facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool Learn To Ride

Rijschool Learn To Ride

Info

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde theoriecursussen voor leerlingen in Almere & omstreken.

Geschiedenis

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde theoriecursussen voor leerlingen in Almere & omstreken.

Producten

Volledige Theorie cursussen voor Auto en Motor



"Al jaren zijn we het bekende gezicht in Flevoland. Nu zijn we weer terug in Almere, waar we oorspronkelijk vandaag komen.Op naar gezellige events en natuurlijk ook wat les geven."
Adres: Zuiveringweg 76, 8243PE Lelystad
Telefoonnummer: 0623419811
ln.edirotnrael@ofni
Stad: Lelystad
Route: Zuiveringweg 76
Postcode: 8243PE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: rijschool lelystad, rijschool dronten, rijschool flevoland, autorijschool perspectief, rijschool marcel, rijlessen pakket, rijschool biddinghuizen, goedkope rijlessen lelystad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meijer Rijopleidingen Meijer Rijopleidingen 3 km Door de lessen van Fred Meijer van Meijer Rijopleidingen heb ik vandaag met trots mij...
Recensies
De Rijschool zag er echt leuk uit. En was van plan hier te lessen. Vindt het echt heel jammer dat er geen lessen zijn voor rijbewijs 1a. Misschien der bij doen? Of op de website vermelden
Leuke en goeie rijschool, zeker een aanrader! Geweldige rijinstructeurs waar je ontzettend mee kan lachen, en enorm veel van kan leren. Ze zijn eerlijk en geven goede feedback waar je ook wat aan hebt en mee kan doen. Dankzij hen ben ik snel geslaagd voor mijn rijbewijs. Grote dank aan jullie organisatie toppers!
Super fijne rijschool! Je wordt hier echt op maat opgeleid tot een goede bestuurder en dat met veel plezier. Het is niet zomaar een rijschool maar het is echt een beleving. Ze weten hier duidelijk waar ze mee bezig zijn! En binnen 10 dagen na mijn slagen had ik het geld van mijn overige lessen ook alweer op mijn rekening staan. Kort om: fantastisch!!
Hele fijne rijschool. Na wat minder goede ervaringen bij een andere rijschool terecht gekomen bij learn to ride! Wat een fijne mensen. Dankzij hun begeleiding, geduld, gezelligheid en professionaliteit vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Het was een zware klus maar hij is ‘in the pocket’ Iedereen bij learn to ride bedankt!
Top rijschool met geweldig goede en vriendelijke instructeurs. Zijn ook zeker begripvol en valt een goed gesprek mee te houden ook buiten de lessen om. Kom zeker nog eens terug, maar dit keer voor de gezelligheid.
Johan en Kjeld zijn toppers van instructeurs en Kim die alles tot in de puntjes top verzorgde. Ik was een lastige leerling die niet altijd wilde luisteren. Dit kreeg ik ook regelmatig te horen. Maar ze bleven volhouden met als eindresultaat dat ik vandaag geslaagd ben voor mijn AVD en mijn rijbewijs kan gaan aanvragen. Ben dan ook heel erg blij en wil ze graag bedanken voor het vertrouwen en geduld in mij. Echt als je een goede rijschool zoekt, zoek dan niet verder en neem contact op met Kim. Ik weet zeker dat je er dan net zo een goed en positief gevoel aan overhoud als ik. Toppers bedankt! Gr. Jolanda
afgelopen donderdag heeft mijn man Danny in 1 keer zijn motor rijbewijs gehaald. ik schrijf namens hem deze revieuw. hij kreeg bij deze rijschool les van Johan en Kjeld en raad hun ook aan. ze zijn duidelijk en eerlijk zodat je weet waar je aan toe bent. je krijgt geen onnodige lessen aangeboden. je krijgt wat je nodig hebt. tevens ervaarde hij deze lessen als erg gezellig ook word je het gevoel gegeven er bij te horen en vrienden rijker te zijn. wat de lessen ten goede komt. ook word er door de administratie Kim duidelijk gecommuniceerd en weet je waar je aan toe bent. zoals is te lezen raden wij deze rijschool aan!
De rijschool is goed. Leuke en duidelijke lessen die mij goed zijn bevallen. Er is ruimte om eerlijk te zeggen wat je vindt en passen zich aan de leerlingen aan. De “nieuwe” shop is minstens zo goed. Nemen de tijd voor je en denken goed mee waar jij als klant het meest aan hebt. Wat ook super is dat je kan rondkijken zonder een strakke verkoper bij je maar wel iemand die je kan helpen als je dat nodig hebt. Zelf hier een helm, schoenen en handschoenen aangeschaft. Ook een goed en passend setje voor een familielid kunnen kopen. Mocht er iets aan mijn outfit ontbreken kom ik daar direct bij hun voor terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid