facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor E-bike to go

E-bike to go

Info

E-bike to go - het unbreakable all-in e-bike abonnement!

Geschiedenis

Pak een e-bike met je smartphone!

Naast de vele bedrijven is e-bike to go vanaf de lente in 2017 ook op openbare plaatsen beschikbaar zoals het Westerpark in Amsterdam, de kop op zuid in Rotterdam, het centraal station in Den Haag, het winkelcentrum in Amstelveen en vele andere plekken.



"E-bike to go was founded in 2015 with one clear mission: to build the first indestructablee-bike in the world. In order to achieve this mission, we came up with a design that does excel in terms of quality and endurance.Get going and join our crew!"
Adres: Distelweg 451, 1031 HD Amsterdam
Telefoonnummer: 020 435 75 53
Stad: Amsterdam
Route: Distelweg 451
Postcode: 1031 HD



op zoek naar gerelateerd: e-bike to go noord, E-bike abonnement, E bike to go klantenservice, E bike to go afspraak maken, E-bike to go Deliveroo, E-bike to go inloggen, Stevige e-bike, E-bike app
Recensies
Zelfde hier. Lees alle reviews maar, ze pakken elke euro van je af en i.p.v. je gelijk te geven per e-mail sturen ze het incassobureau. Wanneer gaat iemand hier een keer werk van maken? 50 euro ophaalkosten terwijl je je fiets niet meer kan inleveren bij het Kwikfit punt bij mij in de buurt... Ik ben blij dat ik er vanaf ben maar tegen welke prijs? Het loopt nog steeds op want ze blijven maar incasseren. Verder is 21,50 per WEEK veel geld voor een huurfiets zonder verzekering. In het begin was het oké maar nu gaat het alleen maar om zoveel mogelijk de klant uitbuiten.
Digitaal loopt het nog niet helemaal soepel. Ik heb per ongeluk de verkeerde besteld, ik moest een nieuw account maken, problemen met de e-mail, ik moet nog geld terugkrijgen… maar… Zorg gewoon dat je bij de winkel in Amsterdam op de Overtoom komt, want daar wordt alles voor je opgelost en strijken ze alle moeilijkheden glad. Daar word je geholpen met de service waarmee iemand geholpen en rap.
We hebben meer dan 1 maand geleden ons abonnement opgezegd en het is hun nog steeds niet gelukt hun fiets op te halen. Ook bevestigen ze de opzegging niet, terwijl ze nog steeds geld aan het innen zijn. De communicatie verloopt erg moeilijk, ook omdat ze al maanden hun telefoon hebben uitgezet. Het is echt een vreeslijk bedrijf. Als ze deze week hun spul niet eindelijk komen ophalen gaat de zaak naar de advocaat.
Gaan jullie nog op mijn emails reageren? Jullie zijn een stelletje bloedzuigers blijven incasseren zonder dat ik mijn e bike terug kan brengen. Jullie geven mij een code die niet werkt om een afspraak te maken en negeren me vervolgens 2 weken. Geen telefoonnummer helemaal niks waar we op kunnen contacteren. Is wel logisch sinds jullie faillissement willen jullie zo veel mogelijk incasseren UPDATE: Ik heb ze kunnen bereiken en uiteindelijk willen ze me €182 teruggeven ipv €260 omdat ze een mail van mij op 2 maart niet hebben ontvangen. Ik heb ze bewijs van verzenden verstuurd alleen negeren ze dat. Heb ze vandaag opnieuw een bericht verstuurd met de hoop dat ze eens luisteren.
Woorden te kort om te omschrijven hoe slecht de service, kwaliteit en support is. Niet alleen door de overname/doorstart, maar al sinds de dag dat wij met ze zijn gaan samen werken nu 1-1,5 jaar. Hebben de administratie niet op orde. Schaam mij diep dat dit een NL bedrijf is. En pas op! Incasseren meer geld dan waar ze recht op hebben.
Hele aardige mensen, zolang je goed op de website de lease-informatie leest zal je geen onverwachtte schrik krijgen van "slechte service" of "slechte communicatie", ben nu al een klant voor 2 jaar on-and-off en bij elke leasing van een fiets heb ik een topservice gekregen met hele snelle service.
Lees alle onderstaande reviews. Alle slechte reviews zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen. Doe geen zaken met deze partij. Je wordt opgelicht, omdat zij hun administratie niet op orde hebben. Als je het teveel betaalde storneert krijg je een incassobureau op je dak. Oud medewerkers vertrekken niet voor niks.
Ik raad niemand aan om hier een fiets te huren, ze zijn letterlijk niet te bereiken op geen enkele manier. Terwijl dat juist het nut zou moeten zijn bij het verhuren van een fiets ipv te kopen, namelijk een goede klantenservice. Laat staan goed, ze hebben geen klantenservice. Mijn inschrijvingsgeld van € 48.45 ben ik waarschijnlijk kwijt.
Contact is heel slecht . Abonnement is al 2 manden opgezegd wordt nog steeds facturen gestuurd . Contact ho maar . Vind zo kwalijk . Kan de website ook niet meer op want ik besta niet meer als klant
Wanneer krijgen wij in godsnaam contact met jullie??? Telefonisch niet bereikbaar. Fietsen zijn niet opgehaald en betalen nog altijd voor de fietsen. Incassobureaus inschakelen terwijl wij de fietsen hebben opgezegd. Kan er iemand op onze mails reageren?
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor E-bike to go.

Amsterdam fietsverhuur

openingstijden, locatie, vervoer. Distelweg 451 amsterdam zakelijke dienstverlening kaart stadsplattegrond, satellietweergave. E-bike to go adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met E-bike to go. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over E-bike to go delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Halfords Halfords 799 meter Heel onvriendelijk, geen Hallo. ik vraag voor en product wat ik niet kan vinden. Krij...
Roamler Roamler 1 km Sinds 2016 ben ik lid geworden. Hoewel de app een aantal jaar bij mij in de vergetelh...
Roamler UK Roamler UK 1 km www.roamler.co.uk - Use Roamler to explore your city. Perform small tasks in your are...
Advies en oplossing voor alle zaken Advies en oplossing voor alle zaken 1 km تقديم النصائح والحلول لجميع المشكلات الاجتماعية والقانونية ...
Matka Matka 1 km Fijne plek om even rustig koffie to doen met mijn kinderen erbij. Ruimte om te spelen...
Blauw Gras Blauw Gras 1 km Wegens de aanstaande verhuizing heeft All Star Entertainment een vette geluidsinstall...
Trappen op maat Trappen op maat 2 km Trappen op maat,renovatie van houten trappen. Vele jaren ervaring scherpe prijzen.
Rent a Bikey Rent a Bikey 2 km Veel te duur... ze hanteren voor een full day hetzelfde als 24 uur prijs. Gelukkig wa...
E.S.T.I.D.A Interieurontwerp en -fabricage Amsterdam E.S.T.I.D.A Interieurontwerp en -fabricage A... 2 km Interieurontwerp en conceptontwikkeling voor toonaangevende hotels, cafes, restaurant...
Next Step Accountancy BV Next Step Accountancy BV 2 km Marcel is een accountant/adviseur die denkt in mogelijkheden ipv onmogelijkheden. Dat...
M'ADAM agency M'ADAM agency 2 km Super mooie kwaliteit en snelle service!
Rent A Bikey Rent A Bikey 2 km Vriendelijke, kundige fietsenmaker die meedenkt!!
Frederic Rent A Bike Frederic Rent A Bike 2 km Wat een top fietsenmakers bij Frédéric. Super service, aardig en behulpzaam, goed ber...
MacBike MacBike 2 km
in60seconds in60seconds 2 km Sinds een aantal jaren werk ik als freelance illustrator met veel plezier samen met I...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid