facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roamler

Roamler

Info

Met Roamler wordt het leuk om te ontdekken. Doe kleine opdrachten in je buurt en ontvang een beloning in euro's! - www.roamler.nl

Geschiedenis

Founded in Amsterdam in 2011, Roamler offers crowd-powered solutions, matching the needs of companies for efficiency, with people who perform on-demand tasks throughout Europe.

In order to keep a fair balance between available tasks and the number of Roamlers, you might need to use and invite code, depending on your location. Please be aware Roamler does not own, manage or supervise any community (or individual) offering invite codes online or offline.



"Founded in 2011 in Amsterdam, Roamler provides businesses with B2B crowd-based solutions, answering the call of companies for efficiency with widespread, on-demand professionals.'Roamlers' are recruited, trained, and organized according to skills, experience, and location, and are then matched to paid 'tasks' in their proximity.Our advanced platform technology enables us to offer our services in the fields of retail, out-of-home, technical installations and home care. Available across Europe."
Adres: Westerdoksdijk 411, 1013 AD Amsterdam
Telefoonnummer: 0208202580
moc.relmaor@troppusln
Stad: Amsterdam
Route: Westerdoksdijk 411
Postcode: 1013 AD



op zoek naar gerelateerd: roamler app, roamler logo, roamler shift, roamler mystery shopping, wat is roamler, roamler login, roamler faq, roamler merchandising
Recensies
Sinds 2016 ben ik lid geworden. Hoewel de app een aantal jaar bij mij in de vergetelheid is geraakt, ben ik sinds kort weer actief. Ik vind de app enorm aangenaam om te gebruiken; een rustige layout en de mogelijkheid om opdrachten te sorteren op afstand, soort en beloning. De moderators hebben tot nu toe mijn vragen en opmerkingen allemaal binnen één dag beantwoord en ook de opdrachten zelf, zijn bij mij vooralsnog even snel nagekeken. De beloningen verschillen erg in hoogte. Soms kan het aantrekkelijk zijn om nog even te wachten totdat de opdracht meer waard wordt.
Zeer slecht bedrijf, onze ikea kasten werden inelkaar gezet door dit bedrijf, 5 weken lang een afspraak ingepland vanaf 22 augustus en letterlijk 2 minuten voor sluitings tijd melden ze ons in de voicemail dat de afspraak niet meer doorgaat van 28 september, vervolgens bellen we direct terug en zijn ze dicht, vervolgens moeten wij een dag wachten en bellen we ze de volgende ochtend terug en zeggen ze dat ze met de planning gaan overleggen wanneer kan, paar uur later bellen wij om 13.00 op en hebben ze plotseling een storing en kunnen ze niets meer, maar vervolgens krijgen wij direct daarna wel een bevestiging van de nieuwe afspraak 18 oktober pas! Natuurlijk hebben we dit geannuleerd en gaan we nooit meer naar ikea toe voor kasten en meubels!
1 ster nog niet waard! Sturen een alleenstaande dame van 75 jaar nu al 2,5 week van het kastje naar de muur. Afspraak voor 14 oktober is door hun afgezegd i.v.m. ziekte monteur. Onze vriendin hoorde daarna niets meer. Na meerdere keren gebeld te hebben met hun en met IKEA gaat om in elkaar zetten PAX kast staat er zonder afspraak een monteur voor de deur. Helaas is zij op dat moment niet thuis. Dan blijft het weer stil en is het aan haar om meerdere keren te bellen en naar de klantenservice van IKEA in Zwolle te gaan Iedereen spreekt er schande van maar er gebeurd niets. Uiteindelijk een afspraak voor 29 oktober. Komt er één monteur die aangeeft deze kast niet alleen in elkaar te kunnen zetten. Probeert het toch, gevolg 2 kapotte zijkanten klapte naar binnen. Heeft zijkanten vervangen maar kon hem niet in elkaar zetten. Moeten 2 monteurs voor komen en die zijn niet beschikbaar. Nu 1 december is er nog niets gebeurd. Vriendin is ten einde raad. Heeft geen kinderen of kennissen in een leeftijd dat ze zelf deze kast in elkaar kunnen zetten. Is helemaal ten einde raad. Ook wij 71 jaar en hernia kunnen haar hier niet mee helpen. Te triest voor woorden.
Als je iets besteld bij Ikea regio Gelderland en je betaald een montageservice dan is Roamler Tech de uitvoerende partij. Doe dit alsjeblieft niet! Ze komen hun afspraken niet na, behandelen je onbeschoft aan de telefoon. Ook de tweede ingeplande afspraak is niet nagekomen en wederom onbeschoft telefonisch contact. Ze zeggen dat je wordt teruggebeld maar hebben dat tot op de dag van vandaag nog steeds niet gedaan. Dit loopt nu al 3 weken.. Conclusie: je bent je geld kwijt en de dienst wordt niet uitgevoerd, oplichters zijn het!
Tot twee keer toe afspraak afgezegd voor kasten Ikea, steeds geen monteurs beschikbaar. Word voicemail ingesproken, onduidelijk gesproken. Ikea gebeld en zij krijgen hen ook niet aan de telefoon! Tweede keer voor as maandag afspraak ingepland weer voicemail ingesproken, amper te verstaan helaas en dan zeggen dat ik ze terug kan bellen, maarja dat kan pas maandag.... begrijp totaal niet waarom Ikea met deze partij in zee gaat!!!
Dit bedrijf is eigenlijk nog geen ster waard! via Ikea een bankstel aangekocht met montage service, maar helaas kwam dit bedrijf zonder ook maar enig bericht niet opdagen op de afgesproken dag. na herhaaldelijk contact met hun opgenomen te hebben kwam er niet meer als loze beloftes. dus mensen als je de montage service via Ikea neemt weet dan dat je er niks voor krijgt! en Ikea STOP met dit bedrijf!!!
Toon van Eneco schakelt Roamler Tech in om de Toon te installeren/repareren ed. Waardeloos bedrijf dat Roamler Tech. Komen niet opdagen op dag van afspraak en melden zich niet af en geen excuses. Verzetten de afspraak nu al 3 keer. Weken al aan het wachten en nog geen idee of het goed gaat komen en of ze wel op komen dagen. Half december zouden ze komen nu afspraak voor eind januari. Bij Toon -Eneco geeft t bedrijf aan dat ze probleem snel oplossen maar plannen de afspraak met de klant pas weken later in. Dat Toon van Eneco hiermee in zee gaat. Dit is slechte reclame voor Toon-Eneco
Er word snel op de berichtjes geantwoord. De app is super overzichtelijk ook voor beginners zoals mij ik heb al snel alles kunnen vinden. Dit is super handig als je een zakcentje extra wilt verdienen. Echt een aanrader
Goede manier om wat extra geld te verdienen in je vrije tijd, zonder dat je vast zit aan een contract en omkomt in het werk. Je kan het een aantal weken laten liggen als je op vakantie bent of geen tijd hebt, maar op andere momenten kan je meerdere taken bij meerdere winkels doen.
Afspraak met monteur proberen te maken voor het installeren van nieuwe modem KPN. De eerste poging mislukte omdat alle data vol zat. Je kan maar een aantal weken van tevoren iets afspreken. Vervolgens storing op de site die dagen duurde. Telefonisch contact opgenomen, maar die hadden ook hetzelfde probleem. Poging 3 ook telefonisch ivm onze vakantie. Kon helaas niet zover van tevoren inplannen, wederom. Bij poging 4 eindelijk een afspraak die een dag van tevoren werd gecanceld. Poging 5 wederom storing, KPN op de hoogte gesteld maar die konden niets doen. En hoera bij poging 6 is een afspraak maken gelukt. Laten we hopen dat de monteur op komt dagen. Wat een ellende. De vrees is waarheid geworden. Een dag voordat de monteur zou komen kregen we een berichtje, de monteur komt niet, maak een nieuwe afspraak!!!!! Zo gezegd, zo gedaan. Nieuwe afspraak gemaakt op 28 december en wat denk je, helemaal niemand. Contact opgenomen met Roamler en de dame ging contact opnemen met de monteur die weer contact zou opnemen met mij. In de dagen daarna verschillende keren contact gehad met Roamler en tot op de dag van vandaag 9 januari niets gehoord van niet één monteur. Uiteindelijk de situatie besproken met KPN en nu stuurt deze een eigen monteur. Laten we hopen dat het nu wel lukt want het geduld is op.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Roamler.

Amsterdam app-pagina

openingstijden, locatie, vervoer. Westerdoksdijk 411 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Roamler adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Roamler. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Roamler delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roamler UK Roamler UK 41 meter www.roamler.co.uk - Use Roamler to explore your city. Perform small tasks in your are...
E-bike to go E-bike to go 1 km Zelfde hier. Lees alle reviews maar, ze pakken elke euro van je af en i.p.v. je gelij...
Foodimus Foodimus 3 km Foodimus is your go-to platform for finding, sharing & storing food inspiration.
MAPS.ME MAPS.ME 5 km MAPS.ME – #1 Free Offline Travel Maps. Trusted By 90M Travellers Worldwide. Online He...
Triposo Triposo 7 km Triposo is a smart travel content platform. We use our clever machine learning algori...
Drammer whisky app Drammer whisky app 7 km Drammer is a whisky app with barcode scanner, collection manager, top 100, whisky new...
OK OK 7 km Top app! Zo handig om alles in 1 app te kunnen bewaren in plaats van 100 verschillend...
Radio Zamaneh Radio Zamaneh 7 km رادیو و وب‌سایتی برای عرضه‌ی اخبار، گزارش، گفت‌وگو و تحلیل درباره موضوع‌های سیاسی، اج...
Club505 Club505 9 km Club505, found in Amsterdam in 2016, is a matchmaking platform developed for the most...
TravelTelly TravelTelly 12 km A phoneographer is a passionate traveler who knows how to capture the beautiful world...
Zzp-kappers Zzp-kappers 17 km Wilt u op deze pagina adverteren zodat u elke dagen boven aan de lijst komt te staan....
Stop Je Verslaving NU Stop Je Verslaving NU 143 km Een gratis "web-app" over het leren controleren van afhankelijkheid en/of verslaving....
Pick Me App Pick Me App 145 km PickMeApp Services: is a worldwide app for projects/works to do. Customers: Order pr...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid