facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Veldkamp

Info

Snel en voordelig je rijbewijs halen? Plan vandaag nog een gratis proefles en start morgen al met je eerste rijles!

Geschiedenis

Rijschool Veldkamp is voortdurend in beweging. Dat wil zeggen dat wij zoveel mogelijk proberen te werken naar de wensen van onze leerlingen. Voorbeelden hiervan zijn de gratis proeflessen en de gratis herexamens. Bij ons kun je lessen wanneer het jou uitkomt, dus ook in de avonduren. Het kan bij ons allemaal.



"Ben jij opzoek naar een rijschool voor je Auto of mototrijlessen? Neem een kijkje op onze site voor meer informatie of meld je snel aan voor een gratis* proefrijles. Wij zijn een rijschool met klasse en bij ons zal je na elke rijles tevreden uitstappen/ afstappen. Iedereen is anders en daarom zijn wij erop getraind om elke leerling te lessen op de manier wat voor hem/ haar van toepassing is."
Adres: Waddenzee 94, 2631 NK Nootdorp
Telefoonnummer: 0644309696
Stad: Nootdorp
Route: Waddenzee 94
Postcode: 2631 NK



op zoek naar gerelateerd: Autorijschool Nootdorp, Veldkamp Zoetermeer, Slagingspercentage rijscholen Zoetermeer, Rijlessen Zoetermeer, Goedkope rijschool Zoetermeer, Beste rijschool Zoetermeer, Rijschool veldkamp cbr, Review Rijschool Veldkamp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Ypenburg Rijschool Ypenburg 604 meter Rijschool Ypenburg staat voor kwalitatieve rijlessen voor een goede prijs - Rijbewijs...
Autorijschool Perfectie Autorijschool Perfectie 2 km Fijne ervaring bij deze rijschool! 2x gezakt bij een andere rijschool en toen hier ov...
Rijschool Elise Rijschool Elise 2 km Rijschool Elise. Een professionele rijopleiding. Bel voor een "gratis" proefles, uit...
Recensies
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn auto rijbewijs! Ik vond Veldkamp een fijne rijschool en ik had Mina als instructrice. De lessen met haar waren altijd gezellig en heel leerzaam. Ze gaf handige tips waar je tijdens het rijden veel aan had en waardoor je goed voorbereid bent op het eindexamen. Ook heb ik veel aan de tussentijdse toets gehad, waarbij ik verbeterpunten kreeg die ik in komende lessen kon oefenen voor het examen. Ook geeft het vertrouwen, omdat je vooraf al weet hoe het eindexamen eruit zal komen te zien. Al met al is Veldkamp dus een goede keuze om met je rijlessen te starten!
Mijn AVD motor examen A getrapt gehaald met rijinstructeur Mo. Tijdens de proefles heeft hij kritisch gekeken op de punten waar ik aan moest werken. Tijdens de lessen was hij strikt op de punten die verbeterd moest worden hierdoor voelde je ook echt dat hij de studenten naar een beter niveau wilt brengen. Door dat hij zo strikt is voelt het ook zo veel meer wanneer je een compliment van hem krijgt. Al in al een topper van een rijinstructeur waar je veel van kan leren en lachen.
Rijschool Veldkamp heeft ervaren instructeurs die goed zijn in lesgeven. De tips die ik heb gekregen waren altijd erg waardevol en bruikzaam voor de volgende les. Ik heb altijd erg uitgekeken naar de volgende les, omdat ik met Mo altijd erg kon lachen. Ik denk dat dat het meest waardevolle was, dat de ervaring niet serieus was, maar vooral luchtig en sociaal. Ik durf met alle tips en tricks die ik heb gekregen zelf nu de weg op!
De afgelopen maanden heb ik bij Veldkamp mijn rijlessen gehad. Het is zeker een aanrader om bij Veldkamp je rijlessen te doen. Mina heeft mij heldere en duidelijke lessen gegeven. Haar manier van lesgeven heb ik als zeer fijn ervaren en heeft er zeker voor gezorgd dat ik in 1 keer geslaagd ben.
Mo en Lennaert zijn super goede instructeurs. Leggen alles goed en duidelijk uit. Begrijp je iets niet of heb je vragen, is het geen enkel probleem en helpen hun je daarbij tot dat je het begrijpt en niet meer vergeet. Ook al heb je 100x dezelfde vraag gesteld, blijven hun rustig en duidelijk alles uitleggen. Wat ook super fijn en natuurlijk leuk is, is dat ze op de motor achter je rijden. Dit is ook een van de redenen waarvoor ik voor deze rijschool heb gekozen. Bij een andere rijschool zie je vaak dat de instructeur in de auto zit. In mijn tijd bij Veldkamp is dit nog geen enkele keer gebeurd. Ook al was het -7 of regende het. Mo en Lennaert rijden net als jou op de motor achter je aan. Ik heb bij Veldkamp mijn A rijbewijs behaald, zowel mijn avb als avd in 1x ! Verder is het altijd gezellig en af en toe een geintje uithalen bij de ander maakt de sfeer een heel stuk beter. Ik kan geen andere rijschool bedenken die zo een goede manier van lessen heeft. en zou ook geen andere rijschool aanbevelen als Veldkamp. Mo en Lennaert bedankt voor de goede en leuke lessen!
Motorrijbewijs AVB & AVD in één keer geslaagd. Zowel Lennaert & Mo zijn geweldige instructeurs. Met hun geduld en persoonlijke aandacht en tips, duidelijke instructies en de nodige gezelligheid is goed leren rijden en in één keer slagen voor je examens bij Veldkamp bijna een garantie.
Ik heb met veel plezier mijn motor A rijbewijs gehaald bij Mo en Lennaert. Ik heb elke week een les kunnen volgen. Zeer professioneel begeleiding en juiste aanwijzingen gekregen. Mijn theorie en praktijk allebei in 1 keer gehaald. Echt een aanrader.
Erg fijne en leuke rijschool, ik heb les gehad van Nathalie en ik kon mij geen beteren rij instructeur wensen. Ze leren het je op een leuke manier en denken heel erg met je mee. Zeker een aanrader om te gaan lessen!
Fijne rijlessen gehad met Mo en af en toe Lennaert. Altijd duidelijk in wat er van je verwacht werd en ook waarom je iets op een bepaalde manier geleerd krijgt. Tevens erg flexibel in het plannen van lessen. Ik kan Rijschool Veldkamp zeker aanbevelen.
Ik heb zelf een fantastische ervaring gehad met het behalen van mijn rijbewijs met Rijschool Veldkamp. Mijn instructrice Natalie heeft mij op een hele fijne, duidelijke en gezellige manier goed voorbereid op het rijden op de openbare weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid