facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RoBouw B.V.

RoBouw B.V.

Info

RoBouw BV, uw aannemer voor al uw verbouwingen, onderhoud en mutatiewerkzaamheden

Geschiedenis

RoBouw verbouwingen en onderhoud is gespecialiseerd in aanbouw, verbouwingen, renovatie en onderhoud van gebouwen. Maar ook voor kleinere klussen in en rond het huis bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij moet u denken aan: badkamers, keukens, toiletten, open haarden, dakkapellen, enzovoort. Goed onderhoud en deskundige renovatie is voor bestaande bouw onontbeerlijk. Onderhoud verlengt de levensduur en verhoogt de kwaliteit van gebouwen. Soms is onderhoud alleen niet meer voldoende maar veranderen de wensen. In dat geval vraagt een pand om grondige renovatie, zodat het weer aan uw wensen kan voldoen. Wij hebben hiervoor de expertise, ervaring en kennis in eigen huis. Korte lijnen, één aanspreekpunt, een overzichtelijke project organisatie en afspraak is afspraak. Dat zijn onze sterke punten. Hoe dan ook, wij zullen met grote inzet en enthousiasme uw opdrachten tot een mooi resultaat brengen. Gaarne zijn wij bereid u een deskundig advies te geven over (ver)bouwplannen. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact op nemen, of een email sturen.



"RoBouw BV verbouwingen en onderhoud is gespecialiseerd in aanbouw, verbouwingen, renovatie en onderhoud van gebouwen. Ons kantoor is centraal gevestigd in de Bilt midden Nederland. Onze werkzaamheden en opdrachten voeren wij landelijk uit."

"RoBouw BV verbouwingen en onderhoud is gespecialiseerd in aanbouw, verbouwingen, renovatie en onderhoud van gebouwen. Ons kantoor is centraal gevestigd in de Bilt midden Nederland. Onze werkzaamheden en opdrachten voeren wij landelijk uit."
Adres: Molenkamp 30, 3732 EV De Bilt
Telefoonnummer: 0302280478
Stad: De Bilt
Route: Molenkamp 30
Postcode: 3732 EV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Robouw Medical, Bouwbedrijf Larenstein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AYAHome AYAHome 363 meter Everything that you would like to have to decorate your home and that I would like to...
Kamer en suite Interieurbouw Kamer en suite Interieurbouw 410 meter Voor "Kamer en suite Interieurbouw" was het een primeur om een moderne vers...
Recensies
Robouw heeft ons huis en dat van de buren gelijktijdig verbouwd. Ze hebben van een groot pand een twee-onder-een kap gemaakt. De verbouwing heeft in totaal een half jaar geduurd. We kwamen per toeval met Robouw in contact en zijn erg tevreden met de manier waarop ze hebben gewerkt. We kregen snel een begroting waarin duidelijk stond omschreven hoe het werk zou worden uitgevoerd en wat het zou kosten. We hebben samen met Robouw gezocht naar manieren om zoveel mogelijk werk uit te laten voeren en binnen het budget te blijven. Dit is goed gelukt, maar het allerbelangrijkst is dat dit niet ten koste van de kwaliteit is gegaan. Tijdens de bouw hield de uitvoerder goed contact met ons en doordat hij veel ervaring heeft merkten we dat hij goed kon helpen om de juiste keuzes te maken. Stap voor stap is er gewerkt naar een prachtig resultaat: een geweldige woning waar we met veel plezier wonen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid