facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante Pizzeria Italia

Info

Van pasta en pizza tot de meest geraffineerde vlees en vis gerechten. Met een uitgebreid wijn assortiment.

U vind het bij Ristorante Pizzeria Italia.

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Ristorante Pizzeria Italia.


Op 17 jarige leeftijd vertrok eigenaar Pasquale Madeo vanuit Calabrie Italië naar Duitsland, om daar te gaan werken bij een Italiaans restaurant.

4 jaar later kwam hij in Nederland om in diverse Italiaanse restaurants zijn kookkunsten te verfijnen.

In 1992 nam Pasquale de stap om voor zichzelf te beginnen in Doetinchem.

Al snel kwam er een tweede restaurant bij in Loenen aan de Vecht.

Eind 1995 werden beide restaurants verkocht en begon hij het huidige restaurant in Ermelo.

Sinds 1996 bereidt hij samen met zijn Italiaanse keukenbrigade de gerechten bij Ristorante Pizzeria Italia.

Van pasta en pizza tot de meest geraffineerde vlees- en visgerechten.
Pasquale heeft naast de gerechten op de menukaart altijd een aantal specialiteiten.

Adres: Stationsstraat 133a, 3851 ND Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-556868
Stad: Ermelo
Route: Stationsstraat 133a
Postcode: 3851 ND


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00
Dinsdag: 16:30 - 22:00
Woensdag: 16:30 - 22:00
Donderdag: 16:30 - 22:00
Vrijdag: 16:30 - 22:00
Zaterdag: 16:30 - 22:00
Zondag: 16:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Nieuw Italiaans restaurant Ermelo, Restaurant Italia, Pizzeria Ermelo, Pizza Ermelo bezorgen, Pasto Ermelo menu, Italiaans restaurant Harderwijk, Restaurant Ermelo stationsstraat, Pizzeria Harderwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizza Ermelo Pizza Ermelo 401 meter Pizza Ermelo, al meer dan 15 jaar uw adres voor rijk belegde Italiaanse pizza's, past...
Fenix Pizzeria&Grillroom Fenix Pizzeria&Grillroom 466 meter Pizzeria&Grillroom Turks/Italiaans
Bellini's Pizza & Pasta Bellini's Pizza & Pasta 4 km lekker gegeten. Aardige bediening. Die daar nog wel de fijne kneepjes van moet leren ...
Recensies
Leuk restaurant dat al sinds heugenis in Ermelo te bezoeken is. Het restaurant bestaat niet voor niks al lang, want het eten is er erg lekker, de kaart is divers, en de prijs is goed. Ruime keuze uit zowel voor- als hoofdgerechten. Of je nu een goede pizza neemt, een steak of een hazenrug, je kunt het bestellen en de porties zijn top. Desserts zijn ook goed.
In de afgelopen 10tallen jaren hier vaker gegeten, het is binnen heel gezellig ingericht, met niet te veel tafels. Reserveren is handig. De kaart is iets gewijzigd. 1 vd wijzigingen betreft de ovenschaaltjes eerder met gebakken aardappel en gemengde warme groentes, die zijn veranderd in patat en een salade van sla tomaat ui en dressinkje erdoor. Persoonlijk vind ik dat jammer, krijg je overal al. Wat je niet overal krijgt is goed klaargemaakt vlees ev met passende warme sauzen. Wat je ook voor vlees kiest, het is heerlijk. Vraag ook eens wat er buiten de kaart is. In ons geval was er o.a. op het karkas gebakken hazenrug, van gesmuld! Lekkere rode wijnsaus erbij met net iets een zoetje en peperbolletjes, heerlijk erbij! 1 van ons had tomatenroomsoep goed, wel volle kom als voorgerecht, en een pizza daviola, zag er goed uit. Een ander had scampi vooraf lekkerrr en een entrecote, perfect gegrild. Verder vooraf carpaccio, echt van gesmikkeld, en die hazenrug dus. Toe, tartufo chocoding, was lekker en niet onbenullig veel. Verschillende koffies erbij ter afsluiting. Goedkoop kan ik t niet noemen maar te gek is het ook niet, want wij eten hier altijd heel best. Het duurde wel aardig lang. We waren er om kwart over zes en 3 uur later pas de koffie op. Met leuk gezelschap niet zo'n punt, en alles achterelkaar doorgedrukt is ook niks, maar het was wel een lange zit. Het kan zijn dat t kwam door de volle bezettingsgraad gecombineerd met afhaal. Goed teken dat t hier ook op een dag als woensdag lekker vol zit, ze zitten hier niet voor niets al zo lang natuurlijk . Ga hier maar gerust s heen Parkeren: Overal in de buurt zijn parkeermogelijkheden, zelfs voor de deur
Leuk en sfeervol restaurant. Heerlijke pizza gegeten.Eten: 5/5
Echt fantastisch eten hier Gezellig restaurant en vriendelijk personeel. Ook hele fijne afhaalservice waarbij het eten altijd warm is en precies de juiste hoeveelheid. Ik ben fan!
Heerlijk gegeten, aardig personeel. Betaalbaar. Hele lekkere rode wijn gedronken. Komen zeker terug.
Heerlijk gegeten bij dit authentieke Italiaanse restaurant. Geen poespas en verhalen, maar gewoon heerlijk eten, al zo lang een verrijking voor Ermelo.
Pizza was heerlijk. Je krijgt best een grote pizza. De kok in de keuken zwiert je pizza de lucht in. In een handomdraai heeft hij je pizza op tafel. Vooraf krijg je ook nog overheerlijk brood met dip olijfolie. Het dessert was ook top. Siciliaanse ijstaart en Tiramisu. Ware toppers. We waren nog net op tijd in dit restaurant. Ze gingen een maand dicht om naar Italië op vakantie te gaan.
Vorige maand is wezen eten wegens een aantal goede recensies en ben er een paar jaar geleden is wezen eten. Bij binnenkomst arrogant personeel, die overigens roken en drinken in het zicht van klanten. Een wat oudere vrouw eigenaresse ga ik vanuit kwam ons eten serveren. Ook zei kwam behoorlijk onvriendelijk over met nogal wat attitude. Ik hoopte op smakelijk eten, maar neen. 3 pizza’s besteld. Slappe en eveneens vette pizza, waar de ingrediënten bijna vanaf vielen. Kritiek wordt ook niet goed ontvangen. Ik kom er nooit meer.
Alles is super vers en mooi van smaak. Heerlijke tomatensoep. De tagliatelle met gorgonzola en champignons was verrukkelijk. Wel grote porties zoals bij de meeste Italiaanse restaurants. Gelukkig kon m'n restant pasta ingepakt worden zodat ik er de volgende dag tijdens de lunch weer van kon genieten. Ook geschikt voor vegetariers!
Zelden dat ik zo’n vieze vette pizza eet. Maar eerlijk gezegd had ik ook niet veel moeten verwachten als je “huispizza” een pizza met shoarma en asperges is. Het gebrek aan gastvrijheid van het personeel is bijna nog erger. Ik las het al een beetje in de andere reviews, maar het was een stuk erger dan ik mij voor kon stellen. Het is dat ik die ene ster moet geven..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid