facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Perfectie

Autorijschool Perfectie

Info

Meld je gauw aan voor een GRATIS proefles van 90 minuten! Dit kan telefonisch, per app, via de website of met een prive berichtje.
AUTORIJSCHOOL PERFECTIE



"Rijschool Nootdorp Perfectie streeft naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben een ruim bovengemiddeld slagingspercentage. Wij werken met een dashcam voor en achterin de auto. Deze beelden kunnen wij direct in de les terug bekijken op een iPad. Op deze iPad houden wij per les de voortgang digitaal bij. Deze voortgang ontvang je in je e-mail en zo kan je thuis voorbereiden op je rijlessen. Dit zorgt ervoor dat er tijd bespaard wordt in de rijlessen en de lessen zo efficient en effectief mogelijk zijn."
Adres: Kroosvaren 17, 2631 DS Nootdorp
Telefoonnummer: 0614190124
Stad: Nootdorp
Route: Kroosvaren 17
Postcode: 2631 DS



op zoek naar gerelateerd: Rijschool Nootdorp, Rijschool Pijnacker, Rijschool Ypenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Elise Rijschool Elise 68 meter Rijschool Elise. Een professionele rijopleiding. Bel voor een "gratis" proefles, uit...
Rijschool Ypenburg Rijschool Ypenburg 1 km Rijschool Ypenburg staat voor kwalitatieve rijlessen voor een goede prijs - Rijbewijs...
Rijschool Veldkamp Rijschool Veldkamp 2 km Vandaag in 1x geslaagd voor mijn auto rijbewijs! Ik vond Veldkamp een fijne rijschoo...
Recensies
Fijne ervaring bij deze rijschool! 2x gezakt bij een andere rijschool en toen hier overgestapt. Akash neemt rustig de tijd om alles goed uit te leggen en blijft je helpen tot je het snapt! Ook al was mijn motivatie af en toe weg gaf hij niet op om mij te laten slagen! Heel erg bedankt
In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij Rijschool Perfectie. Mede dankzij mijn instructeur Nawaaz. Ik heb hele chille rijlessen gehad. Bij mijn eerste rijles gaf ik al snel op met het schakel rijden en wilde ik graag switchen naar het rijden van automaat. Maar door nawaaz zijn leertechnieken die ik heb toegepast tijdens het rijden werd het een stuk gemakkelijker en kwam ik vlot vooruit. In circa 3 rijlessen ben ik met de menigte mee gaan rijden in het verkeer en dat beviel mij heel goed. Ik ben Nawaaz heel erg dankbaar voor voor het vertrouwen in mij. Zoek je een flexibele en veelzijdige rijschool wacht niet en schrijf je in voor een proefles je zult er geen spijt van krijgen :
Ik heb onlangs mijn motorrijbewijs gehaald bij Motorrijschool Perfectie, en ik kan met zekerheid zeggen dat mijn ervaring met instructeur Shiwa absoluut geweldig was! Vanaf het allereerste moment voelde ik me op mijn gemak en had ik het gevoel dat ik in goede handen was. Instructeur Shiwa is een zeer professionele en deskundige motorinstructeur. Hij heeft een uitgebreide kennis van verkeersregels en -technieken, en hij wist deze informatie op een duidelijke en begrijpelijke manier over te brengen. Zijn geduld en positieve houding hebben me enorm geholpen tijdens het leerproces. Hij gaf me altijd het vertrouwen dat ik nodig had, zelfs als ik twijfelde of het moeilijk vond. Wat ik vooral waardeerde aan Shiwa was zijn vermogen om zich aan te passen aan mijn leertempo. Hij paste zijn lesmethoden aan om ervoor te zorgen dat ik op mijn eigen tempo kon leren en groeien. Hij gaf me ook waardevolle feedback en suggesties voor verbetering, wat echt heeft bijgedragen aan mijn vooruitgang als motorrijder. De leservaring bij Motorrijschool Perfectie was ook fantastisch. De motoren waren in uitstekende staat en altijd goed onderhouden. Ik voelde me veilig en comfortabel tijdens elke les. Daarnaast was de planning flexibel en konden we gemakkelijk afspraken maken die pasten bij mijn agenda. Motorrijschool Perfectie en instructeur Shiwa hebben me niet alleen geholpen om mijn motorrijbewijs te halen, maar ze hebben me ook voorzien van de kennis en vaardigheden die ik nodig heb om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. Ik ben echt dankbaar voor de geweldige begeleiding en de positieve ervaring die ik heb gehad. Als je op zoek bent naar een motorrijschool met een deskundige instructeur die je op een geduldige en vriendelijke manier begeleidt, dan kan ik Motorrijschool Perfectie en instructeur Shiwa ten zeerste aanbevelen. Hij zorgt ervoor dat je een geweldige leerervaring hebt en je zelfverzekerd voelt achter het stuur van een motor.
Ik had mijn twijfels over al die 5 sterren reviews, beetje moeilijk te geloven. Proefles gedaan met de motor en gelijk een goede indruk van Shiwa. Ik had al wat rijervaring in het buitenland, dus wilde geen standaardpakket met 20 lessen. Maar wel snel mijn rijbewijs. Long story short, vandaag na iets meer dan een maand mijn rijbewijs aangevraagd! Goede lessen, flexibel, schop onder je kont als het nodig is, snel examens beschikbaar, goed materiaal, geen enkele reden om geen 5 sterren te geven. Dus hier zijn die van mij ook. Bedankt Shiwa!
Na 2 keer praktijkexamen bij een andere rijschool, is het mij in 1 keer gelukt bij Rijschool Perfectie! Iedere rijles was enorm leerzaam en erg gezellig, bedankt Akash :. Alles wat je nodig hebt om te slagen, leer je bij Rijschool Perfectie.
Super chille rijschool met instructeurs die weten hoe het best uitgelegd kan worden. En er word zekerheid geboden dat je slaagd door bv een proeftoets met de hoofd instructeur! Had zelf les van Akash en ben in 1x geslaagd. Waren super gezellige en uitmuntend goede lessen en heb me 24/7 op mijn gemak gevoeld. Top rijschool, ga hier ook mijn motor rijbewijs halen later!
Net in 1x geslaagd voor mijn examen, en heb dat zeker twee danken aan de goede lessen van Nawaaz Moenoe. Je kon altijd vragen stellen en werden altijd serieus en duidelijk beantwoord, kwaliteit van de lessen was uitstekend. Ook als je wat minder tijd hebt worst er geholpen met zoeken naar plekken en mogelijkheden. De rijschool en Nawaaz in het bijzonder kan ik zeker aanraden!!!
Vanochtend mijn rijbewijs gehaald! Door de fijne sfeer in de auto en structuur van rijschool Perfectie heb ik een fijne tijd gehad tijdens de lessen. Erg fijn vond ik dat alles begrijpelijk en stapsgewijs aan mij werd uitgelegd. Mijn rij instructeur, Akash, nam voor mij de tijd als ik het nog niet begreep of herhaalde het een keer als dat nodig was. Ten zeerste aan te raden dus!
Hele chille lessen gehad van Akash waardoor ik in 1x geslaagd ben! De rijlessen hadden een sytematische aanpak, waardoor ik een goed idee had van mijn voortgang en ik op mijn eigen tempo kon leren. Zeker aan te raden!
Vorige week geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Motorrijles gehad van Shiwa, echt een hele goede instructeur. Is duidelijk in wat hij zegt of vraagt. Elke les probeert hij je maximaal te laten presteren. Is soms streng maar rechtvaardig en altijd met de gedachte om jou beter te maken. Kortom een topper!! Spullen en materiaal bij deze rijschool zijn ook top! Zeker een rijschool om je rijbewijs te halen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid