facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ikwilbijles.nl

Ikwilbijles.nl

Info

https://www.ikwilbijles.nl Hèt bijlesbureau voor (verpleegkundig-) rekenen, wiskunde, economie, M&O en de talen voor het Voortgezet Onderwijs, MBO en HBO!

Geschiedenis

Ik ben Teun van Hemel, docent en eigenaar van ikwilbijles.nl. Samen met mijn collega's geven wij bijles in wiskunde, talen, economie en rekenvakken van Voortgezet Onderwijs tot en met HBO. Veiligheid, wederzijds respect en oog voor het individu, zijn onze kernwaarden. Wij geven bijles aan studenten van 12 tot 72 jaar. Leeftijd speelt bij ons dus geen rol. 97 procent van onze studenten is tevreden over onze bijlessen. 9 op 10 studenten haalt de toets door onze bijlessen. Is afstand een drempel om bij ons bijles te volgen? Wij geven ook professioneel 1 op 1 bijles via Skype! Kijk op onze reviewpagina, wat klanten van ons zeggen!

Adres: Bekijk onze website voor de locaties 1, 9531mn Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 06 8344 6634
Stad: Borger
Route: Bekijk onze website voor de locaties 1
Postcode: 9531mn


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vrienden van DORR Vrienden van DORR 260 meter Verzamelen van vrienden die zich sterk maken voor het (kleuter)onderwijs
Rijschool Riemer Rijschool Riemer 399 meter Wij hebben hele goede ervaring met Rijschool Riemer. Onze zoon heeft zijn rijbewijs d...
KNON Hondenschool Borger KNON Hondenschool Borger 1 km De Kringgroep Noord-Oost Nederland (KNON) is een Hondenschool te Borger.
Recensies
Makkelijk en snel benaderbaar. Goede en duidelijke uitleg. De docent neemt de tijd. Voor vragen kun je altijd terecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid