facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atlas Kidtech

Atlas Kidtech

Info

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen met een bewegingsbeperking plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen.

Geschiedenis

Atlas Kidtech: hét expertisecentrum voor kinderhulpmiddelen in Nederland.



"Atlas Kidtech is een onafhankelijk leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen.Op onze vestiging in Ravenstein beschikken wij over een eigen productielocatie, werkplaats, depot, kantoor en showroom waar onze enthousiaste, gemotiveerde en deskundige medewerkers zich voor je inzetten.Verbonden met onze hulpmiddelen is de bijbehorende dienstverlening, zoals het passen, selecteren, adviseren en het instrueren van hulpmiddelen. Dit wordt gedaan door onze adviseurs.Zij zijn gespecialiseerd in hulpmiddelen voor kinderen en jongeren tot 18 jaar en zijn dagelijks door het hele land te vinden. De adviseur zorgt voor een persoonlijke begeleiding bij de passing en selectie, de aanvraagprocedure, het instellen en uitleggen van het hulpmiddel."
Adres: Korte Stukken 7, 5371 MN Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0486-453344
Stad: Ravenstein
Route: Korte Stukken 7
Postcode: 5371 MN



op zoek naar gerelateerd: Atlas telefoonnummer, Basti atlas kidtech, Atlas statafel, Wave Atlas, Stoel kind met beperking, Ziekenhuisbed kind, Vacature kinderhulpmiddelen, Dorsale statafel
Recensies
Top service heel meedenkend, oplossingsgericht, positief, realistisch en erg vriendelijk. Wendy dankje wel
Specialist op het gebied van voorzieningen voor kinderen met beperkingen. Aangepaste stoelen, bedden en boxen. Van loophulpmiddelen en stahulpen tot rolstoelen op maat. Showroom met veel voorbeelden, maar de adviseurs komen ook bij de mensen thuis. Tegenwoordig in de showroom ook Medipoint hulpmiddelen te krijgen.
Er zijn hier heel veel middelen om mensen te helpen, En je word vriendelijk geholpen , Ze zorgen altijd voor de juiste oplossing, rolstoel vriendelijk.
Vriendelijk personeel. Goede service en mee denken waar gewenst. Menig vergelijkbaar bedrijf doet het dan een stuk slechter.
Bedje af moeten leveren altijd fijn om hier te komen.
Specialist in hulpmiddelen voor kinderen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Atlas Kidtech.

Ravenstein medisch bedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Korte Stukken 7 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Atlas Kidtech adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Atlas Kidtech. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Atlas Kidtech delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Papenburg Orthopedie BV Papenburg Orthopedie BV 97 meter En dan krijg je een prothese, gelukkig kwam ik bij Marco en Sander terecht , hun ge...
Rodger Rodger 1 km Voor mijn dochter een trilhorloge besteld. Werkt super! Ze wordt gedurende de dag op ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid