facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool One Minute

Rijschool One Minute

Info

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, dankzij onze ervaring zijn wij in staat d.m.v. een intest de juiste lesmethode bij jou toe te passen.

Geschiedenis

Het is eindelijk zover je mag auto rijden, maar nu nog eerst je rijbewijs halen. Daarvoor wil je natuurlijk wel de ideale autorijschool uitkiezen. Maar waar let je dan eigenlijk op? Kwaliteit? Prijs? Aanbiedingen? Lesauto? Vlotte instructeur? Persoonlijke aandacht? Waarom niet op alles!! Bij Rijschool One Minute hebben we dit allemaal al voor je geregeld. Als je onder professionele begeleiding op maat rijlessen wilt nemen voor een scherpe prijs, stop dan met zoeken. Bij Rijschool One Minute ben je op het juiste adres voor het behalen van je felbegeerde rijbewijs, zowel regulier als versneld (spoedopleidingen).

De instructeur bepaalt de kwaliteit, de leerling de snelheid van de opleiding.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, dankzij onze ervaring zijn wij in staat d.m.v. een intest (intake/beginsituatietest) de juiste lesmethode bij jou toe te passen. Wij geven onze rijlessen volgens de rijprocedure en de handelingsanalyse, ook maken we gebruik van de instructiekaart om je vorderingen te kunnen inzien en vast te stellen. Tevens zijn de laatste aanpassingen o.a. Het Nieuwe Rijden (HNR) bij onze opleiding geïntegreerd. Het Nieuwe Rijden (HNR) levert je veel op: lekker ontspannen achter het stuur zitten, veiliger rijden, flink besparen op de brandstofkosten én bijdragen aan een beter milieu.

Bij ons is het niet alleen de bedoeling dat je in 1 keer slaagt voor je examen, maar ook een rijgedrag aanleert zodat je op een veilige, vlotte en zelfstandige manier kan deelnemen aan het verkeer.

Kortom wij geven les volgens de nieuwste normen, die zijn afgestemd op de exameneisen van het CBR.

Wij geven rijlessen in en omstreken Den Haag en Leiden, uiteraard kan je ook bij ons terecht als je in tussenliggende gebieden woont. De rijlessen worden voorzien door een vaste rij-instructeur. Het is ook mogelijk om te lessen buiten kantoortijden (avonden en weekenden).

Rijschool One Minute biedt jou die rijopleiding, waarin de kwaliteit van de opleiding op nummer één staat, maar wel betaalbaar blijft! Dus meld je vandaag nog aan en profiteer van de speciale acties!

Graag tot ziens bij onze rijschool…

Adres:
Telefoonnummer: 0625392539
Stad: Rijswijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gelijk Geslaagd Gelijk Geslaagd 486 meter Na vele malen op allerlei manieren pogingen gedaan om te slagen voor mijn theorie exa...
Slaagvandaag Theorie Opleiding Slaagvandaag Theorie Opleiding 768 meter Een maand vantevoren op de site ingepland en 50€ betaald, kreeg en bevestigingsmail d...
LESS = MORE LESS = MORE 2 km Op een leuke, leerzame manier het auto & motorrijbewijs halen doe je bij LESS=MORE ...
Autorijschool John van Hemert - Nederveen Autorijschool John van Hemert - Nederveen 55 km Gewoon goed familie bedrijf met goede sfeer. Al een aantal keren een opleiding gehad ...
Recensies
Geslaagd! Met behulp van deze geweldige rijschool met professionele instructeur het rijbewijs weten binnen te harken. Met in plannen van Lessen en examen is hij heel flexibel en instructeur geeft professionele feedback. Ik ga het hier missen, ontzettend gezellig in de auto gehad, en altijd kunnen gelachen. Dank je wel.
In één keer geslaagd dankzij rijschool One Minute! De rijlessen waren van hoge kwaliteit en super leerzaam door de goede feedback. Deze rijschool is zeker een aanrader!
Beste rijschool. Net ook geslaagd voor mijn rijexamen. Duidelijk uitleg over alles in de auto. Ik kan nu met zelfvertrouwen de weg op. Bedankt voor alles en hopelijk komen we elkaar op de weg weer tegen.
Top rijschool hele leuke ervaring mee gehad. De instructeur geeft heel duidelijk les. Duidelijke feedback, en heldere uitleg. Aanrader voor iedereen.
De lessen waren altijd super leerzaam met opbouwende kritiek, de rij instructeur is heel eerlijk en er hing altijd een gezellige sfeer. Ik waardeerde het enorm dat het inplannen van de lessen altijd met flexibiliteit vanuit de instructeur kwam. Ondanks alle drukte met studie en werk heb ik hierdoor altijd het volgen van de lessen als zeer prettig ervaren. Het kiezen voor deze rijschool was de beste keuze en raad het zeker aan! Bedankt voor alles, ik zal bij elke kilometer op de weg aan jullie denken! Mvgr, Ilayda
Super leuke/gezellige en leerzame lessen gehad. Vandaag mijn rijbewijs gehaald, ontzettend blijjjj! Dankje wel Duran, een rijles instructeur die duidelijk is, direct, sociaal maar ook eerlijk is. Ik heb zoveel geleerd. Nogmaals Dankje wel! Een echte aanrader voor iedereen!!
Ik ben in de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs!!!!! Dit kon ik niet zonder mijn hele goede en lieve rij instructeur. Heel erg bedankt voor alles
Ik heb mijn rijbewijs 15 jaar geleden in Turkije gehaald maar ik heb nog nooit in Nederland gereden. Daarom wilde ik een opfriscursus volgen en een van mijn vrienden raadde One Minute aan. Ik ontmoette Duran en ik vroeg hem om mij les te geven alsof ik het examen zou afleggen. Vanaf het begin vond ik zijn manier van lesgeven fijn. Hij legt alles systematisch uit met een logische verklaring. Hij is erg gedisciplineerd en wil perfect lesgeven. Ook met afspraken is hij zeer flexibel. Ik zou hem zeker aanbevelen, hoge kwaliteit voor een redelijke prijs.
Als ik rijschool One Minute in drie woorden moet beschrijven is dat: professioneel, gezellig en boven verwachtingen. Stap voor stap heeft hij mij op niveau gebracht met duidelijke uitleg. Het is altijd gezellig in de auto. Hij heeft er voor gezorgd dat zonder spanning de praktijk examen in ging en in een keer ben geslaagd. Ik wil rijschool One Minute bedanken en ik ga mijn rij instructeur echt missen.
Beste Rij school beste rij instructeur hij gaf mij echt hele goede tips En motivatie. Ik was echt op me gemakt bij hem waardoor de lessen ook leuker waren. Ik raad iedereen deze rij school aan. Echt zeker. En natuurlijk in 1x geslaagd zonder hem was dat niet gelukt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid