facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rob den Balvert Motoren

Rob den Balvert Motoren

Info

Rob den Balvert Motoren is een kompleet middelgroot motorfietsbedrijf, gespecialiseerd in Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki en Ducati.

Geschiedenis

Rob den Balvert Motoren is een kompleet middelgroot motorfietsbedrijf, gespecialiseerd in Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki en Ducati.
Wij onderscheiden ons van de grijze massa door een uitstekend product c.q. dienst te leveren binnen een zeer acceptabel prijsniveau.
Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid zijn binnen
ons bedrijf vanzelfsprekende items.
Wij gaan verder dan alleen het verkopen van een motorfiets !


Nieuwsgierig geworden, gewoon even langskomen, de verse koffie staat voor u klaar.



"Rob den Balvert Motoren is opgericht in 1995 en richt zich op de motorrijder/ster die service en kwaliteit meer waarderen dan alleen glitter & glamour. Rob en Youri zijn gepassioneerde motorrijders die het een uitdaging vinden om de klanten tevreden en veilig hun hobby te laten bedrijven. De relatie klant/motorzaak is geschoold op vertrouwen en lange termijn."
Adres: 't Holland 21, 6921GX Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0316-280449
Stad: Duiven
Route: 't Holland 21
Postcode: 6921GX



op zoek naar gerelateerd: Motor Amersfoort, Motor Soest, Motor kopen Utrecht, Motorzaak open op Zondag Gelderland, Motor Doetinchem, Motoren Elst, Motor Zevenaar, Motor Zutphen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eggxclusivescooters Eggxclusivescooters 2 km Geweldige monteur, weet waar hij aan bezig is! Aanrader! Moeite waard op een bezoekje...
Downtown American Motorcycles Downtown American Motorcycles 2 km Snelle service!
Pepper Parts Pepper Parts 2 km Waanzinnig goede zaak met veel kennis in huis. Ook weten ze wat “ouderwets goede” ser...
Recensies
Afgelopen Pinksteren op weg naar Duitsland bleek teveel olie in mijn cardan te zitten na recente beurt bij een andere dealer. Gevolg was olie uit de overloop. Na even bellen heeft Rob mijn Fjr snel voorzien van de nodige hulp. Complimenten voor deze snelle en vriendelijke hulp + koffie!!! Ook nog zijn medereizigers geholpen met wat loszittende schroeven, top! Bedankt Rob, met een gerust hart een heerlijk Pinksterweekend kunnen rijden. Groet Bart Smits
Een goed en mooie zaak waar zeer netjes en professioneel wordt gewerkt. Service staat in een hoog vaandel en men heeft de benodigde kennis in huis. De deur staat altijd open voor een eerlijk en vakkundig advies onder het genot van een heerlijk kopje koffie.
In 1e instantie vriendelijk personeel en het gevoel van een kleine lokale motorzaak met persoonlijke aandacht voor de klant. Echter als ze niet direct iets op je kunnen verdienen of als je iets wilt retourneren is dat al snel over. Ik wilde iets retourneren dat netjes in de ongeopende verpakking zat met de bon erbij. Hier wilde men niet aan meewerken. Toen ik vroeg waarom men het niet retour wilde nemen kreeg ik het kinderlijke antwoord "Waarom wel?". Ik zal hier niet snel meer binnenlopen, niemand meer doorverwijzen en waar mogelijk bekenden hier weg halen als klant.
Gewoon een goed en betrouwbaar bedrijf om je motor te laten onderhouden of er eentje aan te schaffen. Sympathieke eigenaar, die als doel heeft om jou zo goed mogelijk en betaalbaar te helpen... Meerder malen geweest en altijd vriendelijk, altijd een passende en betaalbare oplossing, of je nu een accu koopt of een grote beurt laat doen. Betaalbare collectie motorkleding en de haal- en breng-service is natuurlijk ook uitstekend ! En vooral; gewone, fijne mensen...
Ik wil jullie bedanken voor de top service! Top zaak! Ga zo door! Ik had geluk met het weer bij jullie gelukkig, maar 20km voor Den Haag begon het flink te regenen maar de Z800 rijdt als nieuw en Schakelt perfect! Ik zou heel graag verder mijn beurten bij jullie willen doen , maar het is net te ver weg, enige minpuntje. Maar zie het als een pluspunt. Want ik zou graag als klant bij jullie willen zijn! Dus open maar gauw een Zaak richting Den haag Nogmaals Bedankt! mvg, Saman
Ik ben nog nooit bij Rob in de motorzaak geweest. Wel dit jaar meegegaan naar Livigno om met een groep motorrijders wat passen te rijden. Prachtig weer en heerlijk gereden. Goed hotel. Op de vrije dag heeft Rob mijn achterrem ontlucht. Top service en daarna ging het rijden over de passen een stuk vlotter! Volgend jaar alvast maar weer geboekt. Moet jij ook doen! Rijden in de bergen met gezellige mensen is leuk!!
Hier mijn MT 09 SP gekocht heel erg tevreden. Nemen alle tijd voor je en vragen worden beantwoord. Alles wat je vraagt word geregeld. Toppers !
Dit is misschien een kleine motorfietszaak, máár...met zéér kundig en vriendelijk personeel , echt mensen die niet meteen uit zijn om je wat te verkopen, maar je op alle voor en tegens wijzen omtrent aankopen. En bij vragen je zéér duidelijk uitleg geven. Echt een zaak die door mensen met olie en benzine in hun bloed gerunt wordt! Top Service is hier echt standaard. Dáár mogen grotere motorzaken een voorbeeld aan nemen!
Met verschillende motoren al meermaals hier geweest voor grote en kleine zaken, van bandjes tot koppelingen en kleppen. De sfeer is prettig, Rob is een oase van rust en kennis en er is altijd duidelijkheid over hoelang iets gaat duren of wat het zal kosten.
De eigenaar samen met zijn zoon zijn toppers. Ze zijn absolute motorfans en het is leuk om te zien hoeveel passie ze voor hun werk/hobby hebben. Als ik bel met een technisch vraag dan wordt hier serieus telefonisch geanalyseerd wat het probleem zou kunnen zijn. Dit waardeer ik en daarom kom ik terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid