facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kamer en suite Interieurbouw

Kamer en suite Interieurbouw

Info

Kamer en suite specialist. Schuifseparaties, visgraat parketvloeren en ornamenten plafonds



"Specialist in het restaureren van oud interieur timmerwerk. Door jarenlange ervaring weten wij exact welke stijl bij uw huis hoort. We hebben dan ook een enorme collectie opgebouwd van oude architraven en profielen om een perfecte match te kunnen maken"
Adres: dorpsstraat vo steenstraat 18, 3732HJ De Bilt
Telefoonnummer: 030 320 02 34
Stad: De Bilt
Route: dorpsstraat vo steenstraat 18
Postcode: 3732HJ



op zoek naar gerelateerd: Kamer en suite specialist, Moderne ensuite, Diepte en suite kast, En suite deuren laten plaatsen, Ensuite woonkamer, Jaren 30 ensuite kast, Ensuite panelen, En suite deuren Friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RoBouw B.V. RoBouw B.V. 410 meter Robouw heeft ons huis en dat van de buren gelijktijdig verbouwd. Ze hebben van een gr...
Achter de deuren van Weltevreden Achter de deuren van Weltevreden 526 meter Deze pagina is gericht op het Management van Bilthuysen om in contact te komen. Op ...
AYAHome AYAHome 761 meter Everything that you would like to have to decorate your home and that I would like to...
Recensies
Voor "Kamer en suite Interieurbouw" was het een primeur om een moderne versie van een kamer en suite te maken. Het resultaat vinden wij erg mooi, met meerwaarde voor de indeling van onze woonkamer en keuken.
Wat een top bedrijf, schitterende kamerensuitekast, vloer en inbouwkast gekocht, mijn verwachting is overtroffen. Zowel op het gebied van kwaliteit als wat betreft meedenken en service. Een dikke 10!
Wij zijn enorm blij met onze prachtige Kamer en Suite. Het ontwerp ervan is helemaal in lijn met de stijl van de rest van ons huis. Prachtig glas in lood in de schuifdeuren. Het is zo sfeervol en bovendien hebben we nu veel praktische opbergruimte erbij. De keuken loopt over in de achterkant van de en Suite. Het onderste kastje onder het aanrecht is een uittrekbaar pannenrek geworden, die deels de en Suite kast in loopt. De verlichting in de en Suite kasten geeft veel sfeer. De en Suite past zo goed in ons 100 jaar oude huis, dat het net lijkt alsof deze er altijd zo gezeten heeft.
Na een grondige verbouwing na aankoop van ons jaren ‘30 huis besloten we 2 jaar later alsnog een en suite te willen plaatsen tussen de woon en eetkamer. Dit vonden we spannend omdat we ook veel moderne elementen hebben, zoals taatsdeuren. We wilden heel graag een en suite welke past in het huis. Kamer en suite.nl heeft onze verwachtingen overtroffen. Het resultaat is prachtig!! Alsof de en suite er altijd had gezeten. Dolgelukkig zijn we ermee. Wij kunnen Kamer en suite aan iedereen aanbevelen!!
Prachtig werk geleverd + zeer behulpzaam! Ik had zelf een ontwerp gemaakt van een kamer en suite die niet geheel standaard was. Gelukkig kon Michiel mij hierbij helpen en heb ik een geheel authentieke, op maat gemaakte en suite naar onze smaak. Ook het speciale ontwerp van het glas in lood is geïnspireerd op onze glas in lood aan de voorkant van het huis. Fijn ook dat hij zei dat we voor de deuren moesten kiezen met iets minder glas, ons huis lijkt zoveel groter.
Kamer en Suite levert een fraai product dat helemaal op maat wordt gemaakt voor de situatie ter plekke, en naar onze wensen. De kwaliteit en service zijn bijzonder, echt een aanrader. Voor ons is een en suite opstelling gemaakt met open kasten aan één kant en glas-in-loodramen zoals we ze graag wilden: jaren '30 met een moderne twist. Voor- en achterkamer zijn nu één geheel, maar ook afzonderlijk te gebruiken. Het voegt enorm toe aan sfeer en aan functionaliteit. De begeleiding in het hele proces en de communicatie hebben we als erg prettig ervaren!
In de showroom zeer fijn geholpen en alle informatie gekregen die wij wilden. Mooie showroom ook waar je goed kunt zien hoe de ensuite deuren er uit kunnen gaan zien. Wij zijn voortdurend goed op de hoogte gehouden over de levertermijn en de plaatsing van de ensuite deuren, altijd fijn om een goede planning te kunnen afstemmen. Het plaatsen van de deuren is vlekkeloos verlopen, aardige monteurs, echte vakmensen en zeer snel klaar. Kortom...wij kunnen iedereen aanraden hier een afspraak te maken! Je zal er geen spijt van krijgen, want wat is het prachtig geworden...
Complimenten voor Kamer-en-Suite. Wij ervaarden het volgende... + Mooie showroom in De Bilt. + Prima advies vooraf. + Wens van de klant staat centraal. + Een echt stuk exclusief maatwerk. + Installatie door vakman die meedenkt in onze situatie. + Prijs deels onderhandelbaar ! afronden naar beneden. + Aftersales prima. Wij zijn in ieder geval happy met onze kamer-en-suite. Niet goedkoop, maar wel giga-mooi en in ons geval echt bruikbaar.
Sleutels afgebroken in de kastjes van onze En-Suite kast. Contact opgenomen met Kamer-en-Suite interieurbouw en zij hebben dit snel kosteloos opgelost. We hebben onze En-Suite 13 jaar geleden door dit bedrijf laten zetten en nu nog steeds garantie, echt top service dus!!!! Met vriendelijke groeten, Rene en Peggy de Jong
Passie en vakmanschap. De kledingkasten en de kamer-en-suite passen helemaal bij de stijl van ons huis. We zijn erg tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid