facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bellini's Pizza & Pasta

Bellini's Pizza & Pasta

Info

Italiaans restaurant met verse pizza's en pasta's. Gezellig terras aan de jachthaven. Makkelijk bereikbaar via de A28 en gratis parkeren.

Adres: palmbosweg 20a, 3853 LB Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 563 727
Stad: Ermelo
Route: palmbosweg 20a
Postcode: 3853 LB


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:30
Dinsdag: 11:00 - 21:30
Woensdag: 11:00 - 21:30
Donderdag: 11:00 - 21:30
Vrijdag: 11:00 - 21:30
Zaterdag: 11:00 - 21:30
Zondag: 11:00 - 21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fenix Pizzeria&Grillroom Fenix Pizzeria&Grillroom 4 km Pizzeria&Grillroom Turks/Italiaans
Pizza Ermelo Pizza Ermelo 4 km Pizza Ermelo, al meer dan 15 jaar uw adres voor rijk belegde Italiaanse pizza's, past...
Ristorante Pizzeria Italia Ristorante Pizzeria Italia 4 km Leuk restaurant dat al sinds heugenis in Ermelo te bezoeken is. Het restaurant bestaa...
Recensies
lekker gegeten. Aardige bediening. Die daar nog wel de fijne kneepjes van moet leren ;- Maar ze zijn wel zeer betrokken. "lust u nog een lekker dessert?" Nette prijzen. De inrichting ziet er zeer smaakvol uit. Het belangrijkste: Er wordt lekker eten geserveerd. Voor de komende periode wens ik jullie veel sterkte.
Super lekker gegeten, eten kwam vlot en bediening was heel vriendelijk en correct. Het terras aan het water was super!
Heerlijk gegeten je proefde dat verse producten gebruikt werden met een fijne bediening.
Had hier een broodje kip piri piri. Was een heel lekker broodje ,met veel kip, sla enzovoort. En een flink broodje ,ik.had aan de helft ook.genoeg gehad.
Lekkere pizza.....alleen kreeg ik het tijdens het eten benauwd. Toen een stel achter ons vertrok zag ik pas dat ze een hond bij zich hadden. Dat is niet fijn als je astma hebt en ik vind het ook niet passend in een restaurant.....jammer.
Heerlijk Italiaans eten. De pizza met de perfecte bodem. Op het terras kun je van een prachtige zonsondergang genieten met uitzicht op het water en de dobberend bootjes.
Alles is werelds hier, alleen eet wel je bord goed leeg omdat de afwassersbafwassers deaf wilt wassen. En die plasketting mag eigenlijk ook wel loesoe.
Een plas-ketting om naar de wc te mogen? Serieus? Corona of niet maar dit gaat me te ver. Ik laat me niet door welk restaurant dan ook tot zo'n laag niveau vernederen. Ik raad iedereen af hier te gaan eten. De waanzin ten top.
Lekker gegeten. Vriendelijke, vlotte bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid