facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rodger

Rodger

Info

Rodger wireless bedwetting alarm system is the most comfortable alarm system.

Geschiedenis

In samenwerking met deskundigen houdt Rodger zich al jaren bezig met productontwikkeling om de plasproblemen op te kunnen lossen.

Een ontwikkeling, die met veel enthousiasme door deskundigen is ontvangen, is de Rodger "draadloze plaswekker".

Adres: Langakker 5c, 5371EV Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: +31541351449
Stad: Ravenstein
Route: Langakker 5c
Postcode: 5371EV


Recensies
Voor mijn dochter een trilhorloge besteld. Werkt super! Ze wordt gedurende de dag op vaste tijden eraan herinnerd om naar de wc te gaan. Sindsdien geen natte broeken meer. 8 alarmtijden zijn heel gemakkelijk in te voeren. Trilalarm is goed voelbaar aan haar pols, maar niet te horen. Ideaal dus voor in de klas. Ze voelt zich super stoer met haar roze horloge en haar klasgenootjes zijn zelfs een beetje jaloers!
De plaswekker van Rodger op advies van de verpleegkundige van de PiPo-poli aangeschaft voor onze dochter van 10. Zij wilde zo graag 's nachts droog kunnen zijn. Wat een geweldige hulp is dit! Het werkt fantastisch en doet precies waar het voor bedoeld is, maar dan nog wat extra, door de verschillende geluiden en de vormgeving is het voor mijn dochter leuk om ermee bezig te zijn en blijft ze gemotiveerd. Het helpt haar om droog te blijven, al binnen een week resultaat! Wij zijn enthousiast.
Het werkt psychisch. Er ging een knop om bij mijn zoontje met behulp van het beloningssysteem via de app. Geweldig! Ik kan het iedereen aanraden. We hadden al zoveel geprobeerd, zelfs met medicatie, maar niks leverde dit resultaat. Nu gaan we nog het systeem voor de nacht inzetten. Eerst even op deze koers verder.
Vooralsnog zijn we tevreden. We merken dat het wat beter gaat. Jongen is nog wel nat, maar een stuk minder. Kwaliteit is goed. Geluid wat afgaat is erg hard ;-. Daar wordt hij wel wakker van.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Rodger.

Ravenstein medisch bedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Langakker 5c ravenstein groothandel kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Rodger adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Rodger. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Rodger delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JUPA Trade JUPA Trade 39 meter
Atlas Kidtech Atlas Kidtech 1 km Top service heel meedenkend, oplossingsgericht, positief, realistisch en erg vriendel...
Papenburg Orthopedie BV Papenburg Orthopedie BV 1 km En dan krijg je een prothese, gelukkig kwam ik bij Marco en Sander terecht , hun ge...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid