facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Van Heuven

Rijschool Van Heuven

Info

Rijschool in Bovenkarspel en omstreken

Adres: De botting 12, 1611 KB Bovenkarspel
Telefoonnummer: 0228527184
Stad: Bovenkarspel
Route: De botting 12
Postcode: 1611 KB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: De Lange rijschool, Rijles automaat Hoorn, Rijles automaat Friesland, Motorrijles Enkhuizen, Open dag rijschool 2022, Rijschool Friesland, Rijschool HEM, Rijschool Zwaag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Hilda de Droog Autorijschool Hilda de Droog 1 km Helaas geen goeie ervaring, zelf ben ik ook wat introvert en was deze instructeur nik...
Recensies
Geweldige rij instructeur, ik ben net geslaagd in een keer. Tijdens het rijexamen is er niks wat niet behandelt was tijdens de rijlessen. Alles is op een duidelijke en simpele manier uitgelegd waardoor iedereen het kan begrijpen. Iedereen kan met Dennis in een keer slagen al luister je aandachtig en pas je dit toe in je rijgedrag. Het was een topervaring!
Ik ben zeer tevreden met de rijlessen die ik bij Rijschool Van Heuven heb gevolgd. De instructeur was zeer professioneel en deskundig, en hij heeft me op een geduldige en vriendelijke manier geleerd hoe ik veilig en zelfverzekerd op de weg kan rijden. Dankzij zijn begeleiding heb ik mijn rijbewijs in één keer kunnen halen.
Ik heb hele fijne rijlessen gehad bij Dennis. Hij heeft heel veel geduld en geeft je vertrouwen, ik ben in 1 keer geslaagd.
In één keer geslaagd! Dennis laat je pas afrijden als hij weet dat er een goeie kans is dat je slaagt. Was altijd een gezellige sfeer tijdens het lessen!
Super goede rijschool, onze dochter in één keer geslaagd!! Super aardig en begripvol voor de leerlingen, maar vooral ook duidelijk lesgeven met veel humor ! Kies voor deze rijschool, je krijgt er geen spijt van !
Dennis is een prima rij instructeur. Hij is rustig en legt goed uit en je kan altijd grapjes met hem maken. Goede feedback. Ik had een pakket afgenomen en nog 10 lessen bijgekocht mede door corona en lockdown niet regelmatig kunnen rijden. Ik ben in 1 x geslaagd en de overgebleven lessen zijn keurig terug betaald.
Dennis is een hele aardige en geduldige rijinstructeur. Hij legt alles goed uit en zorgt voor een fijne en gezellige sfeer in de auto. Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Rijschool van Heuven is echt een aanrader!!
Rijschool van Heuven is zeker een aanrader! Ik heb een hele fijn tijd gehad tijdens mijn lessen, het was altijd super gezellig en Dennis neemt alle tijd en geduld om je iets uit te leggen. Ook is hij op veel dagen beschikbaar wat ook een pluspunt is. Ook ik ben in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen. Echt een aanrader!!! Bedankt Dennis!
Dennis is een instructeur met enorm veel geduld maar echt héél véél en humor. Het was altijd super gezellig tijdens de lessen : . Hij zorgt ervoor dat je helemaal voorbereid bent voor het praktijkexamen. Ik ben dan ook in 1x geslaagd. Kortom, een top rijschool en een absolute aanrader!
Als je opzoek bent naar een rijschool waar je je fijn voelt, goed begeleid wordt en afwisselende rijlessen hebt dan is dit een hele goede keuze. Er wordt naar je geluisterd en echt de tijd voor je genomen. De instructeur is heel vriendelijk en geduldig. Daarnaast had ik soms ook wel echt stress momenten en dan werd ik weer op mijn gemak gesteld. Ik heb mijn rijlessen hier met veel plezier gevolgd. En uiteindelijk in één keer geslaagd! Echt een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid