facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lisanne van der Ploeg foto- en videografie

Lisanne van der Ploeg foto- en videografie

Info

Van trouwreportages tot prachtige pure familie- en kindportretten: voor een betaalbare prijs krijg je prachtige foto's.

Geschiedenis

Of je nou een fotograaf zoekt voor je bruiloft, voor productfotografie of voor een mooi portret van je gezin/kinderen: dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb een eigen studio in Kollum maar fotografeer ook op locaties in Kollum, Sneek en Leeuwarden (en omstreken). Als je op zoek bent naar mooie pure foto's: informeer gerust naar de mogelijkheden en wie weet tot snel!

Adres:
Stad: Kollum


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lieneke Hoof Fotografie Lieneke Hoof Fotografie 1000 meter Fotograaf
Roel Bergsma Fotografie Roel Bergsma Fotografie 1 km Gisteren bij fotograaf Roel Bergsma in Kollum geweest. Had deze fotoschoot van mijn d...
Recensies
Ik ken Lisanne al een aantal jaren. Ze heeft ons al meerdere keren op de foto gezet. Wat een leuke en lieve meid! En de foto's waren altijd prachtig!!! Daarom was de keuze voor onze bruiloftsfotograaf ook al snel gemaakt. Dat moest Lisanne worden. Het was een geweldige dag met hele mooie foto's. Je hebt soms niet eens door dat ze op sommige momenten foto's gemaakt heeft. Zo leuk om te zien dan die spontane foto's ook achteraf. Ook heeft ze beide ceremonies bij ons gefilmd. Heel erg blij mee. Lisanne is een echte aanrader!
Wij waren op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft in Italie, via via zijn wij bij Lisanne uit gekomen. Zij had al eens eerder op onze trouwlocatie geshoot wat voor ons een plus punt was. Ze nam voor de bruiloft de tijd om met ons te videobellen, uit te leggen hoe het allemaal werkte en ons tips te geven. Tijdens onze bruiloft hebben wij natuurlijk een couple shoot gedaan, dit was voor ons de eerste keer dus vrij spannend om met zijn tweeen voor de camera allemaal poses aan te nemen. Lisanne heeft een hele fijne, gemoedelijke uitstraling en liet ons daarom gelijk op ons gemak voelen. Ook wist ze ons op een speelse manier aan het lachen te maken waardoor fotos heel echt en natuurlijk eruit kwamen te zien. Ook stapte Lisanne buiten haar comfort zone op ons verzoek door een Golden Hour Shoot te doen, wij zijn zo enorm blij met deze foto's! Wij raden Lisanne zeker aan als fotograaf.
Prachtige videobeelden hebben we van Lisanne mogen ontvangen. Ze heeft onze feestelijke huwelijksdag op een pure en natuurlijke manier weten vast te leggen. Precies wat onze wens was. Op de dag zelf hebben wij haar eigenlijk niet opgemerkt, wat in onze ogen een goed punt lijkt! Als je een 'bride to be' bent en garantie wilt voor mooie videobeelden van je feestelijke trouwdag, dan beveel ik Lisanne je van harte aan!
Waar moet ik beginnen... Lisanne was alles waar ik op hoopte en meer.. de foto’s zijn nu al geweldig, ze heeft hard gewerkt en was professioneel, maar tegelijkertijd was het alsof ik een vriendin bij me had. Iedereen is zwaar onder de indruk van de foto’s. Door Lisanne had ik zoveel voorpret, ze was enorm goed bereikbaar, alles was fantastisch! Bedankt voor alles!
Het contact met Lisanne verliep erg fijn. Ze denkt graag met je mee, komt met ideeën en wil je met alles helpen. Ze stelt je op je gemak en dat vonden wij erg prettig. Niet alleen geposeerde foto's, maar ook veel spontane foto's en foto's met detail hebben we gekregen. Wat ben ik blij met de foto's die ze heeft gemaakt van onze trouwdag! We zullen Lisanne zeker nog eens vragen voor het maken van foto's.
Aanrader! Ik kan niet anders zeggen dan dat Lisanne prachtige foto’s maakt! Ze heeft gevoel voor beeld en stijl en doet haar best om het beste uit het shot te halen!
Lisanne is gisteren bij ons geweest voor een newborn shoot. Ik kwam Lisanne tegen op facebook, de foto's die op haar pagina stonden spraken ons erg aan, hierop besloten om contact op te nemen met Lisanne. Lisanne reageert snel op berichten en kon al snel bij ons langs komen. De sfeer tijdens de shoot was ontspannen mede doordat Lisanne goed wist om te gaan met onze 2 oudste jongens. Gisterochtend is Lisanne bij ons geweest voor de shoot en gisteravond had ik de foto's al op de mail. De foto's zijn echt prachtig! Wij zijn erg blij dat we voor Lisanne hebben gekozen voor de shoot. Wij maken zeker nog een afspraak voor een fotoshoot! Dus zoek je een fotograaf voor een fotoshoot dan raadt ik zeker Lisanne aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid