facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roel Bergsma Fotografie

Roel Bergsma Fotografie

Info

Mijn passie is fotografie. Huisdieren, portret, huwelijk, familie, zwangerschap en newborn. Een foto is een blijvende herinnering aan een uniek moment.

Geschiedenis

Op deze pagina krijg je een indruk van mijn portfolio. Bij RoelBergsma fotografie kun je terecht voor oa. portret, newborn, trouwreportages en evenementen fotografie. Uiteraard is een loveshoot of een familieportret ook mogelijk. Ik beschik over een eigen studio. Belangstelling voor een shoot? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel 06 33610258.

Voor meer foto's zie www.roelsfotos.nl

Met vriendelijke groet,
RoelBergsma fotografie

KvK: 59685808

Adres: Bruneel, 9291 JB Kollum
Telefoonnummer: 06 33 61 02 58
Stad: Kollum
Route: Bruneel
Postcode: 9291 JB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Roel Bergsma Hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lieneke Hoof Fotografie Lieneke Hoof Fotografie 66 meter Fotograaf
Lisanne van der Ploeg foto- en videografie Lisanne van der Ploeg foto- en videografie 1 km Ik ken Lisanne al een aantal jaren. Ze heeft ons al meerdere keren op de foto gezet. ...
Recensies
Gisteren bij fotograaf Roel Bergsma in Kollum geweest. Had deze fotoschoot van mijn dochter en schoonzoon cadeau gekregen. De fotograaf is niet alleen goed in het fotograferen van mensen en kinderen maar ook gespecialiseerd in dieren. We waren er dus ook met de hele familie en drie honden. Het ontvangst, de manier waarop het geheel verliep, hoe je het hebben wil, alles verliep op een rustige, natuurlijke manier. Een onspannen geheel. Ontzettend mooie foto's die je dan ook direct terug op het scherm kunt zien. Ook bij het maken van de foto's van de honden ontstond er voldoende rust, waardoor ze er zo mooi op gekomen zijn. De fotograaf heeft het goed voor elkaar en geeft vooraf ook duidelijke informatie. En zelfs mijn bijzondere fotowens kon hij realiseren. Ik kan wel zeggen dat ik deze fotoshoot als een enorm mooie ervaring heb beleeft en mocht iemand op zoek zijn naar een echt goeie fotograaf waarbij je je gelijk op je gemak voelt, dan raad ik hem zeker aan. Update 23 mei In bovenstaand verhaal staat kort gezegd al dat ik uiterst tevreden was over de fotoshoot. Maar vandaag kwamen de foto's binnen en kan ik ook echt zeggen dat ze ontzettend mooi zijn. Mooi, mooi en nog eens mooi. Dank je wel Roel Bergsma voor deze mooie herinnering. Groet Diana, Beau , Mila en Ronald.
Deskundige en vakkundige fotograaf. Met schoonfamilie 6p en drie honden een goede portrettenfotoshoot in zijn studio gehad. Iedereen goed op de foto. Leuk in communicatie, prettig in de omgang, goed in het creëeren van een juiste sfeer. Studio is niet de grootste, voldeed goed voor de sessie. Erg blij met de foto's.
Super leuke dieren fotoshoot gedaan. Roel was erg geduldig met onze Jack Russell! We zijn erg blij met de foto's en komen zeker nog een keer terug!
Gisteren een foto shoot gedaan bij Roel, met mij, mijn vrouw Anna en onze herdershond Doda. Roel is een gezellige vent, gaat lief met de hond om, neemt alle tijd om op het juiste moment het mooiste plaatje te schieten, en het resultaat is gewoonweg super. Daarnaast is de prijs ook uiterst klantvriendelijk en de koffie is ook nog lekker. Vriendelijk dank Roel voor je mooie foto's, je ziet ons zeker weer terug. Vriendelijke groet uit Siddeburen van Wim Fruijt, Anna en Doda.
Vandaag bij roel bergsma fotografie geweest hij Maakt leuk foto's Heeft echt geduld met foto's maken Onze meisje heeft zich vermaakt met foto's maken Ze zijn super mooi geworden Hij is Een Echt aanrader! Voor dier en kind
Enorm vriendelijke man! Goede fotograaf, legt goed uit hoe en wat. Had veel geduld met ons zoontje van 10 maand. Echt een aanrader.
Voor de 2e keer een newbornshoot gedaan bij Roel! Je wordt hartelijk ontvangen, bespreekt je wensen en zodra alles duidelijk is worden de mooiste foto’s gemaakt! Inmiddels hebben we de mooiste foto’s van onze prachtige jongens toen ze pasgeboren waren! We zijn super trots op de foto’s!
Een hele fijne fotoshoot gehad met mijn dochtertje van 4 weekjes oud. Door de rust die Roel uitstraalt en zijn kundigheid hele mooie foto's als resultaat gekregen. Mijn dochtertje was op een gegeven moment wat onrustig en aan het huilen Roel wachtte geduldig af tot ze er weer klaar voor was, heel fijn! Enorm bedankt en tot de volgende keer!
Deze fotograaf heeft zichzelf onderwezen en met zijn mensenkennis maakt hij daardoor prachtige foto's. Geen stijve portretten, maar juist een mooie ontspannen sfeer is op foto's weergegeven. Knap werk!
Vriendelijke fotograaf, ontspannen sfeer en mooie foto's
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid