facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Hilda de Droog

Info

Hilda de Droog rijdt in Bovenkarspel, Hoorn en Enkhuizen e.o. Zij is al ruim 15 jaar actief in deze branche en heeft een hoog slagingspercentage!

Geschiedenis

Betrouwbaar:

Autorijschool Hilda de Droog is een eenmanszaak met goede afgeronde training en opleidingen. U kunt erop vertrouwen dat u dus een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige rijopleiding krijgt.

Kwaliteit:

Ik geloof in kwaliteit. Een goede dienstverlening staat wat mij betreft altijd aan de basis van tevreden klanten / leerlingen. Mijn goede naam en faam dien ik bij iedere leerling opnieuw weer waar te maken. Dit doe ik door met goed materieel in een zo kort mogelijke tijd een uitstekende rijopleiding te geven.



"Bij Autorijschool Hilda de Droog staat; betrouwbaarheid, kwaliteit en resultaat voorop: Je rijbewijs haal je tenslotte maar één keer. Die lesperiode moet een gezellige, fijne tijd zijn, waar je met plezier op terug kijkt.Bovendien heb je straks als volwaardige verkeersdeelnemer heel veel profijt van een gedegen opleiding.Hilda geeft les in de regio West-Friesland, dat is tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen in.Ben jij woonachtig in deze regio en wil je op een leuke, resultaatgerichte wijze je rijbewijs halen, dan zie ik je reactie graag tegemoet."
Adres: Bourgondieweg 104, 1611WL Bovenkarspel
Telefoonnummer: 06-41160190
Stad: Bovenkarspel
Route: Bourgondieweg 104
Postcode: 1611WL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Van Heuven Rijschool Van Heuven 1 km Geweldige rij instructeur, ik ben net geslaagd in een keer. Tijdens het rijexamen is ...
Recensies
Helaas geen goeie ervaring, zelf ben ik ook wat introvert en was deze instructeur niks voor me. Mijn pa begon niet aan een pakket en kocht een paar lessen dus daar hebben we geluk gehad. Ik heb het van mijn kant netjes afgesloten en heb bij een andere rijschool mijn rijbewijs in binnen 7 maanden in 1 keer gehaald. Het is al een jaar geleden dat ik mijn rijbewijs heb maar soms denk ik er aan hoe die lessen zijn verlopen en van sommige dingen was ik niet gediend. Mijn mening maar het is een methode die niet bij mij past en als rijinstructeur zou je toch een beetje moeten aanpassen want je krijgt verschillende leerlingen introvert of extrovert.
Hilda is een gezellige vrouw die zegt wat goed gaat en duidelijk is wat er nog beter kan. Ze weet wanneer je klaar bent voor je examen, waardoor ik de mijne in één keer gehaald heb. Rijschool Hilda de Droog is zeker een aanrader.
Hilda is een goede rij-instructrice die de leerling centraal zet. Ze heeft een eerlijke, gestructueerde en open lesmethode is mij heeft geholpen. Hilda is erg prettig om naast je te hebben. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de lessen als lekker gezellig heb ervaren! Mocht je opzoek zijn naar een rijschool in West-Friesland; ik raad Hilda zeker aan!
Ik heb aardig wat uurtjes met Hilda in de auto doorgebracht en dat is altijd prima verlopen. Voor mensen die duidelijkheid en eerlijkheid verwachten ben je hier aan het goede adres. Je moet er daarom ook wel een beetje tegen kunnen dat je af en toe met de neus op feiten wordt gedrukt, maar daar heb je eerlijk gezegd later alleen maar profijt van, en zeker ook op je praktijk examen. Dit is ook één van de redenen geweest dat ik na één keer afrijden geslaagd ben. Daarnaast, heeft ze erg veel ervaring en geeft ze je bruikbare tips mee voor als je later zelf de weg op gaat.
Goede rijschool! Hier heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald! Hilda is een onwijs fijn persoon om naast je te hebben zitten in de auto, ze heeft geduld en staat hierdoor ook voor je klaar!
Goede rijschool waarbij als het wat minder goed gaat, er ook gewoon direct gezegd wordt wat er verbeterd kan worden om wel beter te gaan rijden, geeft duidelijke aanwijzingen en helpt je waar dat nodig is om uiteindelijk je examen te halen , zeker een goede lestijd gehad .
Hele gezellige vrouw, met passie voor het vak. Help bij problemen en zegt waar he beter kan worden. Het gene dat moet, moet en wordt dan ook goed gedaan Een echte aanrader als rijschool!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid