facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pepper Parts

Pepper Parts

Info

Pepper Parts WebShop. Onderdelen en accessoires voor Harley-Davidsons. Direct leverbaar uit de catalogi van o.a. MCS, Zodiac, Parts Europe en Custom Chrome. Webshop van Downtown American Motorcycles, onafh. Specialist in Harley-Davidson sinds 1999.

Geschiedenis

Pepper Parts. De webshop voor aftermarket onderdelen en accessoires voor Harley-Davidson en Buell van Downtown American Motorcycles. Sinds 1999 gespecialiseerd in onderhoud, customizing, reparaties, verbouwing, tuning, schade herstel, onderdelen en revisies.



"Onafhankelijk Specialist in harley-davidson sinds 1999"
Adres: Ratio 3-b, 6921 RW Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0263121089
Stad: Duiven
Route: Ratio 3-b
Postcode: 6921 RW



op zoek naar gerelateerd: Zodiac Motorcycle Storehouse, Aftermarket parts Harley-Davidson, Harley onderdelen duitsland, Harley parts, Harley parts Europe, Custom bike Parts, Motorcyclestorehouse catalog, Hildo Motorcycle Storehouse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Downtown American Motorcycles Downtown American Motorcycles 14 meter Snelle service!
Gordijnenatelier Van der Woude Gordijnenatelier Van der Woude 398 meter Gordijnenatelier Van der Woude
Mauvekoi Mauvekoi 438 meter Zeer goede uitleg en service. Snelle bezorging en nazorg .
HappyTruffel Deutschland HappyTruffel Deutschland 461 meter Allemachtig lekkere truffels. Groot aanbod aan variërende truffels.
Franky's Pillow Franky's Pillow 626 meter What makes Franky's Pillow special is that it is fully customizable. Tailor it to you...
Flowers.NL Flowers.NL 672 meter Prima geregeld allemaal, echter ik heb géén bevestigingsmail ontvangen. Gr. Hans Heij...
Kadoonline Kadoonline 717 meter
úw topSlijter úw topSlijter 1 km Topzaak. Goede wijnen, likeur en veel soorten bier.
Buitink Products Duiven Buitink Products Duiven 1 km Goede service mooie winkel. .
Sabien's schuurtje Sabien's schuurtje 1 km Leuke kledingzaak, ook voor de iets grotere maat heeft ze voldoende keus.
Smartmeterdashboard Smartmeterdashboard 1 km Zelf uw slimme meter uitlezen voor inzicht in uw energie gebruik
Toko Lekker Murah Toko Lekker Murah 1 km Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met Toko Murah. Absoluut een toevoeging voor Du...
De Pompernikkel De Pompernikkel 1 km Mooie winkel , heerlijk spullen...echter kom je voor de Duuvense Roem...waarvan je de...
Blokker Blokker 1 km Winkel met uitstekend assortiment. Medewerkers zeer behulpzaam om artikelen te pakken...
Bruna Bruna 1 km Niet alle boeken uit de folder zijn op voorraad. Verder staat de winkel nogal vol, m...
Action Action 1 km Best leuke spullen had 4 glazen en 4 bekers gepakt. Bij het afrekenen werd ik door e...
Etos Etos 1 km Gisteravond nog even snel met dochter langs geweest voor een haarverf. Heel goed gead...
Mitra Duiven Mitra Duiven 1 km Welkom bij Drankenspeciaalzaak Mitra Dennis Kock. Hier vindt u informatie over nieuwe...
Recensies
Waanzinnig goede zaak met veel kennis in huis. Ook weten ze wat “ouderwets goede” service betekent.
Super goede ervaring met het leveren van onderdelen, ze geven ook een berichtje terug als ze vermoeden dat je mogelijk iets verkeert bestelt. Tevens goed verpakt en zodra het part binnen is word het vlot geleverd en er zit meestal ook nog een leuk motorblad bij met natuurlijk Harley's erin, met andere woorden fijne zaak.
Altijd welkom thuis, zo voelt het voor mij. Mooie intime zaak. Zeer kundig en met je meedenkend. Plus eenvoudig bereikbaar, direct aan de snelweg. In het slechtste geval drop je de familie bij Intratuin en ga zelf ff een heerlijk bakkie doen bij Glenn en Niek. Iedereen tevreden, toch!
Glenn is heel technisch onderlegd en dat merk je als je met bepaalde vragen komt. Hij weet gewoon door zijn ervaring waar hij het over heeft. Dat maakt hem heel betrouwbaar. Zeker met de diverse cowboys in de markt die denken dat ze het weten, maar uiteindelijk meer schade brengen aan jouw motorfiets op lange termijn. Gewoon een goed bedrijf waar je met een gerust gevoel een eerlijk antwoord en prijs krijgt. Niet twijfelen, gewoon langs gaan. Glenn helpt je graag verder met eerlijk en oprecht advies.
Downtown is voor mij de beste Harley shop door hun vriendelijkheid, deskundigheid en uiteraard goede services. Ook voor uitstekend advies kun je er goed terecht en ze nemen de tijd voor je. Heel belangrijk.
Hele goede service en veel kennis van alle Harley motoren. Heb nu een fatsoenlijk rijdende XR. Bestel je onderdelen op de website van pepperparts, kijken ze altijd wel mee of het wel bij elkaar past wat je besteld. Dus gewoon goed.
Al jaren mijn FatBoy bij Glenn in onderhoud. Zorgvuldig uitgevoerd en de motor gewassen terug. Daarbij is de gratis ophaal en terugbreng service een ideale oplossing. Tel daarbij op de juiste prijs voor dit alles en je gaat nooit meer ergens anders heen. Zeker niet naar een orginele dealer.
Gastvrij, vriendelijk maar bovenal wordt er goed werk afgeleverd. Onze motoren zijn hier altijd in goede handen. We waren al fan van Downtown voor de verhuizing naar Duiven.
Topbedrijf: je hebt hier direct contact met diegene die kundig sleutelt aan je motor. Betrokken, vriendelijk en servicegericht. Eerlijk en gewoon....hele goeie gasten @Downtown Duiven!
Al 15 jaar doet Downtown Duiven prima onderhoud aan mijn H-D. Daardoor heb ik met mijn Dyna ruim 120.000 probleemloze km's kunnen rijden op mijn reizen door zuid-Europa en Noord-Afrika. Prima service en meedenken door Glenn en Niels!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid