facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool John van Hemert - Nederveen

Autorijschool John van Hemert - Nederveen

Info

Kies een Nederveen rijschool. 98% van onze leerlingen beveelt ons aan!
Klik op nu boeken, geef je op voor een gratis proefles en haal je ook je rijbewijs!

Geschiedenis

Snel je rijbewijs halen, bij een ervaren instructeur die jou rustig en vol vertrouwen de weg op brengt. Nederveen werkt met een franchise formule waarbij alleen de beste rijschoolhouders aangesloten zijn. Rijschool John van Hemert is zo'n uitstekende opleider, die jou helpt aan dat felbegeerde roze pasje!

Autorijschool John van Hemert verzorgt opleidingen voor rijbewijs B en is tevens bevoegd tot BE. Hij is al ruim 11,5 jaar instructeur, waarvan sinds 2015 als zelfstandige. Aan ervaring geen gebrek! John heeft namelijk voordat hij instructeur werd, alle vormen van taxivervoer verzorgd. Zo is hij bijvoorbeeld chauffeur van een touringcar geweest.

John is altijd enthousiast en vindt dat hij het allerleukste werk van de wereld heeft. Vooral het moment waarop een dolgelukkige leerling met zijn of haar rijbewijs op zak naar huis gaat blijft fantastisch, daar doet hij het voor.



"Wij werken aan het vergroten van de veiligheid op de weg en op het werk door het ontwikkelen, organiseren en geven van rijopleidingen en code95 trainingen. Ook helpen wij bedrijven bij het administreren van hun opleidingsbehoefte en subsidie trajecten. Wij vinden het als familiebedrijf belangrijk kwaliteit te leveren, gastvrij met onze leerlingen en klanten om te gaan en samenwerken met ons toegankelijk te maken. Heb je vragen en/of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op."
Adres: Koperwiek 11, 4284 XA Rijswijk, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0651449729
Stad: Rijswijk
Route: Koperwiek 11
Postcode: 4284 XA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LESS = MORE LESS = MORE 54 km Op een leuke, leerzame manier het auto & motorrijbewijs halen doe je bij LESS=MORE ...
Slaagvandaag Theorie Opleiding Slaagvandaag Theorie Opleiding 55 km Een maand vantevoren op de site ingepland en 50€ betaald, kreeg en bevestigingsmail d...
Rijschool One Minute Rijschool One Minute 55 km Geslaagd! Met behulp van deze geweldige rijschool met professionele instructeur het r...
Recensies
Gewoon goed familie bedrijf met goede sfeer. Al een aantal keren een opleiding gehad en prima verlopen. Nieuwe locatie is top, lunch tussen de middag goed verzorgd en ook de koffie is oké. Lessen verlopen rustig, goed en duidelijk. Bij vragen zijn ze makkelijk aanspreekbaar en word het, indien mogelijk gelijk geregeld.
Zie ook vervolg onder deze review, wordt nog erger. Zeer slechte ervaring met autorijlessen. De basis handelingen zoals bv. spiegelen en navigatie worden niet aangeleerd. Helaas werd dit pas ontdekt tijdens het afrijden toen dit gevraagd werd. We willen nog proberen te begrijpen dat er misschien iets fout is gegaan maar accepteren niet dat er geen uitleg hierover komt. We hebben hierover tot 2 maal toe een mail gestuurd maar helaas geen reactie, excuus of uitleg. Heel vervelend, het vertrouwen is ver te zoeken. We hebben inmiddels bijna 3000 euro betaald en er is nog lang geen examen niveau bereikt. We willen daarom iedereen graag waarschuwen voor deze rijschool. Vervolg: Hieronder ziet u de reactie van de autorijschool. Ze doen net alsof ze het willen oplossen maar helaas. Ik heb inmiddels meerdere keren contact gezocht, ze beloven terug te bellen en tot een oplossing te komen maar we hebben helaas nog steeds niets gehoord, zijn inmiddels een maand verder. Echt schandalig. Weet waar u aan begint... We blijven slechte reviews plaatsen totdat we een oplossing krijgen aangeboden. We houden jullie op de hoogte.
Ik heb een aantal weken geleden mijn BHV gehaald bij Nederveen. Alles wat top geregeld, goede instructeur en een heerlijke lunch.
Zeer goede opleider voor alle soorten rijbewijzen en trainingen. Alleen nog maar goede ervaringen mee gehad!
Super goed georganiseerd bedrijf in opleidingen van auto vrachtwagen en bus
Alles netjes geregeld,mondkapje verplicht behalve in het les lokaal.Een fijne heftruck opleiding met theorie en praktijk inclusief.lunch
Superleuke rit gedaan met Jan in de vrachtwagen
Super locatie , personeel met goede kennis en weten de ins en outs van alles op gebied van rijbewijzen theorie en praktijk Op alles voorbereid! Alles onder 1 dak gewoon super, mag gezegd worden!
Ik heb hier een dag cursus voor mijn auto theorie gevolgd die was best leerzaam maar een dag ervoor kom ik erachter dat ze mijn examen niet hadden ingepland top dus moest ik I.P.V 4 dagen wachten 10 dagen wachten. Ik had mijn examen gehad helaas gezakt nog geen 24 uur verder en ze bellen gelijk voor een nieuwe afspraak wat op zich prima is maar dan totaal geen interesse tonen hoe het is gegaan vind ik niet klantvriendelijk en dan mag je ook weer lekker volle bak gaan betalen voor de volgende afspraak. Ik adviseer aan mensen ga een dag cursus doen waarbij je gelijk je examen kan doen voor 2 redenen, Reden 1 het is veel goedkoper. Reden 2 het aantal mensen wat slaagt is veel hoger.
Uitstekend bedrijf! Afspraak is afspraak. Ik heb in zere korte tijd mijn complete code 95 pakket gehaald, ADR cursus met top docent Theo den Breejen. Die weet van deze droge stof toch een interessant verhaal te maken. Ben in één keer voor alles geslaagd. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid