facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Riemer

Rijschool Riemer

Info

Rijschool Riemer

Adres: Sassenbergen 7, 9531 GT Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 06 53798776
Stad: Borger
Route: Sassenbergen 7
Postcode: 9531 GT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vrienden van DORR Vrienden van DORR 290 meter Verzamelen van vrienden die zich sterk maken voor het (kleuter)onderwijs
Ikwilbijles.nl Ikwilbijles.nl 399 meter Makkelijk en snel benaderbaar. Goede en duidelijke uitleg. De docent neemt de tijd. V...
KNON Hondenschool Borger KNON Hondenschool Borger 1 km De Kringgroep Noord-Oost Nederland (KNON) is een Hondenschool te Borger.
Recensies
Wij hebben hele goede ervaring met Rijschool Riemer. Onze zoon heeft zijn rijbewijs dankzij Riemer weten te behalen en nu is onze jongste dochter bezig met haar rijbewijs en wordt gecoacht door Riemer. Riemer is een hele rustige rij coach en heeft alle geduld van de wereld, lukken bepaalde handelingen niet in een keer, dan heeft hij het eindeloze geduld en respect voor zijn leerlingen en gaat door totdat ze het beheersen. Geen stress maar een relaxte sfeer in de auto bij Riemer. In kan nieuwe leerlingen van harte deze rijschool aanbevelen. En zeg: Riemer ga zo door.
Goeie rijschool ,onze zoon was zeer tevreden over de manier waarop les werd gegeven. Alles in 1 keer gehaald, helemaal top.
Vertaald door Google Dit is een onverantwoorde rijschool!!! Origineel This is an irresponsible driving school!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid