz x / Bafang/ Giant/ Sparta / Batavus / Gazelle / Brinckers alle merken repartie mogelijk ."
Adres: St josephstraat 161, 5104 ED Dongen
Telefoonnummer: 0162-692020
Stad: Dongen
Route: St josephstraat 161
Postcode: 5104 ED


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Rb tweewielers, Fietsenwinkel Waalwijk, Fietsenwinkel Rijen, Tweedehands Fietsen Kaatsheuvel, Fietsenwinkel Tilburg, Tweedehands fietsen Lisse, Tweedehands fietsen Emmen, Tweedehands fietsen Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roog Bikes Roog Bikes 515 meter Ik heb Rogier een bericht gestuurd n.a.v zijn website. De fietsen zagen er daar uit a...
Tweewieler Specialist Dongen Tweewieler Specialist Dongen 3 km TWEEWIELER SPECIALIST DONGEN is een door de RDW erkend bedrijf! Wij zijn geopend op...
Recensies
Begrijp niets van positieve beoordelingen vriendelijkheid en servicegerichtheid. Meerdere keren helaas noodgedwongen vanwege garantie en schadeherstel naar deze winkel moeten gaan voor mijn vader 84jr na fietsongeluk. Men komt afspraken niet na over wanneer fiets gereed is en afgeleverd wordt. Ook moest eerst de rekening voldaan worden, voordat men aan schadeherstel begon. Zowel aan balie, alsmede aan telefoon allesbehalve vriendelijk. Ons zien ze niet meer terug bij RB fietsen!
Goede service, vriendelijke mensen en een top fiets voor een leuke prijs! Ik heb begin dit jaar een tweedehands Giant E-Bike gekocht voor een leuke prijs, en ben zeer tevreden met de service. Helaas had ik laats een licht fiets ongeluk met wat schade, maar werd meteen geholpen toen ik hem bracht om na te laten kijken. Ik gebruik mijn fiets om naar mijn werk te gaan, en ze hebben hem super snel weer helemaal in orde gebracht! Ik ben enorm tevreden met hoe behulpzaam, eerlijk en klant vriendelijk ze zijn, en kan deze winkel zeker aanraden aan iedereen die een goede fiets/E-bike zoekt.
Het is een mooie lokatie goede service mooi betaalbare fietse
We waren op zoek naar een electrische fiets voor de vrouw. We zijn bij Robert binne gestapt en zijn daar zeer goed geholpen. Echt gekeken wat de wensen waren en ons goed geadviseerd incl een proefrit op een Giant met middenmotor. Deze voelde top aan en meteen besteld. Snel geleverde top service. Ook toen er klachten kwamen met de versnellingen heeft hij dit snel opgelost. Zeer zeker een aanrader voor iedereen die een mooie fiets zoekt. Deze man staat echt met passie in zijn winkel.
Vakman die zijn branche verstaat, kennis van bijna alle merken en leverancier van o.a. prachtige Giant fietsen en E-bikes. Als je in dongen woont kan je hier niet zomaar voorbij fietsen!
Fietsenmaker is een vakman, dat straalt de man en de shop uit. Netjes geholpen, fiets gaat weer als een trein..
Zeer goede fietsenmaker, vriendelijke man, en maakt goede prijsafspraak van te voren, mocht het toch anders uitvallen, dan wordt er contact opgenomen.
Superservice in deze fietsenzaak! Hier denken ze met je mee. En zijn tevreden als jij tevreden bent!
Goede en eerlijke service, goed en netjes behandeld bijde hebben ze erg veel kennis van zaken
Mooie klantbenadering van kennismaking t/'m aflevering in breed aanbod van e-bike.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid